Doorgaan naar hoofdcontent

Moederdag tip Limited edtion Dove Beauty Blossom

Na het succes van de limited edition wintercare ligt nu ook de limited edition van Dove Beauty Blossom in de schappen. Met deze verzorgingslijn ben jij helemaal klaar voor de zomer. de limited edtion bestaat uit een   bodylotion, douchecréme en een body cream. De beauty blossom limited edition ligt tot September 2012 in de winkels.
Tijdens de zomer kan je huid snel droog aanvoelen en heeft ze extra verzorging nodig. Dankzij Dove’s unieke technologieën DeepCare Complex (in de body lotion) en NutriumMoisture™ (in de douchecrème) wordt je huid met Dove Beauty Blossom optimaal gevoed en verzorgd. Daarnaast bevatten de Dove Beauty Blossom-producten milde formules en de heerlijke en verkwikkende geur van de lotusbloem. Ideaal voor de zomer, wanneer je je huid lekker wilt verwennen om er nog stralender uit te zien in je zomerse outfit!


De geur van deze limited edition is om van weg te dromen. Alle drie de producten hebben de geur van lotusbloem die een verkwikkend effect heeft en ideaal is om in de zomerse sferen te komen.


De beauty blossom limited edition is voor iedereen een aanrader die houdt van heerlijke, frisse geuren en zichzelf net dat beetje extra gunt voor de aankomende zomerdagen om je huid te laten stralen.

Je kunt deze lijn natuurlijk voor jezelf aanschaffen maar de lijn is ook leuk om cadeau te doen voor moederdag. Hiervoor is een speciale moederdag box verkrijgbaar bij Etos voor € 15,99 of misschien ben je zelf creatief genoeg om een leuk mandje in elkaar te knutselen.

Prijzen:
Bodylotion  250ml € 6,99
Body cream  150ml € 2,99
Douchecréme 250ml  € 3,49

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.