Outfit 190512

Afgelopen week trok ik mijn ballerina's uit de kast maar brr dit was toch net iets te koud en ruilde ze weer gauw in voor mij Esprit Uggies! Daarbij droeg ik een spijkerbroek van H&M (dit zijn aanraders), ook de bruine lange blazer komt van H&M. De buitenkant van de blazer is licht bruin en de binnenkant is oudroze, ik sloeg de mouwen om zodat de kleur van de voering terug kwam in de LaLiek tas die ook een oud roze achtige kleur heeft.


Onder de blazer draag ik één van mijn nieuwe basic t-shirtjes in een zalm kleurtje en natuurlijk de sjaal waar ik mee getrouwd zou kunnen zijn van Sans-online. De tas die ik draag komt zoals ik al zei van LaLiek en behoort tot de zomercollectie 2012. Deze tas heeft net als de andere LaLiek tas een roze binnenkant en kan zowel als handtas en als schoudertas gedragen worden. Deze lovely tas behoort nu ook tot één van mijn favo tassen, absoluut! De tas heeft ontzettend veel ruimte, dus ook voor dames die veel spullen met zich meedragen een perfecte tas. Je kunt de tas hier bestellen voor € 79,95.