Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Colour your summer with Scholl POP

Photobucket
Het goed verzorgen van je voeten is een must voor iedereen, of je nu een heer of een dame bent, je voeten zijn zo belangrijk! Bij het woord gezondsheidsslippers krijgen 9 van de 10 meiden al de kriebels maar zo erg zijn ze niet. Je krijgt bij het woord de meest rare slippers voor ogen maar wake up, je hebt tegenwoordig zoveel leuke designs dus waarvoor zou je ze niet aanschaffen als je je voeten er een plezier mee doet. Scholl komt deze zomer met een kleurrijke collectie slippers, POP.

De gehele sandaal is gemaakt van PVC en komen de verstelbare gespen weer terug voor extra comfort. Ook heeft ze zool van de sandalen weer de herkenbare Scholl zool, de houtlook.
De sandalen zijn in maar liefst 24 kleuren verkrijgbaar voor een normale prijs van € 29,95. Je kunt de sandalen natuurlijk ook gebruiken voor in de sauna zwembaden e.d.

Door de vrolijke kleuren mag je zeker gezien worden met de nieuwste Scholl POP sandalen aan je voeten! 

Photobucket
Photobucket

www.myscholl.nl