Doorgaan naar hoofdcontent

Musthave: Nelly spike loafers

Dit klinkt je vast erg bekend, je ziet schoenen en vind ze helemaal te gek, je plaatst ze 10 keer in je winkelmandje om vervolgens de pagina weer weg te klikken en de volgende dag stop je ze net zo hard weer in je winkelmandje, je blijft -zonder te knipperen- kijken naar die perfecte schoenen! Klinkt bekend he?

Dit bovenstaande had ik met de Nelly trend Spike loafers en tot op heden staan ze nog steeds in mijn winkelmandje ;-) De spike loafers zijn op dit moment een ware trend, vooral onder de bloggers zie je ze veel voorbij komen. Deze lovelies mogen eigenlijk niet ontbreken bij de rest van je verzameling schoenen.

Ben jij net als mij op slag verliefd geworden op de Loafers? Klik dan op de link onder de schoen om ze meteen te bestellen!

Nelly trend spike loafer € 69,95

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.