Doorgaan naar hoofdcontent

Avondvullend programma tijdens ShoppingNight 14 Juni 2012

Weetje het nog? Een tijdje geleden schreef ik een artikel over de ShoppingNight 14 Juni aanstaande in Den Haag. Heb je het artikel gemist, klik dan hier om hem alsnog te lezen. Vandaag vind je op SWIL het programma van de avond, en ik kan je vertellen.. het gaat grandioos worden! Het thema van de avond Cool Hunt. Lees gauw verder en je weet binnen no time wat er die avond op de planning staat, wat je mee moet nemen en wat voor leuks er te beleven valt. Vergeet 14 Juni niet in je agenda te zetten!Streetstylehunters 
Dames die zich tijdens de ShoppingNight in een hip outfitje vertonen, maken kans gespot te worden door de Streetstylehunters van Styletoday.nl, die met hun camera’s de Haagse straten afspeuren. De 25 leukste outfits komen niet alleen op de website, maar maken ook nog eens kans op een jaarabonnement op Glossybox. Feitelijk maakt iedereen kans op gratis tijdschriften: op verschillende punten in de stad worden exemplaren van glossy’s Grazia, Marie Claire en Cosmopolitan uitgedeeld.

Beauty op straat 
Wie er gegarandeerd tip top uit wil zien gaat even langs bij visagist Mari van de Ven en zijn team, die in de Haagse Passage beauty touch ups geven. En daar worden niet alleen shopgrage beauty’s beter van, de bijdrage die daarvoor gegeven wordt, komt namelijk ten goede aan de AMREF Flying Doctors in Zuid-Soedan. In de Haagsche Bluf bij de Aveda make-up en nagellak workshop leer je van professionals hoe je zelf kattenogen make-upt of nagelkunstwerkjes aanbrengt. Daar zijn ook bodypainters aanwezig die live modellen beschilderen en het publiek ter plekke van ‘artwork’ op de huid kunnen voorzien.

Handtashondjes
De Chihuahua is door zijn petieterige formaat de ideale winkelhond, aangezien hij zo nodig in de handtas vervoerd kan worden. Maar deze miniatuur versie van ’s mans beste vriend moet tijdens de ShoppingNight de handtas uit: bij de Chihuahua race kunnen deze hondjes namelijk een cadeau winnen voor hun bazinnetje. Elke Chihuahua wordt gesponsord door één van de deelnemende winkels en de eigenaar van het winnende dier krijgt een waardebon van deze sponsor. Chihuahua-bezitters moeten de website, Facebook en Twitter goed in de gaten houden om zich tijdig in te schrijven, want er is maar beperkt plaats.

Mega Catwalk met Fusion Fashion Show
De Mega Catwalk Fashion Shows zijn dé plek om inspiratie op te doen voor de nacht die volgt. Van streetwear tot couture, van vintage tot spiksplinternieuw, op de reusachtige catwalk laten modellen op verschillende tijdstippen tijdens de ShoppingNight zien wat er allemaal te koop is. Merken die te zien zijn op het plankier zijn onder meer van Michael Barnaart van Bergen, hoeden van Berry Rutjes Jr., Timberland, C&A, Cute but Wrong, Expresso, Oger, V&D, Riverwoods, Hema, Lacoste, P&C, Wings Army Store, De Bijenkorf en nog veel meer.

Goodiebag Bite 
In het trendy Hofkwartier kan men de avond goed beginnen of tussentijds even opladen met een snelle doch voedzame maaltijd, de ShoppingNight Bite. Voor slechts € 12,50 eet je hier een hapje én krijg je een ShoppingNight goodiebag met daarin cadeautjes en vouchers voor nog meer winkelgeluk. De groene gratis shuttle service, haalt en brengt het winkelpubliek om zo min mogelijk tijd te verspillen.

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.