Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Lichte denimlooks zijn hot deze zomer!


PhotobucketVerwassen spijkergoed is weer helemaal trendy. Lichte denimtinten zijn hotter dan hot. En het meest geliefde item voor zomer 2012 is de spijkerblouse. Wat is er meer zomers dan lichtblauw spijkergoed? Verwassen denimtinten zijn ideaal voor een zonnige look. Het voordeel is dat ze letterlijk met elke kleur of outfit te combineren zijn.


Spijkershirts zijn een musthave
Spijkershirts zijn het deze zomer helemaal. Bij fris weer draag je ze netjes dichtgeknoopt onder een trui of jasje. Op zomerse dagen draag je ze op een heerlijk nonchalante manier over een zomerjurkje, op spijkershorts of - waarom ook niet? - over je bikini. Een lichte spijkerblouse is een echte musthave voor dit seizoen!

Photobucket

Show your legs!
Lichte spijkerjurkjes en spijkerrokjes laten zich heel mooi combineren met accessoires in naturel leertinten. Veel meer dan een paar zomers gebruinde benen hebben deze kledingstukken niet nodig!

Back to the 60’s
We gaan het komende seizoen ietwat wijdere versies van de spijkerbroek zien. Voor een trendy look kies je een wat lichtere tint en combineer je de broek met een top of jasje in felle kleuren.
Aangezien de felle kleuren helemaal in zijn, is het geen probleem om hiervan een aantal items te scoren.

De total denim look
Ga je voor een total denim look, kies dan ook voor bijpassende schoenen gemaakt van denim. De online schoenenwinkel Sjoez.nl verkoopt ballerina’s in verschillende denimtinten. Van licht tot donkerblauw denim; Ze hebben voor iedere denimlover wat wils!

Photobucket

Photobucket

(Geschreven door Marlies)

www.sjoez.nl