Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Nieuwe samenwerking voor schoenenreus

Photobucket Schoenenreus is een erg leuke samenwerking aangegaan met zangeres en presentatrice Monique Smit. Haar Hollandse nuchterheid en persoonlijke stijl sluiten perfect aan bij de schoenenketen. 31 Mei vond in Amsterdam de aftrap plaats van de samenwerking. Deze is gestart met een fotoshoot van de nieuwe najaarscollectie.


Monique zal vanaf Juli te zien zijn in heel Nederland. Ook zal Monique verschijnen in de Schoenenreus folders van het najaar, posters in de Schoenenreus filialen, dagbladadvertenties en natuurlijk op de website van Schoenenreus. Monique zelf is gek op schoenen, zoals waarschijnlijk bijna iedere vrouw. Ook Monique haar persoonlijke selectie uit de Schoenenreus collectie zal getoond worden. 

Ik ben erg benieuwd naar deze samenwerking en kan niet wachten tot de eerste exemplaren te bewonderen zijn! To be continued! 

Photobucket