Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Niet eetbaar lekkers

Pizza, taartjes, ijsjes, kopjes koffie maar allemaal niet om op te eten of te drinken. Nee, deze lekkernijen hang om je nek, draag je om je pols of hang je in je oorlellen. Het klinkt misschien een beetje vreemd maar het bestaat. Deze lekkere dingen worden met de hand gemaakt met fimo klei. Dit is klei wat je na het maken van iets leuks in de oven kan doen en er jarenlang plezier van kunt hebben.


Via Etsy vond ik een heleboel lekkere en leuke creaties waar je mee gespot mag worden. Zit er iets leuks voor je bij? Klik dan op de link onder je favoriete lekkernij om deze te bestellen of speur is rond op Etsy voor nog meer lekkere niet eetbare sieraden.

Popcorn oorbellen € 6,39

Pizza Pepperoni ring € 11,99


Cupcake ketting € 15,98

Ontbijt armband € 23,98
M&M schuifspeldjes € 19,98