Doorgaan naar hoofdcontent

Preview Anna Dello Russo voor H&M

Het is weer tijd voor een bijzondere samenwerking voor H&M met de legendarische fashion director Anna Dello Russo. Deze dame is een mode-icoon in de bloggerswereld. Haar outfit zijn eindeloos op foto gezet door streetstyle fotografen en wereldwijd via het web verspreid. Anna heeft een bijzondere collectie accessoires ontworpen voor H&M. De collectie is glamorous, verfijnd en speels.

De collectie zal vanaf 4 Oktober 2012 verkrijgbaar zijn in ongeveer 140 winkels wereldwijd en online. De collectie bestaat uit sieraden, zonnebrillen, schoenen, tassen en een trolleykoffer en geeft de klanten iets unieks voor een betaalbare prijs.

 “Ik ben enorm enthousiast over deze samenwerking: dit is de eerste keer dat H&M een Fashion Director in een bijzonder project betrekt. Dit is het teken dat er een belangrijke evolutie in de modewereld plaatsvindt, en ik ben opgewonden en vereerd dat ik gekozen ben om het spits af te bijten. Ik wilde bijzondere accessoires ontwerpen die nergens anders te vinden zijn. Als stylist weet ik dat accessoires essentieel zijn en elke outfit een persoonlijke touch geven. Met deze items kan iedereen een doodgewone dag veranderen in een fantastische fashion-dag”, aldus Anna Dello Russo.

  “Het is geweldig om Anna Dello Russo in dit project te betrekken, echt iets compleet anders dan wat we tot nu toe hebben gedaan. Behalve dat Anna een echte mode-icoon is, heeft ze een fantastische kijk op fashion en een uitgesproken smaak. Ze heeft een extravagante serie accessoires samengesteld die de klanten van H&M en iedereen die gek is op mode, helemaal in vervoering zal brengen. De collectie is een feest van overdaad, fantasie en versiering”, zegt Margareta van den Bosch, creatief adviseur van H&M.


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.