Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Telefoonhoesjes van Modemusthaves

Als je een wat duurdere telefoon hebt ben je daar natuurlijk extra zuinig mee maar soms zit een ongelukje in een klein hoekje, boem knal... telefoon op de grond! Resultaat, een beschadigde telefoon! Nee, dat willen we niet. Daarom zijn telefoonhoesjes een geweldige uitvinding maar bij een fashionable outfit hoort ook een fashionable telefoonhoesje. Hiervoor ben je bij Modemusthaves aan het juiste adres!

Zij verkopen namelijk de meest leukste en origineelste telefoonhoesjes van dit moment, echt musthaves!  Mijn favoriet is het Meneer de uil hoesje in het blauw. Deze is trouwens ook verkrijgbaar in het roze.

Ik heb de telefoonhoesjes van Modemusthaves voor je op een rijtje gezet. Zit er een echt musthave voor je tussen? Je besteld ze makkelijk door op de link onder je favoriet te klikken.