Doorgaan naar hoofdcontent

Revlon limited edition Top Speed Nail Enamel Collection

Alweer een tijdje geleden heb je in mijn dagboek kunnen lezen over de nieuwste lakjes van Revlon, de limited edition top speed lakjes in de kleuren Emerald en Peachy. Vandaag lees je mijn mening over deze twee lakjes. Ben je benieuwd? lees dan gauw verder.

Revlon heeft voor deze lente/zomer 2012 5 nieuwe kleurtjes uitgebracht, geïnspireerd op de laatste fashiontrends en het gemak van een sneldrogende nagellak.
v.l.n.r: Guava, Cloudy, Peachy, Stormy, Emerald.

De Revlon lakjes bevat PPG-2 Dimethicone (Silicone), een top coat die zorgt voor een professioneel resultaat. De unieke mineralencomplex versterkt en verzorgd de nagels en daarbij voorkomt deze het geel worden van de nagels.De flesjes zien er leuk uit en wat ik erg leuk vind aan de lakjes, is dat ze allemaal een leuke naam heb gekregen + een nummer. Dit maakt de lakjes weer net iets leuker. Alle informatie die je wilt weten staat op het flesje beschreven. De lakjes hebben een inhoud van 14,7 ML. Onderop het flesje zit een sticker met een barcode, als je met je nagel de sticker een beetje los pulkt komen de ingrediënten tevoorschijn.

De lakjes van de Revlon zijn vrij van DPB ( Dibutyl phtalate), Tolueen en Formaldehyde.Revlon beschrijft de kwastjes als Color Precise brushes die de nagellak eenvoudig en egaal aanbrengt. Hier kan ik mij bij aansluiten. De kwastjes zijn lang en dun waardoor je makkelijk en snel je nagels lakt. Erg fijn!


Volgens Revlon droogt de nagellak in 60 seconden. Klopt dat ook? Ik heb de lakjes de afgelopen weken uitgebreid getest en ik kan zeggen dat de lak inderdaad in 60 seconden droog is. Wel moet je geduldig zijn en persoonlijk zou ik ze iets langer laten drogen om beschadigingen in de lak te voorkomen. Zonder te chippen blijft het de lak ongeveer 4 á 5 dagen goed zitten wat redelijk is voor nagellak. Op bovenstaande afbeelding heb ik 1 laagje aangebracht en zoals je kunt zien dekt de lak met 1 laagje perfect. Deze limited edition lakjes van Revlon zijn zeker een aanrader.

De lakjes kosten € 8,95 en zijn verkrijgbaar bij diversen drogisterijen. 

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.