Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Fashionista agenda

Een echt fashionista is altijd van alles op de hoogte en vergeet nooit een afspraak. Daarom hebben wij natuurlijk altijd een agenda in onze fashionable tas maar in die leuke tas hoort ook een erg leuke fashion proof agenda en toevallig vonden wij deze leuke fashionista agenda's die zeker niet mogen ontbreken in je tas.

De agenda's zijn van het populaire meiden tijdschrift, Fashionista (voorheen Fancy). Ze zijn verkrijgbaar in twee designs, dalmation en goud. De namen zeggen het al, met stippen en een gouden kaft.
Helaas kunnen we de binnenkant van de agenda's niet bekijken maar de buitenkant ziet er al veelbelovend uit. Voor een prijsje van € 14,95 bestel je de musthave agenda. Welke zou zich mogen verstoppen in jouw tas? 

Klik op de link onder je favoriete agenda om deze te bestellen.www.fashionistamagazine.nl