Doorgaan naar hoofdcontent

Yes to Blueberries

Eerder heb je al kunnen lezen over de Yes to Cumcumbers Facial Towelettes. Ons oordeel hierover was duidelijk, wij waren en zijn nog steeds fan van de yes to lijnen. Niet alleen yes to cumcumbers maar ook yes to carrots, yes to tomatoes en yes to blueberries hebben allemaal een eigen verzorgingslijn. Het klinkt heel gek maar je moet 1 van de producten een keer gebruikt hebben en wij weten zeker dat je meteen een grote fan bent.


Vandaag zetten we de producten van Yes to Blueberries op een rijtje. Je kunt niet vroeg genoeg begeinnen met het tegengaan van rimpels en onzuiverheden op je huid. De Yes to Blueberries is hier uitstekend geschikt voor. Deze is namelijk Age Refreshing! Dat klinkt fijn he?

Om te beginnen met de Facial Towlettes waarvan er 30 stuks in de verpakking zitten. De verpakking wat vinden wij er van? De verpakking is paars met hier en daar licht paarse besjes. Alles wat je moet en wilt weten is op de verpakking te vinden. De verpakking bevat een wit hard plastic klepje waardoor je de doekjes er makkelijk uit kunt halen en de deksel weer normaal dicht kunt doen zonder dat de doekjes uitdrogen. Voor je bij de doekjes bent zie je de tekst "Psst.... Get ready for some serious compliments. We're just sayin". Daar worden we vrolijk van. Het lipje met de tekst kun je laten zitten om de doekjes nog minder kans te geven op uitdroging.
De doekjes zelf ruiken inderdaad naar Blueberries, dat kon ook niet anders! Je moet wel van de geur houden, het is in het begin even wennen als je eraan ruikt maar daarna ruiken ze erg fijn. Natuurlijk zijn ze ook fijn in gebruik. De doekjes kun je gebruiken om je make-up van je gezicht te verwijderen of om je gezicht een fris gevoel te geven en fris dat is het zeker. Make-up gaat net als de Yes to Cumcumber doekjes heel erg makkelijk van je gezicht. Eigenlijk heb je maar één doekje nodig. De doekjes zijn erg fijn in gebruik!De ingrdiënten spreken voor zich. Zie je dat er in de doekjes ook appel en lemon zit verwerkt? De doekjes kun je na opening nog 3 maanden bewaren.

Kost € 7,95 voor 30 Stuks en zijn verkrijgbaar bij Sephora.


De Smooting Daily Cleanser is bij verre onze favoriet. Laten we zeggen, liefde op het eerste gezicht. De verpakking is strak , wit met paars. Ook hier vind je alle informatie die je moet en wilt weten. Vooral fijn om te weten dat de producten allemaal dierproef vrij zijn. Dat is voor vele van ons erg belangrijk.De Daily Cleanser ruikt heel anders als de gezichts doekjes. In de Daily Cleanser zit kokos verwerkt en kokos is één van onze favoriete geuren als het gaat om verzorgingsproducten. De kokos ruik je door de bessen heen.Ook is de Cleanser parabeen vrij wat voor veel dames toch ook een pluspunt is.


Hoe moet je de Cleanser gebruiken? Masseer de cremé op je gezicht en spoel het daarna af met warm water. Op de verpakking staat beschreven dat je er een zachte huid van krijgt en dit kunnen wij met volle mond beamen. Voel maar is aan je gezicht voor je de cleanser hebt ingemasseerd en daarna, je merkt duidelijk verschil en je gezicht krijgt ook nog eens een hele fijne geur.

De cleanser zit in een flacon waarbij je de dop omhoog moet klappen. De cremé is fijn gebruik door de iets dunnere substantie en ook makkelijk uit te smeren. In de Cleanser zit o.a Shea butter, Olie en Bijenwax, deze drie ingrdiënten zijn voedend en verzorgen de huid. Weer een pluspunt.

Na opening is de cleanser nog 12 maanden houdbaar maar als je deze eenmaal hebt gebruikt komt de tube van 127g voor die 12 maanden wel leeg!

Kost € 12,95 en is verkrijgbaar bij Sephora.

Vele dames doen het al op vroege leeftijd, nacht cremé. Hier idem dito, guilty! Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen omdat je huid 's nachts het meest hersteld terwijl je slaapt en door de Shea Butter die in deze nacht cremé zit verwerkt hydrateerd en repareert je huid extra. De nachtcremé zit in een doosje en natuurlijk zoals alle andere producten vind je hier ook alles op de verpakking wat je moet en wilt weten.Het leuke aan de verpakkingen van Yes to vind ik de teksten her en der die erop staan. Zo heb je op de twee flapjes aan de bovenkant van het doosje twee teksten staan "Yes to footie pajamas. Yes to foot massages. Yes to never being too old to play footie with your sweetheart" en "Yes to taking the anti out of the anti-age. Yes to celebrating each birthday with pride. Yes to owning your age" Juist die kleine teksten op de verpakking maakt je alleen al vrolijk en lachen is gezond, right?

