Doorgaan naar hoofdcontent

Primark bikini's zomer 2012

We moeten nog heel even geduld hebben en dan kunnen de bikini's weer uit de kasten getrokken worden. Natuurlijk ben jij al aan zoeken naar die ene geweldige bikini voor deze zomer of misschien wel meer als één. Primark is zo een winkel waar je altijd slaagt. Ook dit jaar komt Primark weer met een geweldige collectie bikini's met leuke printjes.

Om je strand outfit helemaal af te maken heeft Primark ook erg leuke accessoires zoals zonnebrillen met de meest gekke vormen en zomerhoedjes. Jij bent klaar voor zomer na een rondje Primark. Wij zetten de zomer collectie bikini's 2012 voor je op een rijtje. Welke heeft jou hartje gestolen?Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.