Doorgaan naar hoofdcontent

Nieuwe samenwerking voor schoenenreus

Photobucket Schoenenreus is een erg leuke samenwerking aangegaan met zangeres en presentatrice Monique Smit. Haar Hollandse nuchterheid en persoonlijke stijl sluiten perfect aan bij de schoenenketen. 31 Mei vond in Amsterdam de aftrap plaats van de samenwerking. Deze is gestart met een fotoshoot van de nieuwe najaarscollectie.


Monique zal vanaf Juli te zien zijn in heel Nederland. Ook zal Monique verschijnen in de Schoenenreus folders van het najaar, posters in de Schoenenreus filialen, dagbladadvertenties en natuurlijk op de website van Schoenenreus. Monique zelf is gek op schoenen, zoals waarschijnlijk bijna iedere vrouw. Ook Monique haar persoonlijke selectie uit de Schoenenreus collectie zal getoond worden. 

Ik ben erg benieuwd naar deze samenwerking en kan niet wachten tot de eerste exemplaren te bewonderen zijn! To be continued! 

Photobucket

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.