Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Mid season sale Kick-off by Wear for Love

Wij dames houden natuurlijk van korting en een tussendoor sale vinden wij ook helemaal niet erg, toch? Wear for Love heeft nu een Mid season sale Kick off en de kortingen kunnen oplopen tot wel 30%. Ben je nog opzoek naar juist die perfecte lente jas? Doe er je voordeel mee en shop met korting bij Wear for Love.

Wij hebben onze favorieten voor je op een rijtje gezet. Klik onder de favoriet op de link om deze meteen te kunnen bestellen. Happy shopping!

www.wearforlove.nl