Doorgaan naar hoofdcontent

Lovely Diary: Barbeknoeien, babyolie en Jandino Asporaat

Het is alweer even geleden dat ik jullie meenam in mijn leven door middel van foto. Normaal gesproken zou er iedere week een diary online komen maar ik heb besloten om dit te veranderen naar eerst 1 keer per maand. Dit omdat er dan een bomvolle diary online komt te staan in plaats van 6 foto's. Deze week was het echt heerlijk weer en hebben we de bbq aangeslingerd, ik hou ervan! Ook ben ik geen sponsor meer van Campina, die gratis publiciteit ;-)

Vorige week zaterdag zijn we met een groepje naar Jandino Asporaat geweest, voor degene die hem niet kennen, de Dinoshow misschien zegt dat je iets? Het was in ieder geval fantastisch en we zijn van plan om vaker heen te gaan zodra hij een nieuwe tour heeft. Inmiddels zijn wij lichtelijk toetjes verslaafd en hebben de katten een feestje gehad terwijl wij lagen te slapen!

Meneer Duifje heeft zijn plek buiten gevonden, laten we zeggen krabpaal en speeltje tegelijk. 
Daar wassie alweer, eindelijk na lang wachten kon er weer vlees op de bbq gegooid worden! Dit zou ik iedere dag wel kunnen doen hoor! 

Let op: Officiële sponsor van Campina! Haha, vandaar dat de foto ook een ander kleurtje heeft ;-) Maar ik moet zeggen, na 2 dagen volop bakken en braden zijn ze nu behoorlijk bruin! (voor mijn doen) 

Dit is echt geweldig spul! Binnenkort deel ik mijn ervaringen met jullie, ik kan niet meer zonder. 

Whoeps! Daar ging de nieuwe vaas, bedankt kitty's :-( Gelukkig doet seconde lijm altijd goed zijn werk en zie je er nu helemaal niks meer van. Ik ben benieuwd hoelang hij deze keer blijft staan. 

Joeeeeeeehoeeeee, dit was in 1 woord AMAZING! Ik heb nog nooit zoveel gelachen op 1 avond als 19 Mei. Wat is die man geweldig. Alles wat ie zegt en doet, té leuk! Helaas mocht er niet gefilmd worden dus een verslagje heb ik niet voor jullie. Ik hou normaal niet zo van die grappenmakers maar de beste Dino kan er wat van! Zeker voor herhaling vatbaar. 

Doe mij hier maar een kilo'tje of 20 van? Grote roze garnalen, ik ben er dol op. We kochten ze voor op de bbq maar helaas vielen ze steeds door het roostertje heen. Okey, dan maar zo op eten.. absoluut geen straf ;-) 

Na een paar dagen in de zon te hebben gezeten smeerde ik mijn benen in met babyolie. Ik weet het, niet goed voor je huid maar bruin zijn ze wel. Je moet het natuurlijk ook niet gebruiken als je net in de zon gaat zitten en nog geen ondergrond hebt want dan krijg je een biefstuk effect! 

Crea bea geweest, de wc is zo kaal maar wat hang in een wc? Foto's vind ik niet erg fijn ;-) Ik moet alleen nog zoeken naar leuke lijstje en kijken of het ook echt zo leuk staat in de wc. Als het leuk staat zal ik er nog een paar bij maken. Zo heb je toch wat te doen als je op je grote boodschap wacht.. moahahah! 

Twijfel geval! De bikini is van vorig jaar maar heb hem toen maar 1 keer aangehad. Eigenlijk kun je hem dus als nieuw zien maar ik twijfel heel erg of ik dit jaar deze weer aan zal gaan trekken............... 

*kuch* roker *kuch* ;-) Guilty! Maar deze keer gezonder bezig door ander filterhulzen die meer nicotine tegenhouden, kijk dat moeten we hebben! Of het echt werkt? I don't know maar het gaat om het idee! 

De laatste tijd zijn wij echte toetjes mensen en hebben er al heel wat achter onze kiezen. Mijn favoriet blijft stracciatella, jummie! Vooral zo een grote bak waar je lekker lang mee kunt doen ;-) 

We blijven nog even in de toetjes, de nieuwe Mona Stracciatella kokos puddig is een dikke aanrader! Hij is echt heerlijk. Als je hem nog niet hebt geprobeerd, doen! 

Dit is toch wel een rare verbrande plek met een wit figuurtje eronder. Wat is het? ( oh, het is trouwens niet mijn rug maar die van Jeen mocht je je afvragen of dat mijn tattoo zou zijn ;-) )

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.