Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Primark bikini's zomer 2012

We moeten nog heel even geduld hebben en dan kunnen de bikini's weer uit de kasten getrokken worden. Natuurlijk ben jij al aan zoeken naar die ene geweldige bikini voor deze zomer of misschien wel meer als één. Primark is zo een winkel waar je altijd slaagt. Ook dit jaar komt Primark weer met een geweldige collectie bikini's met leuke printjes.

Om je strand outfit helemaal af te maken heeft Primark ook erg leuke accessoires zoals zonnebrillen met de meest gekke vormen en zomerhoedjes. Jij bent klaar voor zomer na een rondje Primark. Wij zetten de zomer collectie bikini's 2012 voor je op een rijtje. Welke heeft jou hartje gestolen?