Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Steve Madden lanceert Madden Girl in Nederland

Het Amerikaanse fashion label Steve Madden kennen we natuurlijk allemaal. De schoenen van dit label zijn om bij weg te smelten en bijna  iedere fashionista heeft dan ook wel een paar pumps van Steve in haar kast staan. Vorig jaar werd er in Nederland een marktonderzoek gedaan en werd er door de schoenengoeroe een interessante doelgroep ontdekt., de jonge fashionista's!

Volgens Steve Madden moet de high fashion footwear voor iedereen bereikbaar zijn, dus ook voor de jonge meiden met een klein budget. Daarom lanceert hij Madden Girl in Nederland. De collectie bestaat uit een mix van urban streetstyle modellen tot high fashion wannahave glitter heels. Wij zijn heel erg benieuwd naar de gehele collectie van Madden Girl.

Madden Girl is verkrijgbaar bij Dolcis, Invito en in de Steve Madden stores. Kijk op de websites voor de dichtsbijzijnde vestiging bij jou in de buurt.