Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Vans look a likes

Vans worden steeds populairder en bijna iedere dame of heer heeft er wel een paar van in zijn of haar kast staan. Vans zijn helaas niet voor iedereen zijn budget weggelegd. Voor een paar Vans betaal je al gauw rond de € 70,00 en nou moeten wij ook eerlijk toegeven, dat is een beste prijs voor een paar simpele sneakers.

Wij vonden op Dolcis erg leuke look a like Vans alleen mist het Vans labeltje maar verder lijken ze exact op de real one's! Ze hebben 4 verschillende kleuren, namelijk donkerblauw, zwart, rood en wit. Alle 4 hebben de sneakers een hoge witte zool. Deze look a likes kosten maar € 19,99 en zeg nou zelf, dat is toch wel het proberen waard?

Wil jij ze bestellen, klik dan op de link onder je favoriete kleur.