Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Musthave: Amerikaanse vlag spijkerjasje

SWIL zou SWIL niet zijn als we je niet op de hoogte zouden houden van de laatste trends en musthaves. Het spijkerjasje is zo een musthave trend! De spijkerjasjes zijn weer helemaal terug van weggeweest zowel bij de celebs als bij de bekende bloggers zien we ze steeds vaker voorbij komen.

Wij vonden een wel erg leuk exemplaar van het bekende spijkerjasje, namelijk die van Nelly met een Amerikaanse vlag patroon. Het jasje is voorzien van twee borstzakken met knoopsluiting en is gemaakt van 98% katoen en 2% elastan. Wat ons betreft is dit een echte eye catcher in jouw garderobe. Wil je hem bestellen? Dat kan voor de prijs van € 99,95. Klik hier om het spijkerjasje te bestellen.