Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Modemeisjes komen met eigen EK-jurkje

Afgelopen April lanceerde de Modemeisjes, Tamara, Josh en Maria hun eigen modelijn voor Lake Side. Na dit grote succes komen de drie meiden met een eigen EK-jurkje. De meiden vonden dat het tijd werd voor een vrouwelijk, sexy en stijlvol EK-jurkje om de mannen in stijl aan te moedigen. De little orange dress is gemaakt van denim en kan dus op vele manieren gestyled worden.


Het EK-jurkje is een onderdeel van de Modemeisjes Spring/Summer 2012 collectie voor Lake Side. Het jurkje is via www.lakeside.nl te bestellen en in 90 winkelverkooppunten. De jurkjes zijn verkrijgbaar van 7 t/m 13 Juni in de maten XS t/m XL. Normaal betaal je voor het EK-jurkje €59,00 maar nu betaal je slechts € 25,00. Dé echte musthave deze zomer!

Wat vind jij van het EK-jurkje?

Tamara, Josh en Maria in hun eigen little orange dress.