Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Moederdag tips

Het komt alweer heel erg dichtbij, 13 Mei. De datum waarop we onze moeders weer eens flink in de watten kunnen leggen en overladen met cadeau's maar ieder jaar weer zit je weer met je handen in je haar wat je voor je mams moet kopen. Iets wat ze nog niet heeft, iets wat ze lekker vind of blijf je gewoon bij een bosje bloemen? Wij hebben een aantal leuke suggesties voor je op een rijtje gezet.
 Wie weet haal jij je inspiratie voor een leuk cadeau uit 1 van de cadeau tips!

Huis & Accessoires


Beauty
Er zijn ontelbaar veel ideeën te bedenken. Hieronder vind je er nog een paar op een rijtje

+ Nagellakset - Als je een moeder hebt die niet vies is van nagellak is een nagellaksetje erg leuk om cadeau te doen.
+ Sieraden - Is je moeder gek op sieraden? Bij Lucardi hebben ze erg mooie sieraden. Zo kun je bijvoorbeeld een ring uitzoeken en deze laten graveren.
+ Fashion Accessoires - Heb jij een fashionable mam en weet je haar smaak? Duik de kleding winkels in. Ook kun je kiezen voor bijvoorbeeld die leuke tas die ze al zo lang wil hebben.
+ Snoep - Deze doet het altijd goed! Een doosje lekkere chocolade met een lief kaartje erbij doet wonderen.
+ Badjas - De badjas komt steeds meer in trek, vooral de badjassen van Twinklestar doen het erg goed. Ook wel bekend van GTST. Daar is iedere mam blij mee.
+ Bloemen - Een gek op bloemen mams? Dan doen bloemen met een lief kaartje het ook erg goed. Kies haar favoriete kleuren en laat hier een mooi boeket van maken.
+ Foto - Een grote canvas foto van jezelf of samen met je mams is ook een leuk idee of natuurlijk een foto in een leuk lijstje.
+ Cadeaubon - Heb je nou echt geen flauw idee wat je voor je mams moet kopen dan is een cadeaubon altijd goed. Dan kan ze zelf shoppen voor iets leuks.