Doorgaan naar hoofdcontent

Kwasten van Beauty Line

Als je veel met make-up doet zijn goede kwasten een echte must in iedere stash. Het is altijd proberen welke kwasten voor jouw het beste werken, welke fijn vasthouden en ga zo maar door. Beauty Line heeft sinds kort een luxe serie kwasten en penselen van professionele kwaliteit. De collectie bestaat uit 14 verschillende kwasten en penselen. De kwasten zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit geitenhaar en de penselen van hoogwaardig ponyhaar of foam.

De serie heeft een erg luxe uitstraling door de cognackleurige haren van de penselen en de houten handvatten, die afgewerkt zijn in een mat zwarte kleur. De collectie bevat o.a. een kabuki kwast, masker/foundation kwast, shadingkwast en natuurlijk diverse oogschaduw penselen en poederkwasten.


Ik testte de Smudger oogschaduw penseel, De blusherkwast en het oogschaduw penseel. De kwasten zitten vast aan hard glanzend plastic. Dit vind ik zelf een stuk fijner dan losse kwasten. De blusherkwast heeft een beschermfolie over de haren heen, ook erg fijn. De verpakking verder heeft niet iets speciaals maat trekken wel mijn aandacht.


De blusherkwast houdt erg fijn vast waardoor je makkelijk je blush aan kunt brengen. De haren hebben een schuine afwerking wat normaal is bij blusherkwasten om zo de blush goed aan te kunnen brengen op je gezicht. De haren van deze kwast zijn ontzettend zacht wat ook weer fijn is voor je gezicht. Wat fijn is om erbij te vertellen, de haartjes in deze kwast laten niet los. Ik heb aan de haartjes getrokken en gedaan maar tot op heden is er nog niet eentje uit gevallen, een groot pluspunt! Verder is het een lekkere kwast om je blush mee aan te brengen. Kost € 7,99


De smudger is een penseel voor het uitvegen van je oogschaduw. Dit penseeltje ligt ook erg lekker in de hand en is niet zwaar, dat is belangrijk om te weten zodat je tijdens het opmaken niet met een lamme arm loopt te klodderen. De Smudger doet prima zijn werk.  Kost € 4,99

Dan het oogschaduwpenseel, deze is zoals je kunt zien ook schuin. persoonlijk vind ik dit erg fijn werken omdat je dan de oogschaduw over je gehele ooglid aan kunt brengen zonder dat je moet poeren in het binnenste van je ooglid. Ook dit penseeltje verliest zijn haar niet. De haren zijn net als de blusherkwast erg zacht wat fijn voelt op je oogleden. Je zou eventueel dit penseeltje ook kunnen gebruiken voor het aanbrengen van een eyeliner. Kost € 4,99


De kwatsen en penselen van Beauty Line zijn verkrijgbaar bij de betere drogist en online te bestellen bij Wehkamp.nl. De prijzen van de kwasten en penselen gaan vanaf € 4,99  tot € 9,99 wat ik een goede prijs vind voor deze fijne kwasten.

Welke kwasten gebruik jij op dit moment? 

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.