Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Win 40 paar schoenen

Shoes are a girls best friend! Dat geldt zeker voor alle shoe lovers en fashionistas van deze aarde. Cafe Moda, hèt schoenenparadijs van Nederland en TLC, dè vrouwenzender weten als geen ander What Women Want en hebben een actie opgezet waarbij iedere liefhebster van feed candy zich helemaal te buiten kan gaan.
Je droomt niet, dit is echt waar!!! Nu maak je namelijk kans op niet 1, niet 5, niet 10 maar wel 40 paar schoenen helemaal voor jou zelf alleen. Het enige dat jij  hiervoor moet doen, is naar deze link gaan en de rest wijst zich vanzelf. Als dat niet de moeite waard is om je gelukt te beproeven…. Wij zeggen; thanks Cafe Moda en TLC, we love you!