Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Moederdag tips

Het komt alweer heel erg dichtbij, 13 Mei. De datum waarop we onze moeders weer eens flink in de watten kunnen leggen en overladen met cadeau's maar ieder jaar weer zit je weer met je handen in je haar wat je voor je mams moet kopen. Iets wat ze nog niet heeft, iets wat ze lekker vind of blijf je gewoon bij een bosje bloemen? Wij hebben een aantal leuke suggesties voor je op een rijtje gezet.
 Wie weet haal jij je inspiratie voor een leuk cadeau uit 1 van de cadeau tips!

Huis & Accessoires


Beauty
Er zijn ontelbaar veel ideeën te bedenken. Hieronder vind je er nog een paar op een rijtje

+ Nagellakset - Als je een moeder hebt die niet vies is van nagellak is een nagellaksetje erg leuk om cadeau te doen.
+ Sieraden - Is je moeder gek op sieraden? Bij Lucardi hebben ze erg mooie sieraden. Zo kun je bijvoorbeeld een ring uitzoeken en deze laten graveren.
+ Fashion Accessoires - Heb jij een fashionable mam en weet je haar smaak? Duik de kleding winkels in. Ook kun je kiezen voor bijvoorbeeld die leuke tas die ze al zo lang wil hebben.
+ Snoep - Deze doet het altijd goed! Een doosje lekkere chocolade met een lief kaartje erbij doet wonderen.
+ Badjas - De badjas komt steeds meer in trek, vooral de badjassen van Twinklestar doen het erg goed. Ook wel bekend van GTST. Daar is iedere mam blij mee.
+ Bloemen - Een gek op bloemen mams? Dan doen bloemen met een lief kaartje het ook erg goed. Kies haar favoriete kleuren en laat hier een mooi boeket van maken.
+ Foto - Een grote canvas foto van jezelf of samen met je mams is ook een leuk idee of natuurlijk een foto in een leuk lijstje.
+ Cadeaubon - Heb je nou echt geen flauw idee wat je voor je mams moet kopen dan is een cadeaubon altijd goed. Dan kan ze zelf shoppen voor iets leuks.