Doorgaan naar hoofdcontent

Hema schoolagenda's 2012/2013

Het is weer tijd voor een nieuwe agenda! Heb jij er al eentje weten te scoren? Er zijn zoveel verschillende soorten en maten dat het haast te moeilijk gaat worden om te kiezen, daarom zet ik de nieuwe Hema schoolagenda's voor je op een rijtje. deze agenda's zijn voor iedereen betaalbaar en zijn nog eens erg leuk ook.

Dit jaar staan de schoolagenda's van Hema in het teken van bloemen, strepen, vrolijke kleuren en handgetekende dessins. Echte musthave agenda's! Zo heb je agenda's met klittenband waardoor de agenda perfect sluit en er niets uit kan vallen. Ook hebben de agenda's insteekhoezen waar je briefjes in kan bewaren, erg handig. Zelfs is er bij sommige agenda's een spiegeltje toegevoegd waardoor je ieder moment van de dag je haar en make-up kunt checken. Dat willen we allemaal wel. Ben jij benieuwd naar de hele collectie agenda's van dit jaar? neem dan zeker even een kijkje op Hema.


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.