Doorgaan naar hoofdcontent

Zonnige bescherming in je handtas


Wat iedere vrouw in haar handtas zou moeten hebben, zonnebescherming! Je bent met je vriendinnen aan het shoppen en ineens besluiten jullie om een terrasje te gaan pakken, het is dan toch erg belangrijk dat je goed voorbereid bent op die warme zomerzon. Etos komt met een limited edition zonnespray, ideaal voor in je handtas.
De limited edition lijn bestaat uit een zonnespray SPF 15 en SPF 30 en kosten € 3,99. Ook heb je een gezichtszonnecremĂ© met SPF 30 en die kost € 4,99.
Wees goed voorbereid voor die warme zon met deze limited edition zonnespray met een uniek formaat en trendy design.

De producten zijn vanaf 16 April verkrijgbaar bij Etos. 

www.etos.nl

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.