Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Telefoonhoesjes van Modemusthaves

Als je een wat duurdere telefoon hebt ben je daar natuurlijk extra zuinig mee maar soms zit een ongelukje in een klein hoekje, boem knal... telefoon op de grond! Resultaat, een beschadigde telefoon! Nee, dat willen we niet. Daarom zijn telefoonhoesjes een geweldige uitvinding maar bij een fashionable outfit hoort ook een fashionable telefoonhoesje. Hiervoor ben je bij Modemusthaves aan het juiste adres!

Zij verkopen namelijk de meest leukste en origineelste telefoonhoesjes van dit moment, echt musthaves!  Mijn favoriet is het Meneer de uil hoesje in het blauw. Deze is trouwens ook verkrijgbaar in het roze.

Ik heb de telefoonhoesjes van Modemusthaves voor je op een rijtje gezet. Zit er een echt musthave voor je tussen? Je besteld ze makkelijk door op de link onder je favoriet te klikken.