Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Primark zomercollectie 2012

Laatst schreef ik nog over de bikini collectie 2012 van Primark en vandaag laat ik jullie weer meegenieten van een aantal mooie en budget vriendelijke kledingstukken uit de zomercollectie 2012 van Primark.
Ben je nog nooit bij Primark geweets? Dan moet je daar zeker is een kijkje gaan nemen. Veel geld hoef je niet mee te nemen want Primark staat bekend om zijn heerlijke budget prijsjes.

Ik heb mijn favorieten uit de zomercollectie op een rijtje gezet. Kijk je mee?
Tropical Blazer € 25,00

Tropical short € 13,00


Neon short € 11,00Leopard print tee € 6,00

Scuba Jacket € 25,00


Lace knot bandeau € 3,50  (ook in zwart)

Stripe tie € 6,00


Multi strap sandal € 21,00
Multi strap sandal € 21,00