Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Outfit 120512

 Iedere dag voor je kast staan en weer bedenken wat je aantrekt, het valt niet mee! Het liefst wil je iedere dag een nieuwe outfit! Soms sta je voor je kledingkast en zie je ergens achterin een kledingstuk hangen wat al een tijdje niet gedragen is. Zo kwam ik mijn H&M jasje tegen uit de collectie van vorig jaar zomer.

De outfit was compleet, een simpele jeans, een vrolijk jasje met een basic zwart hemdje eronder, aan mijn voeten draag ik ontzettend fijne stapper! Ze zijn van Action en kosten - volgens mij - rond de €3,00. Geen prijs, want ze lopen heerlijk. Daarbij pakte ik mijn alledaagse tas, namelijk die van LaLiek waar ik jullie al eerder over heb verteld en laten zien. De tas is geweldig in alle wegen. Aan de buitenkant is de tas ligt beige achtig en de binnenkant is felroze. Dé perfect tas voor mij. De ritsen zijn afgewerkt met het LaLiek tekentje. Je kunt de tas als schoudertas dragen door de langere hengsels. Deze kun je er ook afklippen en de tas als handtas met je meedragen. Ik heb gekozen voor allebei. Erg handig! Ben jij nou helemaal verliefd geworden op de tas? Je kunt de tas hier bestellen voor € 69,95. Ik ben in ieder geval een grote fan van LaLiek!