Doorgaan naar hoofdcontent

Andrélon droogshampoo's

Sinds ik kennis heb gemaakt met de eerste versie van de droogshampoo "Verrassend volume" van Andrélon ben ik helemaal verliefd op dit product! Verslapen, te laat, geen tijd, allemaal momenten waarop je je haar niet nog even snel kan wassen en daarbij nog in model kan brengen. Met de droogshampoo van Andrélon heb je binnen een paar minuten een fris en fruitige coupe!

Photobucket

Na het succes van de eerste droogshampoo, verrassend volume die ook in een nieuw jasje is gestoken heeft Andrélon nog 2  droogshampoo's op de markt gebracht, langer fris en zomer blond. Alle 3 de namen verklappen natuurlijk al waarvoor de droogshampoo's bedoeld zijn.

Photobucket

Verrassend volume 245ml € 4,99
Deze droogshampoo is speciaal ontwikkeld voor futloos of slap haar wat snel vet wordt tussen je wasbeurten door. Je haar een flinke volume boost geven? Dan is de verrassend formule droogshampoo perfect! De eerste variant beloofde al veel volume tussen de wasbeurten door en ik was hier al erg over te spreken maar deze variant is voor mij een topper, meer volume al is je haar vet!

Photobucket

Langer fris 245ml € 4,99
De langer fris versie mag zich ook voegen bij mijn lijstje van fijne en onmisbare producten! Deze variant is voor normaal tot vet haar. De droogshampoo is verrijkt met organic green tea en is ontwikkeld voor het luchtig en fris houden van je haar. Net als de verrassend volume  creeër je met langer fris ook een luchtige volume. De geur van deze droogshampoo is bij mij favoriet en maakt zijn naam dan ook waar!


Photobucket

Zomer blond 245ml € 4,99
Wil je het beste in je blinde lokken naar boven halen? Daar is zomer blond weer goed voor! Beachy lokken in een handomdraai!

Hoe breng je droogshampoo aan?
Voor gebruik de fles goed schudden. Breng de droogshampoo aan op droog haar en spuit circa 20cm de droogshampoo op de haarwortels. Laat de droogshampoo 2 minuten inwerken en borstel het uit of föhn je haar. Breng vervolgens je haar in model. Easy as that! Eerst zal er een witte gloed over je haar te zien zijn maar deze kwam je er weer uit na de inwerktijd.

De droogshampoo's zijn natuurlijk niet gemaakt zodat je nooit meer je haar hoeft te wassen. Een dag na het aanbrengen van de droogshampoo zou je er toch wel aan moeten geloven!

Andrélon droogshampoo's zijn verkrijgbaar bij drogisterijen en diversen supermarkten.

Heb jij je al eens gewaagd aan droogshampoo? Wat zijn jou bevindingen? 

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.