Doorgaan naar hoofdcontent

Lichte denimlooks zijn hot deze zomer!


PhotobucketVerwassen spijkergoed is weer helemaal trendy. Lichte denimtinten zijn hotter dan hot. En het meest geliefde item voor zomer 2012 is de spijkerblouse. Wat is er meer zomers dan lichtblauw spijkergoed? Verwassen denimtinten zijn ideaal voor een zonnige look. Het voordeel is dat ze letterlijk met elke kleur of outfit te combineren zijn.


Spijkershirts zijn een musthave
Spijkershirts zijn het deze zomer helemaal. Bij fris weer draag je ze netjes dichtgeknoopt onder een trui of jasje. Op zomerse dagen draag je ze op een heerlijk nonchalante manier over een zomerjurkje, op spijkershorts of - waarom ook niet? - over je bikini. Een lichte spijkerblouse is een echte musthave voor dit seizoen!

Photobucket

Show your legs!
Lichte spijkerjurkjes en spijkerrokjes laten zich heel mooi combineren met accessoires in naturel leertinten. Veel meer dan een paar zomers gebruinde benen hebben deze kledingstukken niet nodig!

Back to the 60’s
We gaan het komende seizoen ietwat wijdere versies van de spijkerbroek zien. Voor een trendy look kies je een wat lichtere tint en combineer je de broek met een top of jasje in felle kleuren.
Aangezien de felle kleuren helemaal in zijn, is het geen probleem om hiervan een aantal items te scoren.

De total denim look
Ga je voor een total denim look, kies dan ook voor bijpassende schoenen gemaakt van denim. De online schoenenwinkel Sjoez.nl verkoopt ballerina’s in verschillende denimtinten. Van licht tot donkerblauw denim; Ze hebben voor iedere denimlover wat wils!

Photobucket

Photobucket

(Geschreven door Marlies)

www.sjoez.nl

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.