Doorgaan naar hoofdcontent

Lovely Diary: Roti, Nagellak en België

We zijn in één week nog nooit zoveel rondjes door Action gelopen, ik denk dat wij zo langzamerhand de gangpaden beter kennen dan het personeel, haha! SWIL  heeft zich gevestigd in België ;-) Dat is natuurlijk een grapje, al denken sommige mensen dat Oosterwolde in België ligt! Jeen en ik hebben ons gewaagd aan het maken van Roti! Best goed gelukt al zeg ik het zelf. Zouden jullie het leuk vinden om recepten terug te lezen op SWIL van de dingen die wij uitproberen? 

Duifje had weer een inspuiting met het balletje van de paal ;-) 
Hiervoor mag je mij midden in de nacht wakker maken! Roti! 1 van mijn lievelings gerechten, het was al zo lang geleden en natuurlijk kunnen wij dat heel goed zelf.

Dat ziet er toch lekker uit?! En dat was het ook zeker. Heb jij wel is Roti gegeten? 
Nagellak swatchen, 1 van de meest lange klusjes. Eerst lak ik mijn eigen nagels en daarna een nep nagel om daarvan foto's te maken. Misschien een beetje dubbel maar mijn nagels zijn niet bestemd voor foto's omdat ik te lang heb gekloven ;-) Ik ben er al zo een 3 jaar vanaf maar nog steeds zijn ze niet bij gekomen. 

Daar zitten ze, Jut & Jul haha! Oftewel, Pilsje & Duifje. Ik moest er perse een foto van maken! 

Blij met de nieuwe kussentjes voor de oh zo koude bank haha. In mijn vorige diary kon je al zien dat we gek zijn op kleurtjes. Deze kleuren komen overal weer terug in huis.

Dit vond ik toch wel erg leuk! Ik kreeg een pakketje binnen met daarop België ;-) Het goede adres maar niet in België haha! Foutje bedankt.

Orde geschept in de chaos! Er staan nog maar een paar kleine dingetjes. De deodorant hebben jullie inmiddels over kunnen lezen. Het werkt een stuk fijner als de ruimte om je heen is opgeruimd. 

Overal waar je bij ons in huis kijkt zie je budhha's! Deze kochten we bij Action voor maar € 1,89 in zijn er in drie verschillende soorten.  
Budhha's en groen, die twee dingen ontbreken niet bij ons thuis, haha! Deze papieren lamp heeft een plekje gekregen boven de eettafel en het staat ook nog eens onwijs leuk. Wederom weer een koopje bij Action.... € 0,39!! 

Degene die Ziggo heeft, kanaal 24 is een aanrader! 24-kitchen. Op dit kanaal laten verschillende tv-koks hun kookkunsten zien. Rudolf van Veen kookte Risotto met tomaat en gehaktballetjes. Makkelijk en snel te maken. Jeen & ik hebben gesmuld van dit gerecht! Zeker een aanrader dus.

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.