Dit zijn de tips voor een glow skin

Ik ben inmiddels een oudje aan het worden, 30 something. Ouder worden is an sich niet zo een probleem maar de huid drama die daarbij komt kijken. Nu ik de 30 ben gepasseerd besef ik mij maar al te goed hoe intens belangrijk een goede huidverzorging is. Je huid is je huisje waar je lang mee moet doen, take care of it! Ik begon wat laat met het ontdekken van gezichtsverzorging. Maar je bent nooit te laat.  Wanneer je mij dit een paar jaar geleden had verteld, had ik je uitgelachen. Denk ik. Skincare deed mij niet zoveel. Ik waste mijn gezicht met zeep, geen poespas met speciale middeltjes die vriendelijk zijn voor je huid, maar gewoon zeep. Tsja meer kon ik er ook niet van maken. Dag en nacht crème? Dat vond ik iets voor oudere mensen. Ik was nog niet zo oud dus dat heb ik helemaal niet nodig. Maar boy oh boy wat heb ik mijzelf vergist in deze materie van mijn brein...... Het verzorgen van je huid is zo zo zo intens belangrijk. Het kost je wat tijd om uit te vogelen hoe je dit het beste

Telefoonhoesjes van Modemusthaves

Als je een wat duurdere telefoon hebt ben je daar natuurlijk extra zuinig mee maar soms zit een ongelukje in een klein hoekje, boem knal... telefoon op de grond! Resultaat, een beschadigde telefoon! Nee, dat willen we niet. Daarom zijn telefoonhoesjes een geweldige uitvinding maar bij een fashionable outfit hoort ook een fashionable telefoonhoesje. Hiervoor ben je bij Modemusthaves aan het juiste adres!

Zij verkopen namelijk de meest leukste en origineelste telefoonhoesjes van dit moment, echt musthaves!  Mijn favoriet is het Meneer de uil hoesje in het blauw. Deze is trouwens ook verkrijgbaar in het roze.

Ik heb de telefoonhoesjes van Modemusthaves voor je op een rijtje gezet. Zit er een echt musthave voor je tussen? Je besteld ze makkelijk door op de link onder je favoriet te klikken.