Kinderen stapelen met een stapelbed

Beeld: Instagram Ik krijg regelmatig de vraag als mama van vier kids of ze allemaal een eigen slaapkamer hebben. Nee, dat hebben ze niet. We hebben drie slaapkamers. Proppen for life huh. Het is soms behoorlijk lastig om een beetje orde in de chaos te scheppen met alle kids en hun slaapkamer. Hoe lossen we dit op?  De jongste, Quinn slaapt al bij ons vanaf de geboorte. Het voelde voor ons goed om dit zo te doen. En laten we eerlijk zijn; bij de laatste doe je het net allemaal even iets anders. Dat kan ik nu voor 100% beamen. De één na jongste slaapt af en toe met haar twee jaar oudere zus op de slaapkamer. Deze oudere zus is een vroege vogel en geen van de andere meiden kan dit handelen. 05:30 en mevrouw is klaarwakker en ready voor de dag terwijl haar zussen nog makkelijk tot 07:30 door zouden kunnen slapen. Dit brengt vooral veel chaos met zich mee. Dus eens in de zoveel tijd verbouwen wij de boel en wisselen we het af met slapen. De ene keer slaapt ze bij haar oudere zus en daarna w

Nail art met een rietje

Het eerste nail art artikel op SWIL is een feit! Vanaf nu zullen jullie regelmatig nagel artikelen terug vinden op SWIL. Ik gebruik hiervoor niet mijn eigen nagels want die kunnen helaas niet veel hebben door jaren lang  nagel gebeten te hebben. Vandaar dat ik nepnagels gebruik die ook gebruikt worden bij het zetten van acryl nagels. Vandaag laat ik jullie een nail art zien die je simpel kan maken met een rietje.


1  Je hebt hiervoor nodig: Witte nagellak als basis, kleurtjes die je graag op je nagels wilt hebben en een paar rietjes.
2  Eerst breng je een witte nagellak aan als basis. Je kunt hiervoor ook een ander kleurtje gebruiken.
3  Dep het rietje in de nagellak en blaas daarna zachtjes in het rietje zodat de nagellak uit het rietje is.
4  Druk het rietje tegen je nagel aan voor het ronde effect.
5  Herhaal dit met de andere kleuren speels door elkaar maar gebruik wel steeds een ander rietje.
6  Je nagels zijn klaar en eventueel zou je er nog een top coat overheen aan kunnen brengen.