Doorgaan naar hoofdcontent

Save the date voor ShoppingNight in Den Haag

Alle shop diva's opgelet, zet 14 Juni maar alvast in je agenda en zorg voor een tiet vol geld want dan staat Den Haag weer in het teken van de ShoppingNight! Dit is alweer de 16 editie van de ShoppingNight en is het grootste shoppingevenement van Nederland. Inmiddels is het dan ook een begrip geworden.Winkels in de Haagse binnenstad zullen tot middernacht geopend zijn en geven flinke kortingen. Overal waar je kijkt vind je beauty, fashion en lifestyle entertainment. Zorg er niet alleen voor dat je een flink volle bankrekening mee neemt maar ook voor een volle telefoon want deze zal op allerlei manieren worden ingezet. Op deze editie van de ShoppingNight komt het aan op slim en snel shoppen en wordt koopjesjagen tot een topsport verheven.


Hoe later het wordt hoe hoger de kortingen zullen oplopen. Vanaf 18:00 gaat de ShoppingNight officieel van start. Ook zal er een enorme catwalk te vinden zijn midden in het centrum. Hier zullen de laatste mode en beauty trend geshowd worden. Collecties van grote modehuizen tot exclusieve items uit kleine boetiekjes.

Wil jij op de hoogte blijven van alle in's en out's over deze ShoppingNight? Kijk dan op www.shoppingnight.nl en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Zien we je daar? 

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.