Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Vans x Santigold

We kennen allemaal de bekende Vans, die met de hoge zool of de lage zool. Na een rondstruinen op het web vonden wij de nieuwste collectie Vans, namelijk de Santigold Hi-top sneaker. Op het eerste gezicht zou je niet denken dat we het hier over Vans Vans hebben maar wel degelijk hoor. De Vans Santigold (de naam zegt het al) hebben een gouden afwerking. Zangeres Santi White heeft de Santigolds speciaal ontworpen voor Vans.

De sneaker versierd met een gouden ketting en andere gouden accenten. De Santigolds zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Wij zouden deze Santigolds maar al te graag aan onze voetjes willen dragen!

Wil je meer weten over deze schoenen het interview met Santi zelf lezen en waar ze bij jou in de buurt verkrijgbaar zijn, kijk op Vans.com