Doorgaan naar hoofdcontent

Nail art met een rietje

Het eerste nail art artikel op SWIL is een feit! Vanaf nu zullen jullie regelmatig nagel artikelen terug vinden op SWIL. Ik gebruik hiervoor niet mijn eigen nagels want die kunnen helaas niet veel hebben door jaren lang  nagel gebeten te hebben. Vandaar dat ik nepnagels gebruik die ook gebruikt worden bij het zetten van acryl nagels. Vandaag laat ik jullie een nail art zien die je simpel kan maken met een rietje.


1  Je hebt hiervoor nodig: Witte nagellak als basis, kleurtjes die je graag op je nagels wilt hebben en een paar rietjes.
2  Eerst breng je een witte nagellak aan als basis. Je kunt hiervoor ook een ander kleurtje gebruiken.
3  Dep het rietje in de nagellak en blaas daarna zachtjes in het rietje zodat de nagellak uit het rietje is.
4  Druk het rietje tegen je nagel aan voor het ronde effect.
5  Herhaal dit met de andere kleuren speels door elkaar maar gebruik wel steeds een ander rietje.
6  Je nagels zijn klaar en eventueel zou je er nog een top coat overheen aan kunnen brengen. 

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.