Kinderen stapelen met een stapelbed

Beeld: Instagram Ik krijg regelmatig de vraag als mama van vier kids of ze allemaal een eigen slaapkamer hebben. Nee, dat hebben ze niet. We hebben drie slaapkamers. Proppen for life huh. Het is soms behoorlijk lastig om een beetje orde in de chaos te scheppen met alle kids en hun slaapkamer. Hoe lossen we dit op?  De jongste, Quinn slaapt al bij ons vanaf de geboorte. Het voelde voor ons goed om dit zo te doen. En laten we eerlijk zijn; bij de laatste doe je het net allemaal even iets anders. Dat kan ik nu voor 100% beamen. De één na jongste slaapt af en toe met haar twee jaar oudere zus op de slaapkamer. Deze oudere zus is een vroege vogel en geen van de andere meiden kan dit handelen. 05:30 en mevrouw is klaarwakker en ready voor de dag terwijl haar zussen nog makkelijk tot 07:30 door zouden kunnen slapen. Dit brengt vooral veel chaos met zich mee. Dus eens in de zoveel tijd verbouwen wij de boel en wisselen we het af met slapen. De ene keer slaapt ze bij haar oudere zus en daarna w

Save the date voor ShoppingNight in Den Haag

Alle shop diva's opgelet, zet 14 Juni maar alvast in je agenda en zorg voor een tiet vol geld want dan staat Den Haag weer in het teken van de ShoppingNight! Dit is alweer de 16 editie van de ShoppingNight en is het grootste shoppingevenement van Nederland. Inmiddels is het dan ook een begrip geworden.Winkels in de Haagse binnenstad zullen tot middernacht geopend zijn en geven flinke kortingen. Overal waar je kijkt vind je beauty, fashion en lifestyle entertainment. Zorg er niet alleen voor dat je een flink volle bankrekening mee neemt maar ook voor een volle telefoon want deze zal op allerlei manieren worden ingezet. Op deze editie van de ShoppingNight komt het aan op slim en snel shoppen en wordt koopjesjagen tot een topsport verheven.


Hoe later het wordt hoe hoger de kortingen zullen oplopen. Vanaf 18:00 gaat de ShoppingNight officieel van start. Ook zal er een enorme catwalk te vinden zijn midden in het centrum. Hier zullen de laatste mode en beauty trend geshowd worden. Collecties van grote modehuizen tot exclusieve items uit kleine boetiekjes.

Wil jij op de hoogte blijven van alle in's en out's over deze ShoppingNight? Kijk dan op www.shoppingnight.nl en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Zien we je daar?