Doorgaan naar hoofdcontent

Outfit 190512

Afgelopen week trok ik mijn ballerina's uit de kast maar brr dit was toch net iets te koud en ruilde ze weer gauw in voor mij Esprit Uggies! Daarbij droeg ik een spijkerbroek van H&M (dit zijn aanraders), ook de bruine lange blazer komt van H&M. De buitenkant van de blazer is licht bruin en de binnenkant is oudroze, ik sloeg de mouwen om zodat de kleur van de voering terug kwam in de LaLiek tas die ook een oud roze achtige kleur heeft.


Onder de blazer draag ik één van mijn nieuwe basic t-shirtjes in een zalm kleurtje en natuurlijk de sjaal waar ik mee getrouwd zou kunnen zijn van Sans-online. De tas die ik draag komt zoals ik al zei van LaLiek en behoort tot de zomercollectie 2012. Deze tas heeft net als de andere LaLiek tas een roze binnenkant en kan zowel als handtas en als schoudertas gedragen worden. Deze lovely tas behoort nu ook tot één van mijn favo tassen, absoluut! De tas heeft ontzettend veel ruimte, dus ook voor dames die veel spullen met zich meedragen een perfecte tas. Je kunt de tas hier bestellen voor € 79,95.


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.