Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Hema schoolagenda's 2012/2013

Het is weer tijd voor een nieuwe agenda! Heb jij er al eentje weten te scoren? Er zijn zoveel verschillende soorten en maten dat het haast te moeilijk gaat worden om te kiezen, daarom zet ik de nieuwe Hema schoolagenda's voor je op een rijtje. deze agenda's zijn voor iedereen betaalbaar en zijn nog eens erg leuk ook.

Dit jaar staan de schoolagenda's van Hema in het teken van bloemen, strepen, vrolijke kleuren en handgetekende dessins. Echte musthave agenda's! Zo heb je agenda's met klittenband waardoor de agenda perfect sluit en er niets uit kan vallen. Ook hebben de agenda's insteekhoezen waar je briefjes in kan bewaren, erg handig. Zelfs is er bij sommige agenda's een spiegeltje toegevoegd waardoor je ieder moment van de dag je haar en make-up kunt checken. Dat willen we allemaal wel. Ben jij benieuwd naar de hele collectie agenda's van dit jaar? neem dan zeker even een kijkje op Hema.