Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Outfit 120512

 Iedere dag voor je kast staan en weer bedenken wat je aantrekt, het valt niet mee! Het liefst wil je iedere dag een nieuwe outfit! Soms sta je voor je kledingkast en zie je ergens achterin een kledingstuk hangen wat al een tijdje niet gedragen is. Zo kwam ik mijn H&M jasje tegen uit de collectie van vorig jaar zomer.

De outfit was compleet, een simpele jeans, een vrolijk jasje met een basic zwart hemdje eronder, aan mijn voeten draag ik ontzettend fijne stapper! Ze zijn van Action en kosten - volgens mij - rond de €3,00. Geen prijs, want ze lopen heerlijk. Daarbij pakte ik mijn alledaagse tas, namelijk die van LaLiek waar ik jullie al eerder over heb verteld en laten zien. De tas is geweldig in alle wegen. Aan de buitenkant is de tas ligt beige achtig en de binnenkant is felroze. Dé perfect tas voor mij. De ritsen zijn afgewerkt met het LaLiek tekentje. Je kunt de tas als schoudertas dragen door de langere hengsels. Deze kun je er ook afklippen en de tas als handtas met je meedragen. Ik heb gekozen voor allebei. Erg handig! Ben jij nou helemaal verliefd geworden op de tas? Je kunt de tas hier bestellen voor € 69,95. Ik ben in ieder geval een grote fan van LaLiek!