Kinderen stapelen met een stapelbed

Beeld: Instagram Ik krijg regelmatig de vraag als mama van vier kids of ze allemaal een eigen slaapkamer hebben. Nee, dat hebben ze niet. We hebben drie slaapkamers. Proppen for life huh. Het is soms behoorlijk lastig om een beetje orde in de chaos te scheppen met alle kids en hun slaapkamer. Hoe lossen we dit op?  De jongste, Quinn slaapt al bij ons vanaf de geboorte. Het voelde voor ons goed om dit zo te doen. En laten we eerlijk zijn; bij de laatste doe je het net allemaal even iets anders. Dat kan ik nu voor 100% beamen. De één na jongste slaapt af en toe met haar twee jaar oudere zus op de slaapkamer. Deze oudere zus is een vroege vogel en geen van de andere meiden kan dit handelen. 05:30 en mevrouw is klaarwakker en ready voor de dag terwijl haar zussen nog makkelijk tot 07:30 door zouden kunnen slapen. Dit brengt vooral veel chaos met zich mee. Dus eens in de zoveel tijd verbouwen wij de boel en wisselen we het af met slapen. De ene keer slaapt ze bij haar oudere zus en daarna w

Kleurige tassen van ESMADA

Kleuren zijn hipper dan hip op dit moment. Niet alleen kleding met felle kleuren maar ook accessoires met velle kleuren zijn helemaal hot dit jaar. Neem de tassen van ESMADA, stuk voor stuk van leer, betaalbaar en onwijs leuke, velle en hippe kleuren om je outfit helemaal mee af te maken.

Als de gekleurde tassen wilt dragen kies je voor een basic outfit met niet al te veel kleuren bij elkaar. Doordat de tas een velle kleur heeft sluit deze zich perfect aan bij je outfit. Wij gaan voor de babyblauw Lucca tas! En jij? Ben jij verliefd geworden op deze kleurige tassen, klik dan op de link onder je favoriet om deze meteen te bestellen. Kijk ook is op ESMADA.nl voor meer geweldige tassen.