Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Steve Madden lanceert Madden Girl in Nederland

Het Amerikaanse fashion label Steve Madden kennen we natuurlijk allemaal. De schoenen van dit label zijn om bij weg te smelten en bijna  iedere fashionista heeft dan ook wel een paar pumps van Steve in haar kast staan. Vorig jaar werd er in Nederland een marktonderzoek gedaan en werd er door de schoenengoeroe een interessante doelgroep ontdekt., de jonge fashionista's!

Volgens Steve Madden moet de high fashion footwear voor iedereen bereikbaar zijn, dus ook voor de jonge meiden met een klein budget. Daarom lanceert hij Madden Girl in Nederland. De collectie bestaat uit een mix van urban streetstyle modellen tot high fashion wannahave glitter heels. Wij zijn heel erg benieuwd naar de gehele collectie van Madden Girl.

Madden Girl is verkrijgbaar bij Dolcis, Invito en in de Steve Madden stores. Kijk op de websites voor de dichtsbijzijnde vestiging bij jou in de buurt.