Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Jurkjes van Serendipity kortingsactie

Printjes zijn helemaal hotter de hot deze zomer, niet alleen printjes op blazers, bikini's, shortjes en t-shirts maar de printed jurkjes mogen ook niet ontbreken in je zomer garderobe. Al heb je er maar 1 of 2 hangen in je kast, het zijn echte musthaves. Als het iets kouder is buiten neem je voor de zekerheid een basic blazer mee! Dresses Only heeft nu een heerlijke actie, ze geven namelijk een exclusieve actiecode waarmee je 15% korting krijgt bij aankoop op de items van Serendipity. Hét merk voor de zomerjurkjes!


Met de code  SUMMERTIME ontvang je 15% korting op de gehele collectie van Serendipity. Deze code kun je gebruiken van  23 t/m 30 Mei. De code zal direct verrekend worden op de bestelpagina. Ik heb 2 favorieten van het merk voor je op een rijtje gezet. Misschien spreken ze jouw ook aan. Klik als je ze wilt bestellen op de link onder je favoriet of klik hier om de hele collectie van Serendipity te bekijken.


Cilla Block Print Brown € 27,95
Gaby Printed Chique jurkje € 69,95