Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Jameson Film Experience V‏

Eerder heb je op SWIL al kunnen lezen over de Jameson Film Experience. Heb je dat artikel gemist? Kijk dan even hier. 25 Mei 2012 is het alweer zover, de vijfde editie van de Jameson Film Experience. Deze vind plaats op een outdoor locatie in Amsterdam, namelijk het Bostheater in het Amsterdamse bos. Hier zal exclusief de voorpremiére vertoond worden van Wes Anderson's film, Moonrise Kingdom.

Als je de radio en televisie de afgelopen dagen een beetje in de gaten hebt gehouden heb je al het één en ander kunnen horen over Moonrise Kingdom met niemand minder dan Bruce Willis. Deze film is geselecteerd door het International Film Festival Rotterdam (IFFR) en was de openingsfilm van het filmfestival in Cannes.

Jameson biedt je de kans om hier gratis bij te zijn. het enigste wat je hiervoor hoeft te doen is je in te schrijven via de Facebook pagina van Jameson. Klik hier. Ben je gek op films, dan is dit zeker een leuk event voor jou!
Betaalde blogpost