Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Shop Uggs met 30% korting bij Vimodos

PhotobucketMisschien wil je er nu nog niet over nadenken aangezien het zonnetje zich nog niet voor de volle 100% heeft laten zien maar met het kopen van winterschoenen kun je niet snel genoeg zijn en vooral niet als je ze ook nog eens met 30% korting kunt shoppen bij Vimodos! Deze snelgroeiende webshop heeft nu een leuke actie waarbij je UGG Australia boots met maar liefst 30% korting kunt aanschaffen.


UGGS zijn een musthave voor de winter. Ieder jaar weer komen ze terug en staan de winkels er vol mee. Een terugkerende trend en door de actie van Vimodos koop je ze nu een stuk goedkoper. Mijn favorieten heb ik op een rijtje gezet. Zit er een leuk paar voor je tussen?  Klik op de link onder je favoriet om deze meteen te bestellen. Ze staan misschien nog wel even in de doos te wachten op koude voetjes maar je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn!


Photobucket
Mini Bailey But roze Nu € 125,95
Photobucket
Mini Bailey But groen Nu € 125,95Photobucket
Mini Bailey But paars Nu € 125,95