Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Zonnige bescherming in je handtas


Wat iedere vrouw in haar handtas zou moeten hebben, zonnebescherming! Je bent met je vriendinnen aan het shoppen en ineens besluiten jullie om een terrasje te gaan pakken, het is dan toch erg belangrijk dat je goed voorbereid bent op die warme zomerzon. Etos komt met een limited edition zonnespray, ideaal voor in je handtas.
De limited edition lijn bestaat uit een zonnespray SPF 15 en SPF 30 en kosten € 3,99. Ook heb je een gezichtszonnecremé met SPF 30 en die kost € 4,99.
Wees goed voorbereid voor die warme zon met deze limited edition zonnespray met een uniek formaat en trendy design.

De producten zijn vanaf 16 April verkrijgbaar bij Etos. 

www.etos.nl