En dan ben je ineens toch een draagmama

Wanneer je meerdere kids hebt doe je het moederschap bij elk kind weer anders. Althans, dat is mijn ervaring. Zo moest het bijvoorbeeld bij de eerste drie volgens de regeltjes. Eigenlijk regeltjes tussen haakjes, want het moederschap heeft geen regeltjes. Iedere mama doet maar wat. Dit klinkt overigens veel minder lief dan dat ik bedoel (knipoog). Verwen je kind nou niet teveel las ik op het internet, want ze wennen eraan en daarna willen ze niet meer anders. Bij de eerste heb ik nachtenlang over de vloer gedwaald. Zij in mijn armen en al wiegend viel ze in slaap en kon ik haar als een echte ninja mama in haar eigen bedje terug leggen, waarna hetzelfde riedeltje al snel weer volgde. Zo ging dit bij de tweede en ook bij de derde dochter was dit niet veel anders. In tegendeel zelfs. Als ik er nu op terug kijk voel ik mijzelf wel eens schuldig. Waarom moest mijn meisje per se in haar eigen bedje slapen? Toen wist ik niet beter. Het hoorde zo. Want dat deed toch iedereen?

Nu ben ik inmidd…

Andrélon droogshampoo's

Sinds ik kennis heb gemaakt met de eerste versie van de droogshampoo "Verrassend volume" van Andrélon ben ik helemaal verliefd op dit product! Verslapen, te laat, geen tijd, allemaal momenten waarop je je haar niet nog even snel kan wassen en daarbij nog in model kan brengen. Met de droogshampoo van Andrélon heb je binnen een paar minuten een fris en fruitige coupe!

Photobucket

Na het succes van de eerste droogshampoo, verrassend volume die ook in een nieuw jasje is gestoken heeft Andrélon nog 2  droogshampoo's op de markt gebracht, langer fris en zomer blond. Alle 3 de namen verklappen natuurlijk al waarvoor de droogshampoo's bedoeld zijn.

Photobucket

Verrassend volume 245ml € 4,99
Deze droogshampoo is speciaal ontwikkeld voor futloos of slap haar wat snel vet wordt tussen je wasbeurten door. Je haar een flinke volume boost geven? Dan is de verrassend formule droogshampoo perfect! De eerste variant beloofde al veel volume tussen de wasbeurten door en ik was hier al erg over te spreken maar deze variant is voor mij een topper, meer volume al is je haar vet!

Photobucket

Langer fris 245ml € 4,99
De langer fris versie mag zich ook voegen bij mijn lijstje van fijne en onmisbare producten! Deze variant is voor normaal tot vet haar. De droogshampoo is verrijkt met organic green tea en is ontwikkeld voor het luchtig en fris houden van je haar. Net als de verrassend volume  creeër je met langer fris ook een luchtige volume. De geur van deze droogshampoo is bij mij favoriet en maakt zijn naam dan ook waar!


Photobucket

Zomer blond 245ml € 4,99
Wil je het beste in je blinde lokken naar boven halen? Daar is zomer blond weer goed voor! Beachy lokken in een handomdraai!

Hoe breng je droogshampoo aan?
Voor gebruik de fles goed schudden. Breng de droogshampoo aan op droog haar en spuit circa 20cm de droogshampoo op de haarwortels. Laat de droogshampoo 2 minuten inwerken en borstel het uit of föhn je haar. Breng vervolgens je haar in model. Easy as that! Eerst zal er een witte gloed over je haar te zien zijn maar deze kwam je er weer uit na de inwerktijd.

De droogshampoo's zijn natuurlijk niet gemaakt zodat je nooit meer je haar hoeft te wassen. Een dag na het aanbrengen van de droogshampoo zou je er toch wel aan moeten geloven!

Andrélon droogshampoo's zijn verkrijgbaar bij drogisterijen en diversen supermarkten.

Heb jij je al eens gewaagd aan droogshampoo? Wat zijn jou bevindingen?