Dit zijn de tips voor een glow skin

Ik ben inmiddels een oudje aan het worden, 30 something. Ouder worden is an sich niet zo een probleem maar de huid drama die daarbij komt kijken. Nu ik de 30 ben gepasseerd besef ik mij maar al te goed hoe intens belangrijk een goede huidverzorging is. Je huid is je huisje waar je lang mee moet doen, take care of it! Ik begon wat laat met het ontdekken van gezichtsverzorging. Maar je bent nooit te laat.  Wanneer je mij dit een paar jaar geleden had verteld, had ik je uitgelachen. Denk ik. Skincare deed mij niet zoveel. Ik waste mijn gezicht met zeep, geen poespas met speciale middeltjes die vriendelijk zijn voor je huid, maar gewoon zeep. Tsja meer kon ik er ook niet van maken. Dag en nacht crème? Dat vond ik iets voor oudere mensen. Ik was nog niet zo oud dus dat heb ik helemaal niet nodig. Maar boy oh boy wat heb ik mijzelf vergist in deze materie van mijn brein...... Het verzorgen van je huid is zo zo zo intens belangrijk. Het kost je wat tijd om uit te vogelen hoe je dit het beste

Nieuwe look voor de Body Butters van TBS

Je kunt er niet meer omheen, de Body Butters van TBS. Ze zijn er in maar liefst 13 verschillende geuren en de butters behoren tot de beroemdste producten van TBS, want elke twee seconde wordt er ergens ter wereld een Body Butter verkocht. 7 van de 13 Body Butters hebben alvast een compleet nieuwe look gekregen maar wat is er nu zo anders aan het nieuwe design van de butters?


  • Schitterende fotografie van het natuurlijke ingrediënt uit de productnaam.
  • De natuurlijke ingrediënten zijn gefotografeerd onder een vergrootglas om te laten zien hoe mooi ze zijn.
  • Het ingrediënt wordt beschermend omsloten door het logo, als symbool van ons principe "Protect the Planet"
  • De pot is dankzij het matte materiaal fijner om vast te pakken.
  • Minder tekst op het label.
  • De pot is 100% recyclebaar en kan dus mee in de lokale plasticinzameling.

De Body Butters hebben een inhoud van 100ml en kosten € 15,00


Coconut 

Sweet Lemon

Moringa

Orange
Mango

Strawberry
www.thebodyshop.nl