Dit zijn de tips voor een glow skin

Ik ben inmiddels een oudje aan het worden, 30 something. Ouder worden is an sich niet zo een probleem maar de huid drama die daarbij komt kijken. Nu ik de 30 ben gepasseerd besef ik mij maar al te goed hoe intens belangrijk een goede huidverzorging is. Je huid is je huisje waar je lang mee moet doen, take care of it! Ik begon wat laat met het ontdekken van gezichtsverzorging. Maar je bent nooit te laat.  Wanneer je mij dit een paar jaar geleden had verteld, had ik je uitgelachen. Denk ik. Skincare deed mij niet zoveel. Ik waste mijn gezicht met zeep, geen poespas met speciale middeltjes die vriendelijk zijn voor je huid, maar gewoon zeep. Tsja meer kon ik er ook niet van maken. Dag en nacht crème? Dat vond ik iets voor oudere mensen. Ik was nog niet zo oud dus dat heb ik helemaal niet nodig. Maar boy oh boy wat heb ik mijzelf vergist in deze materie van mijn brein...... Het verzorgen van je huid is zo zo zo intens belangrijk. Het kost je wat tijd om uit te vogelen hoe je dit het beste

Musthave: Nelly spike loafers

Dit klinkt je vast erg bekend, je ziet schoenen en vind ze helemaal te gek, je plaatst ze 10 keer in je winkelmandje om vervolgens de pagina weer weg te klikken en de volgende dag stop je ze net zo hard weer in je winkelmandje, je blijft -zonder te knipperen- kijken naar die perfecte schoenen! Klinkt bekend he?

Dit bovenstaande had ik met de Nelly trend Spike loafers en tot op heden staan ze nog steeds in mijn winkelmandje ;-) De spike loafers zijn op dit moment een ware trend, vooral onder de bloggers zie je ze veel voorbij komen. Deze lovelies mogen eigenlijk niet ontbreken bij de rest van je verzameling schoenen.

Ben jij net als mij op slag verliefd geworden op de Loafers? Klik dan op de link onder de schoen om ze meteen te bestellen!

Nelly trend spike loafer € 69,95