Preview Anna Dello Russo voor H&M

Het is weer tijd voor een bijzondere samenwerking voor H&M met de legendarische fashion director Anna Dello Russo. Deze dame is een mode-icoon in de bloggerswereld. Haar outfit zijn eindeloos op foto gezet door streetstyle fotografen en wereldwijd via het web verspreid. Anna heeft een bijzondere collectie accessoires ontworpen voor H&M. De collectie is glamorous, verfijnd en speels.

De collectie zal vanaf 4 Oktober 2012 verkrijgbaar zijn in ongeveer 140 winkels wereldwijd en online. De collectie bestaat uit sieraden, zonnebrillen, schoenen, tassen en een trolleykoffer en geeft de klanten iets unieks voor een betaalbare prijs.

 “Ik ben enorm enthousiast over deze samenwerking: dit is de eerste keer dat H&M een Fashion Director in een bijzonder project betrekt. Dit is het teken dat er een belangrijke evolutie in de modewereld plaatsvindt, en ik ben opgewonden en vereerd dat ik gekozen ben om het spits af te bijten. Ik wilde bijzondere accessoires ontwerpen die nergens anders te vinden zijn. Als stylist weet ik dat accessoires essentieel zijn en elke outfit een persoonlijke touch geven. Met deze items kan iedereen een doodgewone dag veranderen in een fantastische fashion-dag”, aldus Anna Dello Russo.

  “Het is geweldig om Anna Dello Russo in dit project te betrekken, echt iets compleet anders dan wat we tot nu toe hebben gedaan. Behalve dat Anna een echte mode-icoon is, heeft ze een fantastische kijk op fashion en een uitgesproken smaak. Ze heeft een extravagante serie accessoires samengesteld die de klanten van H&M en iedereen die gek is op mode, helemaal in vervoering zal brengen. De collectie is een feest van overdaad, fantasie en versiering”, zegt Margareta van den Bosch, creatief adviseur van H&M.