Moederdag tip Limited edtion Dove Beauty Blossom

Na het succes van de limited edition wintercare ligt nu ook de limited edition van Dove Beauty Blossom in de schappen. Met deze verzorgingslijn ben jij helemaal klaar voor de zomer. de limited edtion bestaat uit een   bodylotion, douchecréme en een body cream. De beauty blossom limited edition ligt tot September 2012 in de winkels.
Tijdens de zomer kan je huid snel droog aanvoelen en heeft ze extra verzorging nodig. Dankzij Dove’s unieke technologieën DeepCare Complex (in de body lotion) en NutriumMoisture™ (in de douchecrème) wordt je huid met Dove Beauty Blossom optimaal gevoed en verzorgd. Daarnaast bevatten de Dove Beauty Blossom-producten milde formules en de heerlijke en verkwikkende geur van de lotusbloem. Ideaal voor de zomer, wanneer je je huid lekker wilt verwennen om er nog stralender uit te zien in je zomerse outfit!


De geur van deze limited edition is om van weg te dromen. Alle drie de producten hebben de geur van lotusbloem die een verkwikkend effect heeft en ideaal is om in de zomerse sferen te komen.


De beauty blossom limited edition is voor iedereen een aanrader die houdt van heerlijke, frisse geuren en zichzelf net dat beetje extra gunt voor de aankomende zomerdagen om je huid te laten stralen.

Je kunt deze lijn natuurlijk voor jezelf aanschaffen maar de lijn is ook leuk om cadeau te doen voor moederdag. Hiervoor is een speciale moederdag box verkrijgbaar bij Etos voor € 15,99 of misschien ben je zelf creatief genoeg om een leuk mandje in elkaar te knutselen.

Prijzen:
Bodylotion  250ml € 6,99
Body cream  150ml € 2,99
Douchecréme 250ml  € 3,49