Doorgaan naar hoofdcontent

Jameson Film Experience V‏

Eerder heb je op SWIL al kunnen lezen over de Jameson Film Experience. Heb je dat artikel gemist? Kijk dan even hier. 25 Mei 2012 is het alweer zover, de vijfde editie van de Jameson Film Experience. Deze vind plaats op een outdoor locatie in Amsterdam, namelijk het Bostheater in het Amsterdamse bos. Hier zal exclusief de voorpremiére vertoond worden van Wes Anderson's film, Moonrise Kingdom.

Als je de radio en televisie de afgelopen dagen een beetje in de gaten hebt gehouden heb je al het één en ander kunnen horen over Moonrise Kingdom met niemand minder dan Bruce Willis. Deze film is geselecteerd door het International Film Festival Rotterdam (IFFR) en was de openingsfilm van het filmfestival in Cannes.

Jameson biedt je de kans om hier gratis bij te zijn. het enigste wat je hiervoor hoeft te doen is je in te schrijven via de Facebook pagina van Jameson. Klik hier. Ben je gek op films, dan is dit zeker een leuk event voor jou!
Betaalde blogpost

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.