Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Fashionista agenda

Een echt fashionista is altijd van alles op de hoogte en vergeet nooit een afspraak. Daarom hebben wij natuurlijk altijd een agenda in onze fashionable tas maar in die leuke tas hoort ook een erg leuke fashion proof agenda en toevallig vonden wij deze leuke fashionista agenda's die zeker niet mogen ontbreken in je tas.

De agenda's zijn van het populaire meiden tijdschrift, Fashionista (voorheen Fancy). Ze zijn verkrijgbaar in twee designs, dalmation en goud. De namen zeggen het al, met stippen en een gouden kaft.
Helaas kunnen we de binnenkant van de agenda's niet bekijken maar de buitenkant ziet er al veelbelovend uit. Voor een prijsje van € 14,95 bestel je de musthave agenda. Welke zou zich mogen verstoppen in jouw tas? 

Klik op de link onder je favoriete agenda om deze te bestellen.www.fashionistamagazine.nl