De cremé ruikt natuurlijk naar blueberries, daar kun je niet omheen. Net als de geur van de doekjes moet je hier ook van houden en is de geur even wennen. De Cremé zit in een spuiflacon en is dus handig in gebruik. De substantie is een beetje dikkig wit en makkelijk uit te smeren.

De nacht creme gebruik je na de Daily Cleanser die we hierboven hebben behandeld. Breng de de nachtcremé aan in ronde bewegingen op je gezicht, doe dit wel zachtjes. De volgende ochtend zou je gezicht een glans moeten hebben. Wel voelt ons gezicht fris en schoon aan alsof je net je gezicht hebt gewassen maar de glowy skin effect hebben wij nog niet gevonden.

Na opening kun je nachcremé nog 12 maanden bewaren.

Kost € 19,95 voor 50ml en is verkrijgbaar bij Sephora.

Dan gaan we verder met het Serum. Ook dit flesje zit weer in een doosje en bevat van die leuke vrolijke teksten aan de bovenkant. Op deze verpakking staat "Yes to learning what serum is. Yes to realizing what a difference it makes. Yes to serum enhanced simply gorgeous skin" en " Yes to taking the anti out of the anti-age. Yes to making each year better that the last. Yes to loving every minute of it".Het Serum zit net als de nachtcremé in een spuitflacon welke dus ook makkelijk in gebruik is. De substantie is niet helemaal wit maar een beetje doorzichtig. Deze substantie is een soort van vettig maar wel makkelijk uit te smeren op je gezicht en in je nek.

Hoe gebruik je het repair serum? Breng het serum aan op je gezicht en in je nek ( in je nek kun je natuurlijk ook rimpels verwachten). Doe dit 's morgens en 's avonds. Het serum was je natuurlijk niet af maar laat je in je huid trekken. Het serum geeft je een strak, schoon en fris gevoel zodra deze is ingetrokken vooral als je hem opbrengt voor het slapen gaan.

Na opening kun je het serum nog 12 maanden gebruiken.

Kost € 22,95 voor 30ml en is verkrijgbaar bij Sephora.

Kraaienpootjes, je kent ze wel. Welliswaar heb je ze nog niet als je jong bent maar hoe ouder je word hoe meer kans op deze deze rimpeltjes rondom je ogen. Daarvoor is de Firming Eye Repair Cream ontwikkeld. Deze cream zit in een klein flesje in een kartonnen doosje. De teksten die aan de bovenkant staan op dit doosje zijn " Yes to the fabulous things your eyes have seen. Yes to dreamy far away places. Yes to saying 1000 words with one look" en "Yes to winking. Yes to batting your eyelashes. Yes to eskimo kisses". Kijk daar worden we toch helemaal vrolijk van!De flacon bevat ook een spuitje waardoor deze makkelijk in gebruik is. De cremé ruikt zoals de hele lijn naar Blueberries. De substantie is normaal en smeert fijn uit. Je gebruikt de cremé als volgt: Gebruik je ringvinger en dip de cremé rond je ogen en doe dat twee keer per dag voor het beste resultaat. Inmiddels is de cremé bij ons op maar we kunnen weinig over het resultaat vertellen omdat de kraaienpootjes hier nog niet te vinden zijn. Wel voelt de huid rondom je ogen fijn en strak aan.

Na opening kun je de cremé nog 12 maanden bewaren.

Kost € 22,95 voor 15ml en is verkrijgbaar bij Sephora.

Laten we maar meteen beginnen met de teksten die op de flapjes staan net als de andere producten uit de Yes to Blueberries lijn. "Yes to being prouf of who you are. Yes to being proud of who you were. Yes to being of who you'll become!" en Yes to aging gracefully. Yes to never telling your beauty secrets". Hieruit kun je opmaken dat het flesje ook in een doosje zit. Het flesje is ook weer een spuit flacon en weer makkelijk te gebruiken net als de rest van de producten.De geur is hetzelfde, Blueberries much! Bij dit product moeten we erbij vertellen dat de cremé anders ruikt als je het hebt aangebracht op je huid, een veel zachtere en niet zo erg overheersende geur. Je wilt natuurlijk niet de hele dag naar besje ruiken! De substantie is vrij stevig maar als je hem op smeert wordt het wat vloeibaarder. De cremé smeert makkelijk uit net als de andere cremé's waar we over hebben verteld.

Na gebruik van de Smoothing Daily Cleanser gebruik je de Moisturizer. Deze smeer je in je nek en gezicht. Masseer de cremé met ronde bewegingen in de huid. Laat het goed intrekken en gebruik daarna de Eye Firming treatment van Yes to Blueberries.

Na opening is kun je het product nog 12 maanden bewaren.

Kost € 19,95 voor 50ml en is verkrijgbaar bij Sephora.

Ons oordeel over de Yes to Blueberries lijn We kunnen er lang of kort over praten maar wij zijn fan hoor! De producten zijn makkelijk in gebruik, ruiken fijn en de prijzen vallen erg mee. Om nu al te beginnen met het tegen te gaan van het verouderen van je huid kun je de gehele lijn aanschaffen. Wij kunnen jullie de lijn aanraden en zeker onze favoriet, de Smoothing Daily Cleanser.

 www.sephora.nl

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.