Doorgaan naar hoofdcontent

Nieuwe look voor de Body Butters van TBS

Je kunt er niet meer omheen, de Body Butters van TBS. Ze zijn er in maar liefst 13 verschillende geuren en de butters behoren tot de beroemdste producten van TBS, want elke twee seconde wordt er ergens ter wereld een Body Butter verkocht. 7 van de 13 Body Butters hebben alvast een compleet nieuwe look gekregen maar wat is er nu zo anders aan het nieuwe design van de butters?


  • Schitterende fotografie van het natuurlijke ingrediënt uit de productnaam.
  • De natuurlijke ingrediënten zijn gefotografeerd onder een vergrootglas om te laten zien hoe mooi ze zijn.
  • Het ingrediënt wordt beschermend omsloten door het logo, als symbool van ons principe "Protect the Planet"
  • De pot is dankzij het matte materiaal fijner om vast te pakken.
  • Minder tekst op het label.
  • De pot is 100% recyclebaar en kan dus mee in de lokale plasticinzameling.

De Body Butters hebben een inhoud van 100ml en kosten € 15,00


Coconut 

Sweet Lemon

Moringa

Orange
Mango

Strawberry
www.thebodyshop.nl

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.