Doorgaan naar hoofdcontent

Musthave: Amerikaanse vlag spijkerjasje

SWIL zou SWIL niet zijn als we je niet op de hoogte zouden houden van de laatste trends en musthaves. Het spijkerjasje is zo een musthave trend! De spijkerjasjes zijn weer helemaal terug van weggeweest zowel bij de celebs als bij de bekende bloggers zien we ze steeds vaker voorbij komen.

Wij vonden een wel erg leuk exemplaar van het bekende spijkerjasje, namelijk die van Nelly met een Amerikaanse vlag patroon. Het jasje is voorzien van twee borstzakken met knoopsluiting en is gemaakt van 98% katoen en 2% elastan. Wat ons betreft is dit een echte eye catcher in jouw garderobe. Wil je hem bestellen? Dat kan voor de prijs van € 99,95. Klik hier om het spijkerjasje te bestellen.

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.