Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Nail art met een rietje

Het eerste nail art artikel op SWIL is een feit! Vanaf nu zullen jullie regelmatig nagel artikelen terug vinden op SWIL. Ik gebruik hiervoor niet mijn eigen nagels want die kunnen helaas niet veel hebben door jaren lang  nagel gebeten te hebben. Vandaar dat ik nepnagels gebruik die ook gebruikt worden bij het zetten van acryl nagels. Vandaag laat ik jullie een nail art zien die je simpel kan maken met een rietje.


1  Je hebt hiervoor nodig: Witte nagellak als basis, kleurtjes die je graag op je nagels wilt hebben en een paar rietjes.
2  Eerst breng je een witte nagellak aan als basis. Je kunt hiervoor ook een ander kleurtje gebruiken.
3  Dep het rietje in de nagellak en blaas daarna zachtjes in het rietje zodat de nagellak uit het rietje is.
4  Druk het rietje tegen je nagel aan voor het ronde effect.
5  Herhaal dit met de andere kleuren speels door elkaar maar gebruik wel steeds een ander rietje.
6  Je nagels zijn klaar en eventueel zou je er nog een top coat overheen aan kunnen brengen.