Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Vans x Santigold

We kennen allemaal de bekende Vans, die met de hoge zool of de lage zool. Na een rondstruinen op het web vonden wij de nieuwste collectie Vans, namelijk de Santigold Hi-top sneaker. Op het eerste gezicht zou je niet denken dat we het hier over Vans Vans hebben maar wel degelijk hoor. De Vans Santigold (de naam zegt het al) hebben een gouden afwerking. Zangeres Santi White heeft de Santigolds speciaal ontworpen voor Vans.

De sneaker versierd met een gouden ketting en andere gouden accenten. De Santigolds zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Wij zouden deze Santigolds maar al te graag aan onze voetjes willen dragen!

Wil je meer weten over deze schoenen het interview met Santi zelf lezen en waar ze bij jou in de buurt verkrijgbaar zijn, kijk op Vans.com