Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Zonnige bescherming in je handtas


Wat iedere vrouw in haar handtas zou moeten hebben, zonnebescherming! Je bent met je vriendinnen aan het shoppen en ineens besluiten jullie om een terrasje te gaan pakken, het is dan toch erg belangrijk dat je goed voorbereid bent op die warme zomerzon. Etos komt met een limited edition zonnespray, ideaal voor in je handtas.
De limited edition lijn bestaat uit een zonnespray SPF 15 en SPF 30 en kosten € 3,99. Ook heb je een gezichtszonnecremé met SPF 30 en die kost € 4,99.
Wees goed voorbereid voor die warme zon met deze limited edition zonnespray met een uniek formaat en trendy design.

De producten zijn vanaf 16 April verkrijgbaar bij Etos. 

www.etos.nl