En dan ben je ineens toch een draagmama

Wanneer je meerdere kids hebt doe je het moederschap bij elk kind weer anders. Althans, dat is mijn ervaring. Zo moest het bijvoorbeeld bij de eerste drie volgens de regeltjes. Eigenlijk regeltjes tussen haakjes, want het moederschap heeft geen regeltjes. Iedere mama doet maar wat. Dit klinkt overigens veel minder lief dan dat ik bedoel (knipoog). Verwen je kind nou niet teveel las ik op het internet, want ze wennen eraan en daarna willen ze niet meer anders. Bij de eerste heb ik nachtenlang over de vloer gedwaald. Zij in mijn armen en al wiegend viel ze in slaap en kon ik haar als een echte ninja mama in haar eigen bedje terug leggen, waarna hetzelfde riedeltje al snel weer volgde. Zo ging dit bij de tweede en ook bij de derde dochter was dit niet veel anders. In tegendeel zelfs. Als ik er nu op terug kijk voel ik mijzelf wel eens schuldig. Waarom moest mijn meisje per se in haar eigen bedje slapen? Toen wist ik niet beter. Het hoorde zo. Want dat deed toch iedereen?

Nu ben ik inmidd…

Bourjois Colorissimo lip palletes

Oogschaduw palletes met meerder kleuren oogschaduw zijn er genoeg in de beauty wereld maar what about lip palletes? Bourjois heeft hier geweldig op in gespeeld en zo waren er ineens 4 verschillende lip palletes beschikbaar die de naam "Colorissimo" dragen. Als je het mij vraagt een goede zet want als vrouw zijne wil je natuurlijk wel een beetje kunnen afwisselen met lipstick. De palletes liggen al in de winkel, misschien heb je ze al zien liggen maar was je nog niet helemaal overgehaald om ze toch te proberen.


De 3 kleurtjes lipstick zitten in een leuk verpakt rond doosje waaraan je meteen kunt herkennen, dat is Bourjois! Er zijn 4 verschillende kleuren palletes verkrijgbaar, Rouges collection, Roses muses, Roses fashion en Nudes dandy. Bovenstaande palletes zijn Rouges Collection (rechts) en Roses Fashion (links)


De sluiting van de palletes vind ik ontzettend handig, je klikt ze gemakkelijk open door op het zilveren knopje te drukken, top!


De eerste gedachten voor ik deze palletes openmaakte die door mijn hoofd heen spookte "als het maar niet van de plakkerige lipgloss is" Misschien iets te snel geoordeeld maar je kent vast wel die kleine doosjes met lipgloss die aan alle kanten plakken, uhu... die ja! Maar goed, dat mag de pret niet bederven en het volgende wat ik deed.. ik begon aan de kleurtjes te sniffen, het moet immers wel een beetje fijn ruiken. In het doosje vind je ook een spons applicatortje, niet een favoriet om hiermee de kleuren op mijn lippen aan te brengen maar dat zal per persoon  verschillende zijn. Wel moet ik erbij zeggen dat het fijn is dat Bourjois hieraan heeft gedacht. 

Alle beide palletes hebben een lichte geur van een soort vanille(?) Ik vind de geur in ieder geval erg aangenaam. Voor de geur zouden de kleuren mijn lippen alvast mogen bestijgen want een straf om die geur onder je neus te ruiken is het niet, een groot pluspunt dus. 


Verder met de kleuren en de pigment van beide palletes. Zoals ik al zei verwachte ik niet erg veel maar toen ik mijn vingertop over de betreffende kleur haalde was ik even flabbergasted! Waarom? Een creamy lipstick belande op mijn vinger in plaats van een plakkerige gloss, wow! Razend enthousiast over de kleuren en de creamy lipstick ging ik verder met het tweede pallete...


Idem dito with this one! Can't believe it, wat een geweldige kleuren komen er uit beide ronde doosjes. Nou ben je vast erg nieuwsgierig geworden naar de swatches van deze 6 lovely kleurtjes?! 


Swatches Rouges CollectionSwatches Roses Fashion


Zit je nog op je stoel? Het effect zoals ik had willen laten zien komt helaas op de foto niet goed over maar de kleuren pigmentatie, daar kun je wel van genieten! Het smeert fijn uit en daarbij blijft het ook nog eens langer zitten dan een normale lipstick, ook weer een pluspunt! De kleuren zijn niet helemaal 100% dekkend maar geven wel een mooie kleur op je lippen.

Niet alleen ideaal als je van afwisseling houdt op je lippen maar ook onwijs handig voor onderweg, je stopt het pallete in je tas en onderweg kun je makkelijk met je vinger even je coloury lips bijwerken! Mijn favoriet is de Roses Fashion, deze 3 kleuren draag ik met alle liefde op mijn lippen.

De palletes kosten € 13,99 en zijn te koop bij drogist en parfumerie.


Een aanrader of een afketser?