Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Musthave: Nelly spike loafers

Dit klinkt je vast erg bekend, je ziet schoenen en vind ze helemaal te gek, je plaatst ze 10 keer in je winkelmandje om vervolgens de pagina weer weg te klikken en de volgende dag stop je ze net zo hard weer in je winkelmandje, je blijft -zonder te knipperen- kijken naar die perfecte schoenen! Klinkt bekend he?

Dit bovenstaande had ik met de Nelly trend Spike loafers en tot op heden staan ze nog steeds in mijn winkelmandje ;-) De spike loafers zijn op dit moment een ware trend, vooral onder de bloggers zie je ze veel voorbij komen. Deze lovelies mogen eigenlijk niet ontbreken bij de rest van je verzameling schoenen.

Ben jij net als mij op slag verliefd geworden op de Loafers? Klik dan op de link onder de schoen om ze meteen te bestellen!

Nelly trend spike loafer € 69,95