Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Jurkjes van Serendipity kortingsactie

Printjes zijn helemaal hotter de hot deze zomer, niet alleen printjes op blazers, bikini's, shortjes en t-shirts maar de printed jurkjes mogen ook niet ontbreken in je zomer garderobe. Al heb je er maar 1 of 2 hangen in je kast, het zijn echte musthaves. Als het iets kouder is buiten neem je voor de zekerheid een basic blazer mee! Dresses Only heeft nu een heerlijke actie, ze geven namelijk een exclusieve actiecode waarmee je 15% korting krijgt bij aankoop op de items van Serendipity. Hét merk voor de zomerjurkjes!


Met de code  SUMMERTIME ontvang je 15% korting op de gehele collectie van Serendipity. Deze code kun je gebruiken van  23 t/m 30 Mei. De code zal direct verrekend worden op de bestelpagina. Ik heb 2 favorieten van het merk voor je op een rijtje gezet. Misschien spreken ze jouw ook aan. Klik als je ze wilt bestellen op de link onder je favoriet of klik hier om de hele collectie van Serendipity te bekijken.


Cilla Block Print Brown € 27,95
Gaby Printed Chique jurkje € 69,95