Doorgaan naar hoofdcontent

Primark zomercollectie 2012

Laatst schreef ik nog over de bikini collectie 2012 van Primark en vandaag laat ik jullie weer meegenieten van een aantal mooie en budget vriendelijke kledingstukken uit de zomercollectie 2012 van Primark.
Ben je nog nooit bij Primark geweets? Dan moet je daar zeker is een kijkje gaan nemen. Veel geld hoef je niet mee te nemen want Primark staat bekend om zijn heerlijke budget prijsjes.

Ik heb mijn favorieten uit de zomercollectie op een rijtje gezet. Kijk je mee?
Tropical Blazer € 25,00

Tropical short € 13,00


Neon short € 11,00Leopard print tee € 6,00

Scuba Jacket € 25,00


Lace knot bandeau € 3,50  (ook in zwart)

Stripe tie € 6,00


Multi strap sandal € 21,00
Multi strap sandal € 21,00

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.