Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Nieuwe look voor de Body Butters van TBS

Je kunt er niet meer omheen, de Body Butters van TBS. Ze zijn er in maar liefst 13 verschillende geuren en de butters behoren tot de beroemdste producten van TBS, want elke twee seconde wordt er ergens ter wereld een Body Butter verkocht. 7 van de 13 Body Butters hebben alvast een compleet nieuwe look gekregen maar wat is er nu zo anders aan het nieuwe design van de butters?


  • Schitterende fotografie van het natuurlijke ingrediënt uit de productnaam.
  • De natuurlijke ingrediënten zijn gefotografeerd onder een vergrootglas om te laten zien hoe mooi ze zijn.
  • Het ingrediënt wordt beschermend omsloten door het logo, als symbool van ons principe "Protect the Planet"
  • De pot is dankzij het matte materiaal fijner om vast te pakken.
  • Minder tekst op het label.
  • De pot is 100% recyclebaar en kan dus mee in de lokale plasticinzameling.

De Body Butters hebben een inhoud van 100ml en kosten € 15,00


Coconut 

Sweet Lemon

Moringa

Orange
Mango

Strawberry
www.thebodyshop.nl