Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Jameson Film Experience V‏

Eerder heb je op SWIL al kunnen lezen over de Jameson Film Experience. Heb je dat artikel gemist? Kijk dan even hier. 25 Mei 2012 is het alweer zover, de vijfde editie van de Jameson Film Experience. Deze vind plaats op een outdoor locatie in Amsterdam, namelijk het Bostheater in het Amsterdamse bos. Hier zal exclusief de voorpremiére vertoond worden van Wes Anderson's film, Moonrise Kingdom.

Als je de radio en televisie de afgelopen dagen een beetje in de gaten hebt gehouden heb je al het één en ander kunnen horen over Moonrise Kingdom met niemand minder dan Bruce Willis. Deze film is geselecteerd door het International Film Festival Rotterdam (IFFR) en was de openingsfilm van het filmfestival in Cannes.

Jameson biedt je de kans om hier gratis bij te zijn. het enigste wat je hiervoor hoeft te doen is je in te schrijven via de Facebook pagina van Jameson. Klik hier. Ben je gek op films, dan is dit zeker een leuk event voor jou!
Betaalde blogpost