Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Hema schoolagenda's 2012/2013

Het is weer tijd voor een nieuwe agenda! Heb jij er al eentje weten te scoren? Er zijn zoveel verschillende soorten en maten dat het haast te moeilijk gaat worden om te kiezen, daarom zet ik de nieuwe Hema schoolagenda's voor je op een rijtje. deze agenda's zijn voor iedereen betaalbaar en zijn nog eens erg leuk ook.

Dit jaar staan de schoolagenda's van Hema in het teken van bloemen, strepen, vrolijke kleuren en handgetekende dessins. Echte musthave agenda's! Zo heb je agenda's met klittenband waardoor de agenda perfect sluit en er niets uit kan vallen. Ook hebben de agenda's insteekhoezen waar je briefjes in kan bewaren, erg handig. Zelfs is er bij sommige agenda's een spiegeltje toegevoegd waardoor je ieder moment van de dag je haar en make-up kunt checken. Dat willen we allemaal wel. Ben jij benieuwd naar de hele collectie agenda's van dit jaar? neem dan zeker even een kijkje op Hema.