Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Bourjois Colorissimo lip palletes

Oogschaduw palletes met meerder kleuren oogschaduw zijn er genoeg in de beauty wereld maar what about lip palletes? Bourjois heeft hier geweldig op in gespeeld en zo waren er ineens 4 verschillende lip palletes beschikbaar die de naam "Colorissimo" dragen. Als je het mij vraagt een goede zet want als vrouw zijne wil je natuurlijk wel een beetje kunnen afwisselen met lipstick. De palletes liggen al in de winkel, misschien heb je ze al zien liggen maar was je nog niet helemaal overgehaald om ze toch te proberen.


De 3 kleurtjes lipstick zitten in een leuk verpakt rond doosje waaraan je meteen kunt herkennen, dat is Bourjois! Er zijn 4 verschillende kleuren palletes verkrijgbaar, Rouges collection, Roses muses, Roses fashion en Nudes dandy. Bovenstaande palletes zijn Rouges Collection (rechts) en Roses Fashion (links)


De sluiting van de palletes vind ik ontzettend handig, je klikt ze gemakkelijk open door op het zilveren knopje te drukken, top!


De eerste gedachten voor ik deze palletes openmaakte die door mijn hoofd heen spookte "als het maar niet van de plakkerige lipgloss is" Misschien iets te snel geoordeeld maar je kent vast wel die kleine doosjes met lipgloss die aan alle kanten plakken, uhu... die ja! Maar goed, dat mag de pret niet bederven en het volgende wat ik deed.. ik begon aan de kleurtjes te sniffen, het moet immers wel een beetje fijn ruiken. In het doosje vind je ook een spons applicatortje, niet een favoriet om hiermee de kleuren op mijn lippen aan te brengen maar dat zal per persoon  verschillende zijn. Wel moet ik erbij zeggen dat het fijn is dat Bourjois hieraan heeft gedacht. 

Alle beide palletes hebben een lichte geur van een soort vanille(?) Ik vind de geur in ieder geval erg aangenaam. Voor de geur zouden de kleuren mijn lippen alvast mogen bestijgen want een straf om die geur onder je neus te ruiken is het niet, een groot pluspunt dus. 


Verder met de kleuren en de pigment van beide palletes. Zoals ik al zei verwachte ik niet erg veel maar toen ik mijn vingertop over de betreffende kleur haalde was ik even flabbergasted! Waarom? Een creamy lipstick belande op mijn vinger in plaats van een plakkerige gloss, wow! Razend enthousiast over de kleuren en de creamy lipstick ging ik verder met het tweede pallete...


Idem dito with this one! Can't believe it, wat een geweldige kleuren komen er uit beide ronde doosjes. Nou ben je vast erg nieuwsgierig geworden naar de swatches van deze 6 lovely kleurtjes?! 


Swatches Rouges CollectionSwatches Roses Fashion


Zit je nog op je stoel? Het effect zoals ik had willen laten zien komt helaas op de foto niet goed over maar de kleuren pigmentatie, daar kun je wel van genieten! Het smeert fijn uit en daarbij blijft het ook nog eens langer zitten dan een normale lipstick, ook weer een pluspunt! De kleuren zijn niet helemaal 100% dekkend maar geven wel een mooie kleur op je lippen.

Niet alleen ideaal als je van afwisseling houdt op je lippen maar ook onwijs handig voor onderweg, je stopt het pallete in je tas en onderweg kun je makkelijk met je vinger even je coloury lips bijwerken! Mijn favoriet is de Roses Fashion, deze 3 kleuren draag ik met alle liefde op mijn lippen.

De palletes kosten € 13,99 en zijn te koop bij drogist en parfumerie.


Een aanrader of een afketser?