Doorgaan naar hoofdcontent

Modemeisjes komen met eigen EK-jurkje

Afgelopen April lanceerde de Modemeisjes, Tamara, Josh en Maria hun eigen modelijn voor Lake Side. Na dit grote succes komen de drie meiden met een eigen EK-jurkje. De meiden vonden dat het tijd werd voor een vrouwelijk, sexy en stijlvol EK-jurkje om de mannen in stijl aan te moedigen. De little orange dress is gemaakt van denim en kan dus op vele manieren gestyled worden.


Het EK-jurkje is een onderdeel van de Modemeisjes Spring/Summer 2012 collectie voor Lake Side. Het jurkje is via www.lakeside.nl te bestellen en in 90 winkelverkooppunten. De jurkjes zijn verkrijgbaar van 7 t/m 13 Juni in de maten XS t/m XL. Normaal betaal je voor het EK-jurkje €59,00 maar nu betaal je slechts € 25,00. Dé echte musthave deze zomer!

Wat vind jij van het EK-jurkje?

Tamara, Josh en Maria in hun eigen little orange dress. 

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.