Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Nail art met een rietje

Het eerste nail art artikel op SWIL is een feit! Vanaf nu zullen jullie regelmatig nagel artikelen terug vinden op SWIL. Ik gebruik hiervoor niet mijn eigen nagels want die kunnen helaas niet veel hebben door jaren lang  nagel gebeten te hebben. Vandaar dat ik nepnagels gebruik die ook gebruikt worden bij het zetten van acryl nagels. Vandaag laat ik jullie een nail art zien die je simpel kan maken met een rietje.


1  Je hebt hiervoor nodig: Witte nagellak als basis, kleurtjes die je graag op je nagels wilt hebben en een paar rietjes.
2  Eerst breng je een witte nagellak aan als basis. Je kunt hiervoor ook een ander kleurtje gebruiken.
3  Dep het rietje in de nagellak en blaas daarna zachtjes in het rietje zodat de nagellak uit het rietje is.
4  Druk het rietje tegen je nagel aan voor het ronde effect.
5  Herhaal dit met de andere kleuren speels door elkaar maar gebruik wel steeds een ander rietje.
6  Je nagels zijn klaar en eventueel zou je er nog een top coat overheen aan kunnen brengen.