Doorgaan naar hoofdcontent

Musthave: Lucifer ring

PhotobucketRegelmatig laat ik echte musthaves zien die niet mogen ontbreken bij een fashionista. Vandaag heb ik weer een erg leuke musthave gevonden op ModeMusthaves.nl, namelijk de lucifer ring! Nog niet veel gespot maar daar komt snel verandering in. Na wat research op internet blijkt dat er toch heel wat meiden opzoek zijn naar deze ring in lucifer vorm. 

Ik ben fan en moet deze ring zeker bemachtigen voor mijn sieraden collectie. Hij ziet er ontzettend leuk uit om je vinger en totaal anders als wat we de afgelopen maanden voorbij hebben zien komen als grote stenen en dieren.

De ring is verkrijgbaar in maat M (17mm) en je besteld hem hier. Zorg dat jij als echte fashionista straks met een lucifer ring om je vinger loopt! 

Photobucket


PhotobucketPopulaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.