Doorgaan naar hoofdcontent

Steve Madden lanceert Madden Girl in Nederland

Het Amerikaanse fashion label Steve Madden kennen we natuurlijk allemaal. De schoenen van dit label zijn om bij weg te smelten en bijna  iedere fashionista heeft dan ook wel een paar pumps van Steve in haar kast staan. Vorig jaar werd er in Nederland een marktonderzoek gedaan en werd er door de schoenengoeroe een interessante doelgroep ontdekt., de jonge fashionista's!

Volgens Steve Madden moet de high fashion footwear voor iedereen bereikbaar zijn, dus ook voor de jonge meiden met een klein budget. Daarom lanceert hij Madden Girl in Nederland. De collectie bestaat uit een mix van urban streetstyle modellen tot high fashion wannahave glitter heels. Wij zijn heel erg benieuwd naar de gehele collectie van Madden Girl.

Madden Girl is verkrijgbaar bij Dolcis, Invito en in de Steve Madden stores. Kijk op de websites voor de dichtsbijzijnde vestiging bij jou in de buurt.


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.