Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Andrélon droogshampoo's

Sinds ik kennis heb gemaakt met de eerste versie van de droogshampoo "Verrassend volume" van Andrélon ben ik helemaal verliefd op dit product! Verslapen, te laat, geen tijd, allemaal momenten waarop je je haar niet nog even snel kan wassen en daarbij nog in model kan brengen. Met de droogshampoo van Andrélon heb je binnen een paar minuten een fris en fruitige coupe!

Photobucket

Na het succes van de eerste droogshampoo, verrassend volume die ook in een nieuw jasje is gestoken heeft Andrélon nog 2  droogshampoo's op de markt gebracht, langer fris en zomer blond. Alle 3 de namen verklappen natuurlijk al waarvoor de droogshampoo's bedoeld zijn.

Photobucket

Verrassend volume 245ml € 4,99
Deze droogshampoo is speciaal ontwikkeld voor futloos of slap haar wat snel vet wordt tussen je wasbeurten door. Je haar een flinke volume boost geven? Dan is de verrassend formule droogshampoo perfect! De eerste variant beloofde al veel volume tussen de wasbeurten door en ik was hier al erg over te spreken maar deze variant is voor mij een topper, meer volume al is je haar vet!

Photobucket

Langer fris 245ml € 4,99
De langer fris versie mag zich ook voegen bij mijn lijstje van fijne en onmisbare producten! Deze variant is voor normaal tot vet haar. De droogshampoo is verrijkt met organic green tea en is ontwikkeld voor het luchtig en fris houden van je haar. Net als de verrassend volume  creeër je met langer fris ook een luchtige volume. De geur van deze droogshampoo is bij mij favoriet en maakt zijn naam dan ook waar!


Photobucket

Zomer blond 245ml € 4,99
Wil je het beste in je blinde lokken naar boven halen? Daar is zomer blond weer goed voor! Beachy lokken in een handomdraai!

Hoe breng je droogshampoo aan?
Voor gebruik de fles goed schudden. Breng de droogshampoo aan op droog haar en spuit circa 20cm de droogshampoo op de haarwortels. Laat de droogshampoo 2 minuten inwerken en borstel het uit of föhn je haar. Breng vervolgens je haar in model. Easy as that! Eerst zal er een witte gloed over je haar te zien zijn maar deze kwam je er weer uit na de inwerktijd.

De droogshampoo's zijn natuurlijk niet gemaakt zodat je nooit meer je haar hoeft te wassen. Een dag na het aanbrengen van de droogshampoo zou je er toch wel aan moeten geloven!

Andrélon droogshampoo's zijn verkrijgbaar bij drogisterijen en diversen supermarkten.

Heb jij je al eens gewaagd aan droogshampoo? Wat zijn jou bevindingen?