Doorgaan naar hoofdcontent

Vans x Santigold

We kennen allemaal de bekende Vans, die met de hoge zool of de lage zool. Na een rondstruinen op het web vonden wij de nieuwste collectie Vans, namelijk de Santigold Hi-top sneaker. Op het eerste gezicht zou je niet denken dat we het hier over Vans Vans hebben maar wel degelijk hoor. De Vans Santigold (de naam zegt het al) hebben een gouden afwerking. Zangeres Santi White heeft de Santigolds speciaal ontworpen voor Vans.

De sneaker versierd met een gouden ketting en andere gouden accenten. De Santigolds zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Wij zouden deze Santigolds maar al te graag aan onze voetjes willen dragen!

Wil je meer weten over deze schoenen het interview met Santi zelf lezen en waar ze bij jou in de buurt verkrijgbaar zijn, kijk op Vans.comPopulaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.