Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Musthave: Amerikaanse vlag spijkerjasje

SWIL zou SWIL niet zijn als we je niet op de hoogte zouden houden van de laatste trends en musthaves. Het spijkerjasje is zo een musthave trend! De spijkerjasjes zijn weer helemaal terug van weggeweest zowel bij de celebs als bij de bekende bloggers zien we ze steeds vaker voorbij komen.

Wij vonden een wel erg leuk exemplaar van het bekende spijkerjasje, namelijk die van Nelly met een Amerikaanse vlag patroon. Het jasje is voorzien van twee borstzakken met knoopsluiting en is gemaakt van 98% katoen en 2% elastan. Wat ons betreft is dit een echte eye catcher in jouw garderobe. Wil je hem bestellen? Dat kan voor de prijs van € 99,95. Klik hier om het spijkerjasje te bestellen.