Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Kleurige tassen van ESMADA

Kleuren zijn hipper dan hip op dit moment. Niet alleen kleding met felle kleuren maar ook accessoires met velle kleuren zijn helemaal hot dit jaar. Neem de tassen van ESMADA, stuk voor stuk van leer, betaalbaar en onwijs leuke, velle en hippe kleuren om je outfit helemaal mee af te maken.

Als de gekleurde tassen wilt dragen kies je voor een basic outfit met niet al te veel kleuren bij elkaar. Doordat de tas een velle kleur heeft sluit deze zich perfect aan bij je outfit. Wij gaan voor de babyblauw Lucca tas! En jij? Ben jij verliefd geworden op deze kleurige tassen, klik dan op de link onder je favoriet om deze meteen te bestellen. Kijk ook is op ESMADA.nl voor meer geweldige tassen.