Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Colour your summer with Scholl POP

Photobucket
Het goed verzorgen van je voeten is een must voor iedereen, of je nu een heer of een dame bent, je voeten zijn zo belangrijk! Bij het woord gezondsheidsslippers krijgen 9 van de 10 meiden al de kriebels maar zo erg zijn ze niet. Je krijgt bij het woord de meest rare slippers voor ogen maar wake up, je hebt tegenwoordig zoveel leuke designs dus waarvoor zou je ze niet aanschaffen als je je voeten er een plezier mee doet. Scholl komt deze zomer met een kleurrijke collectie slippers, POP.

De gehele sandaal is gemaakt van PVC en komen de verstelbare gespen weer terug voor extra comfort. Ook heeft ze zool van de sandalen weer de herkenbare Scholl zool, de houtlook.
De sandalen zijn in maar liefst 24 kleuren verkrijgbaar voor een normale prijs van € 29,95. Je kunt de sandalen natuurlijk ook gebruiken voor in de sauna zwembaden e.d.

Door de vrolijke kleuren mag je zeker gezien worden met de nieuwste Scholl POP sandalen aan je voeten! 

Photobucket
Photobucket

www.myscholl.nl