Doorgaan naar hoofdcontent

Fashionista agenda

Een echt fashionista is altijd van alles op de hoogte en vergeet nooit een afspraak. Daarom hebben wij natuurlijk altijd een agenda in onze fashionable tas maar in die leuke tas hoort ook een erg leuke fashion proof agenda en toevallig vonden wij deze leuke fashionista agenda's die zeker niet mogen ontbreken in je tas.

De agenda's zijn van het populaire meiden tijdschrift, Fashionista (voorheen Fancy). Ze zijn verkrijgbaar in twee designs, dalmation en goud. De namen zeggen het al, met stippen en een gouden kaft.
Helaas kunnen we de binnenkant van de agenda's niet bekijken maar de buitenkant ziet er al veelbelovend uit. Voor een prijsje van € 14,95 bestel je de musthave agenda. Welke zou zich mogen verstoppen in jouw tas? 

Klik op de link onder je favoriete agenda om deze te bestellen.www.fashionistamagazine.nl

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.