Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Vans look a likes

Vans worden steeds populairder en bijna iedere dame of heer heeft er wel een paar van in zijn of haar kast staan. Vans zijn helaas niet voor iedereen zijn budget weggelegd. Voor een paar Vans betaal je al gauw rond de € 70,00 en nou moeten wij ook eerlijk toegeven, dat is een beste prijs voor een paar simpele sneakers.

Wij vonden op Dolcis erg leuke look a like Vans alleen mist het Vans labeltje maar verder lijken ze exact op de real one's! Ze hebben 4 verschillende kleuren, namelijk donkerblauw, zwart, rood en wit. Alle 4 hebben de sneakers een hoge witte zool. Deze look a likes kosten maar € 19,99 en zeg nou zelf, dat is toch wel het proberen waard?

Wil jij ze bestellen, klik dan op de link onder je favoriete kleur.