Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Nieuwe look voor de Body Butters van TBS

Je kunt er niet meer omheen, de Body Butters van TBS. Ze zijn er in maar liefst 13 verschillende geuren en de butters behoren tot de beroemdste producten van TBS, want elke twee seconde wordt er ergens ter wereld een Body Butter verkocht. 7 van de 13 Body Butters hebben alvast een compleet nieuwe look gekregen maar wat is er nu zo anders aan het nieuwe design van de butters?


  • Schitterende fotografie van het natuurlijke ingrediënt uit de productnaam.
  • De natuurlijke ingrediënten zijn gefotografeerd onder een vergrootglas om te laten zien hoe mooi ze zijn.
  • Het ingrediënt wordt beschermend omsloten door het logo, als symbool van ons principe "Protect the Planet"
  • De pot is dankzij het matte materiaal fijner om vast te pakken.
  • Minder tekst op het label.
  • De pot is 100% recyclebaar en kan dus mee in de lokale plasticinzameling.

De Body Butters hebben een inhoud van 100ml en kosten € 15,00


Coconut 

Sweet Lemon

Moringa

Orange
Mango

Strawberry
www.thebodyshop.nl