Kinderen stapelen met een stapelbed

Beeld: Instagram Ik krijg regelmatig de vraag als mama van vier kids of ze allemaal een eigen slaapkamer hebben. Nee, dat hebben ze niet. We hebben drie slaapkamers. Proppen for life huh. Het is soms behoorlijk lastig om een beetje orde in de chaos te scheppen met alle kids en hun slaapkamer. Hoe lossen we dit op?  De jongste, Quinn slaapt al bij ons vanaf de geboorte. Het voelde voor ons goed om dit zo te doen. En laten we eerlijk zijn; bij de laatste doe je het net allemaal even iets anders. Dat kan ik nu voor 100% beamen. De één na jongste slaapt af en toe met haar twee jaar oudere zus op de slaapkamer. Deze oudere zus is een vroege vogel en geen van de andere meiden kan dit handelen. 05:30 en mevrouw is klaarwakker en ready voor de dag terwijl haar zussen nog makkelijk tot 07:30 door zouden kunnen slapen. Dit brengt vooral veel chaos met zich mee. Dus eens in de zoveel tijd verbouwen wij de boel en wisselen we het af met slapen. De ene keer slaapt ze bij haar oudere zus en daarna w

Shop Uggs met 30% korting bij Vimodos

PhotobucketMisschien wil je er nu nog niet over nadenken aangezien het zonnetje zich nog niet voor de volle 100% heeft laten zien maar met het kopen van winterschoenen kun je niet snel genoeg zijn en vooral niet als je ze ook nog eens met 30% korting kunt shoppen bij Vimodos! Deze snelgroeiende webshop heeft nu een leuke actie waarbij je UGG Australia boots met maar liefst 30% korting kunt aanschaffen.


UGGS zijn een musthave voor de winter. Ieder jaar weer komen ze terug en staan de winkels er vol mee. Een terugkerende trend en door de actie van Vimodos koop je ze nu een stuk goedkoper. Mijn favorieten heb ik op een rijtje gezet. Zit er een leuk paar voor je tussen?  Klik op de link onder je favoriet om deze meteen te bestellen. Ze staan misschien nog wel even in de doos te wachten op koude voetjes maar je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn!


Photobucket
Mini Bailey But roze Nu € 125,95
Photobucket
Mini Bailey But groen Nu € 125,95Photobucket
Mini Bailey But paars Nu € 125,95