Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Modemeisjes komen met eigen EK-jurkje

Afgelopen April lanceerde de Modemeisjes, Tamara, Josh en Maria hun eigen modelijn voor Lake Side. Na dit grote succes komen de drie meiden met een eigen EK-jurkje. De meiden vonden dat het tijd werd voor een vrouwelijk, sexy en stijlvol EK-jurkje om de mannen in stijl aan te moedigen. De little orange dress is gemaakt van denim en kan dus op vele manieren gestyled worden.


Het EK-jurkje is een onderdeel van de Modemeisjes Spring/Summer 2012 collectie voor Lake Side. Het jurkje is via www.lakeside.nl te bestellen en in 90 winkelverkooppunten. De jurkjes zijn verkrijgbaar van 7 t/m 13 Juni in de maten XS t/m XL. Normaal betaal je voor het EK-jurkje €59,00 maar nu betaal je slechts € 25,00. Dé echte musthave deze zomer!

Wat vind jij van het EK-jurkje?

Tamara, Josh en Maria in hun eigen little orange dress.