Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Save the date voor ShoppingNight in Den Haag

Alle shop diva's opgelet, zet 14 Juni maar alvast in je agenda en zorg voor een tiet vol geld want dan staat Den Haag weer in het teken van de ShoppingNight! Dit is alweer de 16 editie van de ShoppingNight en is het grootste shoppingevenement van Nederland. Inmiddels is het dan ook een begrip geworden.Winkels in de Haagse binnenstad zullen tot middernacht geopend zijn en geven flinke kortingen. Overal waar je kijkt vind je beauty, fashion en lifestyle entertainment. Zorg er niet alleen voor dat je een flink volle bankrekening mee neemt maar ook voor een volle telefoon want deze zal op allerlei manieren worden ingezet. Op deze editie van de ShoppingNight komt het aan op slim en snel shoppen en wordt koopjesjagen tot een topsport verheven.


Hoe later het wordt hoe hoger de kortingen zullen oplopen. Vanaf 18:00 gaat de ShoppingNight officieel van start. Ook zal er een enorme catwalk te vinden zijn midden in het centrum. Hier zullen de laatste mode en beauty trend geshowd worden. Collecties van grote modehuizen tot exclusieve items uit kleine boetiekjes.

Wil jij op de hoogte blijven van alle in's en out's over deze ShoppingNight? Kijk dan op www.shoppingnight.nl en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Zien we je daar?