Doorgaan naar hoofdcontent

Life your style met 8x4 + Win

8x4 deodorants, wie kent ze niet! De altijd vrolijke verpakkingen en heerlijke geuren voor onder je klotsende oksels. De 8x4 deo's waren niet uit de kleedkamers na gym op de middelbare school weg te denken. Iedereen liep ermee en natuurlijk moest je meteen de nieuwste van de nieuwste geur van 8x4 aanschaffen.

8x4 heeft een geweldig actie bedacht waarbij je maar liefst € 8000,- kunt winnen! Whoa, dat willen we allemaal wel heel erg graag winnen! Fotograaf Elza Jo heeft het spits afgebeten, je hebt vast de reclame wel voorbij zien komen. De wedstrijd is in samenwerking met MTV maar wat moet je nou precies doen om kans te maken op dat leuke prijzengeld?


Ga naar www.mtv.nl/8x4 hier vind je een style grid opgebouwd uit vier vlakken waarvan er één wordt opgevuld met een 8x4 deodorant. Je kiest de deodorant die het beste bij jouw persoonlijke stijl past. Met de zeventien verschillende geuren en designs is er voor iedere stijl zeker een passende deodorant. In de andere drie vlakken upload je foto’s die perfect passen bij jouw persoonlijke stijl. Voor een extra personal touch signeer je het grid met je eigen naam. De opgeslagen grids zijn te zien in de LIVE YOUR STYLE Gallery. In de Gallery zijn alle grids te bekijken en is er de mogelijkheid deze te liken en op Facebook te delen.


Uit alle inzendingen worden 10 finalisten gekozen. Tijdens het LIVE YOUR STYLE event op 24 mei aanstaande wordt de winnaar bekend gemaakt. De style grids van de 10 finalisten worden gepresenteerd in een galerie. De vakkundige jury bestaande uit fotografe Elza Jo, de Product Manager van 8x4, de Hoofdredactrice van Glamour, de MTV Concept Developer en de Strategy Director van Draftfcb beraden zich tijdens het event en maken uiteindelijk de winnaar bekend. Je gaat niet alleen naar huis met een mega geldbedrag van €8000,- maar ook met een rol binnen de 8x4 campagne. Wacht niet te lang met meedoen want deze wedstrijd loopt nog tot 17 Mei.Ga dus snel aan de slag en laat je creativiteit de vrije loop! Succes!

Wat vind SWIL van de nieuwe deodorant.
8x4 heeft haar assortiment uitgebreid met drie nieuwe deodorants met iedere een eigen stijl. De gehele collectie telt nu maar liefst 17 verschillende geuren. Voor iedere stijl wel eentje!
De nieuwste deo's dragen de naam, Beauty, Glam up en Beast. Beauty heeft een heerlijke geur ( of zoals staat beschreven op de fles, een goddelijke geur. Hier kan ik mij helemaal bij aan sluiten! Je zit als het ware de hele dag onder je arm te sniffen!! Glam up heeft een (naar eigen zeggen) een glamour geur. Met deze deo voel je je iedere dag een beroemdheid. Ik ben fan van de nieuwe geuren, vooral de beauty zou ik zeker weer aanschaffen zodra de fles leeg is.

De 8x4 collectie is verkrijgbaar bij drogisterijen voor € 2,99 (150ml)
Je kunt ook kiezen voor een roller en deze kost ook € 2,99 (50ml)

Voor welke geur ga jij?
Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.