Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Revlon limited edition Top Speed Nail Enamel Collection

Alweer een tijdje geleden heb je in mijn dagboek kunnen lezen over de nieuwste lakjes van Revlon, de limited edition top speed lakjes in de kleuren Emerald en Peachy. Vandaag lees je mijn mening over deze twee lakjes. Ben je benieuwd? lees dan gauw verder.

Revlon heeft voor deze lente/zomer 2012 5 nieuwe kleurtjes uitgebracht, geïnspireerd op de laatste fashiontrends en het gemak van een sneldrogende nagellak.
v.l.n.r: Guava, Cloudy, Peachy, Stormy, Emerald.

De Revlon lakjes bevat PPG-2 Dimethicone (Silicone), een top coat die zorgt voor een professioneel resultaat. De unieke mineralencomplex versterkt en verzorgd de nagels en daarbij voorkomt deze het geel worden van de nagels.De flesjes zien er leuk uit en wat ik erg leuk vind aan de lakjes, is dat ze allemaal een leuke naam heb gekregen + een nummer. Dit maakt de lakjes weer net iets leuker. Alle informatie die je wilt weten staat op het flesje beschreven. De lakjes hebben een inhoud van 14,7 ML. Onderop het flesje zit een sticker met een barcode, als je met je nagel de sticker een beetje los pulkt komen de ingrediënten tevoorschijn.

De lakjes van de Revlon zijn vrij van DPB ( Dibutyl phtalate), Tolueen en Formaldehyde.Revlon beschrijft de kwastjes als Color Precise brushes die de nagellak eenvoudig en egaal aanbrengt. Hier kan ik mij bij aansluiten. De kwastjes zijn lang en dun waardoor je makkelijk en snel je nagels lakt. Erg fijn!


Volgens Revlon droogt de nagellak in 60 seconden. Klopt dat ook? Ik heb de lakjes de afgelopen weken uitgebreid getest en ik kan zeggen dat de lak inderdaad in 60 seconden droog is. Wel moet je geduldig zijn en persoonlijk zou ik ze iets langer laten drogen om beschadigingen in de lak te voorkomen. Zonder te chippen blijft het de lak ongeveer 4 á 5 dagen goed zitten wat redelijk is voor nagellak. Op bovenstaande afbeelding heb ik 1 laagje aangebracht en zoals je kunt zien dekt de lak met 1 laagje perfect. Deze limited edition lakjes van Revlon zijn zeker een aanrader.

De lakjes kosten € 8,95 en zijn verkrijgbaar bij diversen drogisterijen.