Doorgaan naar hoofdcontent

Niet eetbaar lekkers

Pizza, taartjes, ijsjes, kopjes koffie maar allemaal niet om op te eten of te drinken. Nee, deze lekkernijen hang om je nek, draag je om je pols of hang je in je oorlellen. Het klinkt misschien een beetje vreemd maar het bestaat. Deze lekkere dingen worden met de hand gemaakt met fimo klei. Dit is klei wat je na het maken van iets leuks in de oven kan doen en er jarenlang plezier van kunt hebben.


Via Etsy vond ik een heleboel lekkere en leuke creaties waar je mee gespot mag worden. Zit er iets leuks voor je bij? Klik dan op de link onder je favoriete lekkernij om deze te bestellen of speur is rond op Etsy voor nog meer lekkere niet eetbare sieraden.

Popcorn oorbellen € 6,39

Pizza Pepperoni ring € 11,99


Cupcake ketting € 15,98

Ontbijt armband € 23,98
M&M schuifspeldjes € 19,98

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.