Kinderen stapelen met een stapelbed

Beeld: Instagram Ik krijg regelmatig de vraag als mama van vier kids of ze allemaal een eigen slaapkamer hebben. Nee, dat hebben ze niet. We hebben drie slaapkamers. Proppen for life huh. Het is soms behoorlijk lastig om een beetje orde in de chaos te scheppen met alle kids en hun slaapkamer. Hoe lossen we dit op?  De jongste, Quinn slaapt al bij ons vanaf de geboorte. Het voelde voor ons goed om dit zo te doen. En laten we eerlijk zijn; bij de laatste doe je het net allemaal even iets anders. Dat kan ik nu voor 100% beamen. De één na jongste slaapt af en toe met haar twee jaar oudere zus op de slaapkamer. Deze oudere zus is een vroege vogel en geen van de andere meiden kan dit handelen. 05:30 en mevrouw is klaarwakker en ready voor de dag terwijl haar zussen nog makkelijk tot 07:30 door zouden kunnen slapen. Dit brengt vooral veel chaos met zich mee. Dus eens in de zoveel tijd verbouwen wij de boel en wisselen we het af met slapen. De ene keer slaapt ze bij haar oudere zus en daarna w

Jameson Film Experience V‏

Eerder heb je op SWIL al kunnen lezen over de Jameson Film Experience. Heb je dat artikel gemist? Kijk dan even hier. 25 Mei 2012 is het alweer zover, de vijfde editie van de Jameson Film Experience. Deze vind plaats op een outdoor locatie in Amsterdam, namelijk het Bostheater in het Amsterdamse bos. Hier zal exclusief de voorpremiére vertoond worden van Wes Anderson's film, Moonrise Kingdom.

Als je de radio en televisie de afgelopen dagen een beetje in de gaten hebt gehouden heb je al het één en ander kunnen horen over Moonrise Kingdom met niemand minder dan Bruce Willis. Deze film is geselecteerd door het International Film Festival Rotterdam (IFFR) en was de openingsfilm van het filmfestival in Cannes.

Jameson biedt je de kans om hier gratis bij te zijn. het enigste wat je hiervoor hoeft te doen is je in te schrijven via de Facebook pagina van Jameson. Klik hier. Ben je gek op films, dan is dit zeker een leuk event voor jou!
Betaalde blogpost