Doorgaan naar hoofdcontent

Kleurige tassen van ESMADA

Kleuren zijn hipper dan hip op dit moment. Niet alleen kleding met felle kleuren maar ook accessoires met velle kleuren zijn helemaal hot dit jaar. Neem de tassen van ESMADA, stuk voor stuk van leer, betaalbaar en onwijs leuke, velle en hippe kleuren om je outfit helemaal mee af te maken.

Als de gekleurde tassen wilt dragen kies je voor een basic outfit met niet al te veel kleuren bij elkaar. Doordat de tas een velle kleur heeft sluit deze zich perfect aan bij je outfit. Wij gaan voor de babyblauw Lucca tas! En jij? Ben jij verliefd geworden op deze kleurige tassen, klik dan op de link onder je favoriet om deze meteen te bestellen. Kijk ook is op ESMADA.nl voor meer geweldige tassen.
Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.