Life your style met 8x4 + Win

8x4 deodorants, wie kent ze niet! De altijd vrolijke verpakkingen en heerlijke geuren voor onder je klotsende oksels. De 8x4 deo's waren niet uit de kleedkamers na gym op de middelbare school weg te denken. Iedereen liep ermee en natuurlijk moest je meteen de nieuwste van de nieuwste geur van 8x4 aanschaffen.

8x4 heeft een geweldig actie bedacht waarbij je maar liefst € 8000,- kunt winnen! Whoa, dat willen we allemaal wel heel erg graag winnen! Fotograaf Elza Jo heeft het spits afgebeten, je hebt vast de reclame wel voorbij zien komen. De wedstrijd is in samenwerking met MTV maar wat moet je nou precies doen om kans te maken op dat leuke prijzengeld?


Ga naar www.mtv.nl/8x4 hier vind je een style grid opgebouwd uit vier vlakken waarvan er één wordt opgevuld met een 8x4 deodorant. Je kiest de deodorant die het beste bij jouw persoonlijke stijl past. Met de zeventien verschillende geuren en designs is er voor iedere stijl zeker een passende deodorant. In de andere drie vlakken upload je foto’s die perfect passen bij jouw persoonlijke stijl. Voor een extra personal touch signeer je het grid met je eigen naam. De opgeslagen grids zijn te zien in de LIVE YOUR STYLE Gallery. In de Gallery zijn alle grids te bekijken en is er de mogelijkheid deze te liken en op Facebook te delen.


Uit alle inzendingen worden 10 finalisten gekozen. Tijdens het LIVE YOUR STYLE event op 24 mei aanstaande wordt de winnaar bekend gemaakt. De style grids van de 10 finalisten worden gepresenteerd in een galerie. De vakkundige jury bestaande uit fotografe Elza Jo, de Product Manager van 8x4, de Hoofdredactrice van Glamour, de MTV Concept Developer en de Strategy Director van Draftfcb beraden zich tijdens het event en maken uiteindelijk de winnaar bekend. Je gaat niet alleen naar huis met een mega geldbedrag van €8000,- maar ook met een rol binnen de 8x4 campagne. Wacht niet te lang met meedoen want deze wedstrijd loopt nog tot 17 Mei.Ga dus snel aan de slag en laat je creativiteit de vrije loop! Succes!

Wat vind SWIL van de nieuwe deodorant.
8x4 heeft haar assortiment uitgebreid met drie nieuwe deodorants met iedere een eigen stijl. De gehele collectie telt nu maar liefst 17 verschillende geuren. Voor iedere stijl wel eentje!
De nieuwste deo's dragen de naam, Beauty, Glam up en Beast. Beauty heeft een heerlijke geur ( of zoals staat beschreven op de fles, een goddelijke geur. Hier kan ik mij helemaal bij aan sluiten! Je zit als het ware de hele dag onder je arm te sniffen!! Glam up heeft een (naar eigen zeggen) een glamour geur. Met deze deo voel je je iedere dag een beroemdheid. Ik ben fan van de nieuwe geuren, vooral de beauty zou ik zeker weer aanschaffen zodra de fles leeg is.

De 8x4 collectie is verkrijgbaar bij drogisterijen voor € 2,99 (150ml)
Je kunt ook kiezen voor een roller en deze kost ook € 2,99 (50ml)

Voor welke geur ga jij?