Doorgaan naar hoofdcontent

Telefoonhoesjes van Modemusthaves

Als je een wat duurdere telefoon hebt ben je daar natuurlijk extra zuinig mee maar soms zit een ongelukje in een klein hoekje, boem knal... telefoon op de grond! Resultaat, een beschadigde telefoon! Nee, dat willen we niet. Daarom zijn telefoonhoesjes een geweldige uitvinding maar bij een fashionable outfit hoort ook een fashionable telefoonhoesje. Hiervoor ben je bij Modemusthaves aan het juiste adres!

Zij verkopen namelijk de meest leukste en origineelste telefoonhoesjes van dit moment, echt musthaves!  Mijn favoriet is het Meneer de uil hoesje in het blauw. Deze is trouwens ook verkrijgbaar in het roze.

Ik heb de telefoonhoesjes van Modemusthaves voor je op een rijtje gezet. Zit er een echt musthave voor je tussen? Je besteld ze makkelijk door op de link onder je favoriet te klikken. 

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.