Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Musthave: Lucifer ring

PhotobucketRegelmatig laat ik echte musthaves zien die niet mogen ontbreken bij een fashionista. Vandaag heb ik weer een erg leuke musthave gevonden op ModeMusthaves.nl, namelijk de lucifer ring! Nog niet veel gespot maar daar komt snel verandering in. Na wat research op internet blijkt dat er toch heel wat meiden opzoek zijn naar deze ring in lucifer vorm. 

Ik ben fan en moet deze ring zeker bemachtigen voor mijn sieraden collectie. Hij ziet er ontzettend leuk uit om je vinger en totaal anders als wat we de afgelopen maanden voorbij hebben zien komen als grote stenen en dieren.

De ring is verkrijgbaar in maat M (17mm) en je besteld hem hier. Zorg dat jij als echte fashionista straks met een lucifer ring om je vinger loopt! 

Photobucket


Photobucket