Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Primark zomercollectie 2012

Laatst schreef ik nog over de bikini collectie 2012 van Primark en vandaag laat ik jullie weer meegenieten van een aantal mooie en budget vriendelijke kledingstukken uit de zomercollectie 2012 van Primark.
Ben je nog nooit bij Primark geweets? Dan moet je daar zeker is een kijkje gaan nemen. Veel geld hoef je niet mee te nemen want Primark staat bekend om zijn heerlijke budget prijsjes.

Ik heb mijn favorieten uit de zomercollectie op een rijtje gezet. Kijk je mee?
Tropical Blazer € 25,00

Tropical short € 13,00


Neon short € 11,00Leopard print tee € 6,00

Scuba Jacket € 25,00


Lace knot bandeau € 3,50  (ook in zwart)

Stripe tie € 6,00


Multi strap sandal € 21,00
Multi strap sandal € 21,00