Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Shop Uggs met 30% korting bij Vimodos

PhotobucketMisschien wil je er nu nog niet over nadenken aangezien het zonnetje zich nog niet voor de volle 100% heeft laten zien maar met het kopen van winterschoenen kun je niet snel genoeg zijn en vooral niet als je ze ook nog eens met 30% korting kunt shoppen bij Vimodos! Deze snelgroeiende webshop heeft nu een leuke actie waarbij je UGG Australia boots met maar liefst 30% korting kunt aanschaffen.


UGGS zijn een musthave voor de winter. Ieder jaar weer komen ze terug en staan de winkels er vol mee. Een terugkerende trend en door de actie van Vimodos koop je ze nu een stuk goedkoper. Mijn favorieten heb ik op een rijtje gezet. Zit er een leuk paar voor je tussen?  Klik op de link onder je favoriet om deze meteen te bestellen. Ze staan misschien nog wel even in de doos te wachten op koude voetjes maar je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn!


Photobucket
Mini Bailey But roze Nu € 125,95
Photobucket
Mini Bailey But groen Nu € 125,95Photobucket
Mini Bailey But paars Nu € 125,95