Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Kleurige tassen van ESMADA

Kleuren zijn hipper dan hip op dit moment. Niet alleen kleding met felle kleuren maar ook accessoires met velle kleuren zijn helemaal hot dit jaar. Neem de tassen van ESMADA, stuk voor stuk van leer, betaalbaar en onwijs leuke, velle en hippe kleuren om je outfit helemaal mee af te maken.

Als de gekleurde tassen wilt dragen kies je voor een basic outfit met niet al te veel kleuren bij elkaar. Doordat de tas een velle kleur heeft sluit deze zich perfect aan bij je outfit. Wij gaan voor de babyblauw Lucca tas! En jij? Ben jij verliefd geworden op deze kleurige tassen, klik dan op de link onder je favoriet om deze meteen te bestellen. Kijk ook is op ESMADA.nl voor meer geweldige tassen.