Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Save the date voor ShoppingNight in Den Haag

Alle shop diva's opgelet, zet 14 Juni maar alvast in je agenda en zorg voor een tiet vol geld want dan staat Den Haag weer in het teken van de ShoppingNight! Dit is alweer de 16 editie van de ShoppingNight en is het grootste shoppingevenement van Nederland. Inmiddels is het dan ook een begrip geworden.Winkels in de Haagse binnenstad zullen tot middernacht geopend zijn en geven flinke kortingen. Overal waar je kijkt vind je beauty, fashion en lifestyle entertainment. Zorg er niet alleen voor dat je een flink volle bankrekening mee neemt maar ook voor een volle telefoon want deze zal op allerlei manieren worden ingezet. Op deze editie van de ShoppingNight komt het aan op slim en snel shoppen en wordt koopjesjagen tot een topsport verheven.


Hoe later het wordt hoe hoger de kortingen zullen oplopen. Vanaf 18:00 gaat de ShoppingNight officieel van start. Ook zal er een enorme catwalk te vinden zijn midden in het centrum. Hier zullen de laatste mode en beauty trend geshowd worden. Collecties van grote modehuizen tot exclusieve items uit kleine boetiekjes.

Wil jij op de hoogte blijven van alle in's en out's over deze ShoppingNight? Kijk dan op www.shoppingnight.nl en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Zien we je daar?