Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Mid season sale Kick-off by Wear for Love

Wij dames houden natuurlijk van korting en een tussendoor sale vinden wij ook helemaal niet erg, toch? Wear for Love heeft nu een Mid season sale Kick off en de kortingen kunnen oplopen tot wel 30%. Ben je nog opzoek naar juist die perfecte lente jas? Doe er je voordeel mee en shop met korting bij Wear for Love.

Wij hebben onze favorieten voor je op een rijtje gezet. Klik onder de favoriet op de link om deze meteen te kunnen bestellen. Happy shopping!

www.wearforlove.nl