Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefenin…

Bourjois Colorissimo lip palletes

Oogschaduw palletes met meerder kleuren oogschaduw zijn er genoeg in de beauty wereld maar what about lip palletes? Bourjois heeft hier geweldig op in gespeeld en zo waren er ineens 4 verschillende lip palletes beschikbaar die de naam "Colorissimo" dragen. Als je het mij vraagt een goede zet want als vrouw zijne wil je natuurlijk wel een beetje kunnen afwisselen met lipstick. De palletes liggen al in de winkel, misschien heb je ze al zien liggen maar was je nog niet helemaal overgehaald om ze toch te proberen.


De 3 kleurtjes lipstick zitten in een leuk verpakt rond doosje waaraan je meteen kunt herkennen, dat is Bourjois! Er zijn 4 verschillende kleuren palletes verkrijgbaar, Rouges collection, Roses muses, Roses fashion en Nudes dandy. Bovenstaande palletes zijn Rouges Collection (rechts) en Roses Fashion (links)


De sluiting van de palletes vind ik ontzettend handig, je klikt ze gemakkelijk open door op het zilveren knopje te drukken, top!


De eerste gedachten voor ik deze palletes openmaakte die door mijn hoofd heen spookte "als het maar niet van de plakkerige lipgloss is" Misschien iets te snel geoordeeld maar je kent vast wel die kleine doosjes met lipgloss die aan alle kanten plakken, uhu... die ja! Maar goed, dat mag de pret niet bederven en het volgende wat ik deed.. ik begon aan de kleurtjes te sniffen, het moet immers wel een beetje fijn ruiken. In het doosje vind je ook een spons applicatortje, niet een favoriet om hiermee de kleuren op mijn lippen aan te brengen maar dat zal per persoon  verschillende zijn. Wel moet ik erbij zeggen dat het fijn is dat Bourjois hieraan heeft gedacht. 

Alle beide palletes hebben een lichte geur van een soort vanille(?) Ik vind de geur in ieder geval erg aangenaam. Voor de geur zouden de kleuren mijn lippen alvast mogen bestijgen want een straf om die geur onder je neus te ruiken is het niet, een groot pluspunt dus. 


Verder met de kleuren en de pigment van beide palletes. Zoals ik al zei verwachte ik niet erg veel maar toen ik mijn vingertop over de betreffende kleur haalde was ik even flabbergasted! Waarom? Een creamy lipstick belande op mijn vinger in plaats van een plakkerige gloss, wow! Razend enthousiast over de kleuren en de creamy lipstick ging ik verder met het tweede pallete...


Idem dito with this one! Can't believe it, wat een geweldige kleuren komen er uit beide ronde doosjes. Nou ben je vast erg nieuwsgierig geworden naar de swatches van deze 6 lovely kleurtjes?! 


Swatches Rouges CollectionSwatches Roses Fashion


Zit je nog op je stoel? Het effect zoals ik had willen laten zien komt helaas op de foto niet goed over maar de kleuren pigmentatie, daar kun je wel van genieten! Het smeert fijn uit en daarbij blijft het ook nog eens langer zitten dan een normale lipstick, ook weer een pluspunt! De kleuren zijn niet helemaal 100% dekkend maar geven wel een mooie kleur op je lippen.

Niet alleen ideaal als je van afwisseling houdt op je lippen maar ook onwijs handig voor onderweg, je stopt het pallete in je tas en onderweg kun je makkelijk met je vinger even je coloury lips bijwerken! Mijn favoriet is de Roses Fashion, deze 3 kleuren draag ik met alle liefde op mijn lippen.

De palletes kosten € 13,99 en zijn te koop bij drogist en parfumerie.


Een aanrader of een afketser?