Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Lovely Diary: Roti, Nagellak en België

We zijn in één week nog nooit zoveel rondjes door Action gelopen, ik denk dat wij zo langzamerhand de gangpaden beter kennen dan het personeel, haha! SWIL  heeft zich gevestigd in België ;-) Dat is natuurlijk een grapje, al denken sommige mensen dat Oosterwolde in België ligt! Jeen en ik hebben ons gewaagd aan het maken van Roti! Best goed gelukt al zeg ik het zelf. Zouden jullie het leuk vinden om recepten terug te lezen op SWIL van de dingen die wij uitproberen? 

Duifje had weer een inspuiting met het balletje van de paal ;-) 
Hiervoor mag je mij midden in de nacht wakker maken! Roti! 1 van mijn lievelings gerechten, het was al zo lang geleden en natuurlijk kunnen wij dat heel goed zelf.

Dat ziet er toch lekker uit?! En dat was het ook zeker. Heb jij wel is Roti gegeten? 
Nagellak swatchen, 1 van de meest lange klusjes. Eerst lak ik mijn eigen nagels en daarna een nep nagel om daarvan foto's te maken. Misschien een beetje dubbel maar mijn nagels zijn niet bestemd voor foto's omdat ik te lang heb gekloven ;-) Ik ben er al zo een 3 jaar vanaf maar nog steeds zijn ze niet bij gekomen. 

Daar zitten ze, Jut & Jul haha! Oftewel, Pilsje & Duifje. Ik moest er perse een foto van maken! 

Blij met de nieuwe kussentjes voor de oh zo koude bank haha. In mijn vorige diary kon je al zien dat we gek zijn op kleurtjes. Deze kleuren komen overal weer terug in huis.

Dit vond ik toch wel erg leuk! Ik kreeg een pakketje binnen met daarop België ;-) Het goede adres maar niet in België haha! Foutje bedankt.

Orde geschept in de chaos! Er staan nog maar een paar kleine dingetjes. De deodorant hebben jullie inmiddels over kunnen lezen. Het werkt een stuk fijner als de ruimte om je heen is opgeruimd. 

Overal waar je bij ons in huis kijkt zie je budhha's! Deze kochten we bij Action voor maar € 1,89 in zijn er in drie verschillende soorten.  
Budhha's en groen, die twee dingen ontbreken niet bij ons thuis, haha! Deze papieren lamp heeft een plekje gekregen boven de eettafel en het staat ook nog eens onwijs leuk. Wederom weer een koopje bij Action.... € 0,39!! 

Degene die Ziggo heeft, kanaal 24 is een aanrader! 24-kitchen. Op dit kanaal laten verschillende tv-koks hun kookkunsten zien. Rudolf van Veen kookte Risotto met tomaat en gehaktballetjes. Makkelijk en snel te maken. Jeen & ik hebben gesmuld van dit gerecht! Zeker een aanrader dus.