Doorgaan naar hoofdcontent

Mid season sale Kick-off by Wear for Love

Wij dames houden natuurlijk van korting en een tussendoor sale vinden wij ook helemaal niet erg, toch? Wear for Love heeft nu een Mid season sale Kick off en de kortingen kunnen oplopen tot wel 30%. Ben je nog opzoek naar juist die perfecte lente jas? Doe er je voordeel mee en shop met korting bij Wear for Love.

Wij hebben onze favorieten voor je op een rijtje gezet. Klik onder de favoriet op de link om deze meteen te kunnen bestellen. Happy shopping!

www.wearforlove.nl

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.