Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Nieuwe samenwerking voor schoenenreus

Photobucket Schoenenreus is een erg leuke samenwerking aangegaan met zangeres en presentatrice Monique Smit. Haar Hollandse nuchterheid en persoonlijke stijl sluiten perfect aan bij de schoenenketen. 31 Mei vond in Amsterdam de aftrap plaats van de samenwerking. Deze is gestart met een fotoshoot van de nieuwe najaarscollectie.


Monique zal vanaf Juli te zien zijn in heel Nederland. Ook zal Monique verschijnen in de Schoenenreus folders van het najaar, posters in de Schoenenreus filialen, dagbladadvertenties en natuurlijk op de website van Schoenenreus. Monique zelf is gek op schoenen, zoals waarschijnlijk bijna iedere vrouw. Ook Monique haar persoonlijke selectie uit de Schoenenreus collectie zal getoond worden. 

Ik ben erg benieuwd naar deze samenwerking en kan niet wachten tot de eerste exemplaren te bewonderen zijn! To be continued! 

Photobucket