Kinderen stapelen met een stapelbed

Beeld: Instagram Ik krijg regelmatig de vraag als mama van vier kids of ze allemaal een eigen slaapkamer hebben. Nee, dat hebben ze niet. We hebben drie slaapkamers. Proppen for life huh. Het is soms behoorlijk lastig om een beetje orde in de chaos te scheppen met alle kids en hun slaapkamer. Hoe lossen we dit op?  De jongste, Quinn slaapt al bij ons vanaf de geboorte. Het voelde voor ons goed om dit zo te doen. En laten we eerlijk zijn; bij de laatste doe je het net allemaal even iets anders. Dat kan ik nu voor 100% beamen. De één na jongste slaapt af en toe met haar twee jaar oudere zus op de slaapkamer. Deze oudere zus is een vroege vogel en geen van de andere meiden kan dit handelen. 05:30 en mevrouw is klaarwakker en ready voor de dag terwijl haar zussen nog makkelijk tot 07:30 door zouden kunnen slapen. Dit brengt vooral veel chaos met zich mee. Dus eens in de zoveel tijd verbouwen wij de boel en wisselen we het af met slapen. De ene keer slaapt ze bij haar oudere zus en daarna w

Primark bikini's zomer 2012

We moeten nog heel even geduld hebben en dan kunnen de bikini's weer uit de kasten getrokken worden. Natuurlijk ben jij al aan zoeken naar die ene geweldige bikini voor deze zomer of misschien wel meer als één. Primark is zo een winkel waar je altijd slaagt. Ook dit jaar komt Primark weer met een geweldige collectie bikini's met leuke printjes.

Om je strand outfit helemaal af te maken heeft Primark ook erg leuke accessoires zoals zonnebrillen met de meest gekke vormen en zomerhoedjes. Jij bent klaar voor zomer na een rondje Primark. Wij zetten de zomer collectie bikini's 2012 voor je op een rijtje. Welke heeft jou hartje gestolen?