Doorgaan naar hoofdcontent

Colour your summer with Scholl POP

Photobucket
Het goed verzorgen van je voeten is een must voor iedereen, of je nu een heer of een dame bent, je voeten zijn zo belangrijk! Bij het woord gezondsheidsslippers krijgen 9 van de 10 meiden al de kriebels maar zo erg zijn ze niet. Je krijgt bij het woord de meest rare slippers voor ogen maar wake up, je hebt tegenwoordig zoveel leuke designs dus waarvoor zou je ze niet aanschaffen als je je voeten er een plezier mee doet. Scholl komt deze zomer met een kleurrijke collectie slippers, POP.

De gehele sandaal is gemaakt van PVC en komen de verstelbare gespen weer terug voor extra comfort. Ook heeft ze zool van de sandalen weer de herkenbare Scholl zool, de houtlook.
De sandalen zijn in maar liefst 24 kleuren verkrijgbaar voor een normale prijs van € 29,95. Je kunt de sandalen natuurlijk ook gebruiken voor in de sauna zwembaden e.d.

Door de vrolijke kleuren mag je zeker gezien worden met de nieuwste Scholl POP sandalen aan je voeten! 

Photobucket
Photobucket

www.myscholl.nl

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.