Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Niet eetbaar lekkers

Pizza, taartjes, ijsjes, kopjes koffie maar allemaal niet om op te eten of te drinken. Nee, deze lekkernijen hang om je nek, draag je om je pols of hang je in je oorlellen. Het klinkt misschien een beetje vreemd maar het bestaat. Deze lekkere dingen worden met de hand gemaakt met fimo klei. Dit is klei wat je na het maken van iets leuks in de oven kan doen en er jarenlang plezier van kunt hebben.


Via Etsy vond ik een heleboel lekkere en leuke creaties waar je mee gespot mag worden. Zit er iets leuks voor je bij? Klik dan op de link onder je favoriete lekkernij om deze te bestellen of speur is rond op Etsy voor nog meer lekkere niet eetbare sieraden.

Popcorn oorbellen € 6,39

Pizza Pepperoni ring € 11,99


Cupcake ketting € 15,98

Ontbijt armband € 23,98
M&M schuifspeldjes € 19,98