Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Musthave: Lucifer ring

PhotobucketRegelmatig laat ik echte musthaves zien die niet mogen ontbreken bij een fashionista. Vandaag heb ik weer een erg leuke musthave gevonden op ModeMusthaves.nl, namelijk de lucifer ring! Nog niet veel gespot maar daar komt snel verandering in. Na wat research op internet blijkt dat er toch heel wat meiden opzoek zijn naar deze ring in lucifer vorm. 

Ik ben fan en moet deze ring zeker bemachtigen voor mijn sieraden collectie. Hij ziet er ontzettend leuk uit om je vinger en totaal anders als wat we de afgelopen maanden voorbij hebben zien komen als grote stenen en dieren.

De ring is verkrijgbaar in maat M (17mm) en je besteld hem hier. Zorg dat jij als echte fashionista straks met een lucifer ring om je vinger loopt! 

Photobucket


Photobucket