Doorgaan naar hoofdcontent

Outfit 120512

 Iedere dag voor je kast staan en weer bedenken wat je aantrekt, het valt niet mee! Het liefst wil je iedere dag een nieuwe outfit! Soms sta je voor je kledingkast en zie je ergens achterin een kledingstuk hangen wat al een tijdje niet gedragen is. Zo kwam ik mijn H&M jasje tegen uit de collectie van vorig jaar zomer.

De outfit was compleet, een simpele jeans, een vrolijk jasje met een basic zwart hemdje eronder, aan mijn voeten draag ik ontzettend fijne stapper! Ze zijn van Action en kosten - volgens mij - rond de €3,00. Geen prijs, want ze lopen heerlijk. Daarbij pakte ik mijn alledaagse tas, namelijk die van LaLiek waar ik jullie al eerder over heb verteld en laten zien. De tas is geweldig in alle wegen. Aan de buitenkant is de tas ligt beige achtig en de binnenkant is felroze. Dé perfect tas voor mij. De ritsen zijn afgewerkt met het LaLiek tekentje. Je kunt de tas als schoudertas dragen door de langere hengsels. Deze kun je er ook afklippen en de tas als handtas met je meedragen. Ik heb gekozen voor allebei. Erg handig! Ben jij nou helemaal verliefd geworden op de tas? Je kunt de tas hier bestellen voor € 69,95. Ik ben in ieder geval een grote fan van LaLiek!Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.