Doorgaan naar hoofdcontent

Shop Uggs met 30% korting bij Vimodos

PhotobucketMisschien wil je er nu nog niet over nadenken aangezien het zonnetje zich nog niet voor de volle 100% heeft laten zien maar met het kopen van winterschoenen kun je niet snel genoeg zijn en vooral niet als je ze ook nog eens met 30% korting kunt shoppen bij Vimodos! Deze snelgroeiende webshop heeft nu een leuke actie waarbij je UGG Australia boots met maar liefst 30% korting kunt aanschaffen.


UGGS zijn een musthave voor de winter. Ieder jaar weer komen ze terug en staan de winkels er vol mee. Een terugkerende trend en door de actie van Vimodos koop je ze nu een stuk goedkoper. Mijn favorieten heb ik op een rijtje gezet. Zit er een leuk paar voor je tussen?  Klik op de link onder je favoriet om deze meteen te bestellen. Ze staan misschien nog wel even in de doos te wachten op koude voetjes maar je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn!


Photobucket
Mini Bailey But roze Nu € 125,95
Photobucket
Mini Bailey But groen Nu € 125,95Photobucket
Mini Bailey But paars Nu € 125,95


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.