Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Primark bikini's zomer 2012

We moeten nog heel even geduld hebben en dan kunnen de bikini's weer uit de kasten getrokken worden. Natuurlijk ben jij al aan zoeken naar die ene geweldige bikini voor deze zomer of misschien wel meer als één. Primark is zo een winkel waar je altijd slaagt. Ook dit jaar komt Primark weer met een geweldige collectie bikini's met leuke printjes.

Om je strand outfit helemaal af te maken heeft Primark ook erg leuke accessoires zoals zonnebrillen met de meest gekke vormen en zomerhoedjes. Jij bent klaar voor zomer na een rondje Primark. Wij zetten de zomer collectie bikini's 2012 voor je op een rijtje. Welke heeft jou hartje gestolen?