Doorgaan naar hoofdcontent

Vans look a likes

Vans worden steeds populairder en bijna iedere dame of heer heeft er wel een paar van in zijn of haar kast staan. Vans zijn helaas niet voor iedereen zijn budget weggelegd. Voor een paar Vans betaal je al gauw rond de € 70,00 en nou moeten wij ook eerlijk toegeven, dat is een beste prijs voor een paar simpele sneakers.

Wij vonden op Dolcis erg leuke look a like Vans alleen mist het Vans labeltje maar verder lijken ze exact op de real one's! Ze hebben 4 verschillende kleuren, namelijk donkerblauw, zwart, rood en wit. Alle 4 hebben de sneakers een hoge witte zool. Deze look a likes kosten maar € 19,99 en zeg nou zelf, dat is toch wel het proberen waard?

Wil jij ze bestellen, klik dan op de link onder je favoriete kleur.


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.