Kinderen stapelen met een stapelbed

Beeld: Instagram Ik krijg regelmatig de vraag als mama van vier kids of ze allemaal een eigen slaapkamer hebben. Nee, dat hebben ze niet. We hebben drie slaapkamers. Proppen for life huh. Het is soms behoorlijk lastig om een beetje orde in de chaos te scheppen met alle kids en hun slaapkamer. Hoe lossen we dit op?  De jongste, Quinn slaapt al bij ons vanaf de geboorte. Het voelde voor ons goed om dit zo te doen. En laten we eerlijk zijn; bij de laatste doe je het net allemaal even iets anders. Dat kan ik nu voor 100% beamen. De één na jongste slaapt af en toe met haar twee jaar oudere zus op de slaapkamer. Deze oudere zus is een vroege vogel en geen van de andere meiden kan dit handelen. 05:30 en mevrouw is klaarwakker en ready voor de dag terwijl haar zussen nog makkelijk tot 07:30 door zouden kunnen slapen. Dit brengt vooral veel chaos met zich mee. Dus eens in de zoveel tijd verbouwen wij de boel en wisselen we het af met slapen. De ene keer slaapt ze bij haar oudere zus en daarna w

Win 40 paar schoenen

Shoes are a girls best friend! Dat geldt zeker voor alle shoe lovers en fashionistas van deze aarde. Cafe Moda, hèt schoenenparadijs van Nederland en TLC, dè vrouwenzender weten als geen ander What Women Want en hebben een actie opgezet waarbij iedere liefhebster van feed candy zich helemaal te buiten kan gaan.
Je droomt niet, dit is echt waar!!! Nu maak je namelijk kans op niet 1, niet 5, niet 10 maar wel 40 paar schoenen helemaal voor jou zelf alleen. Het enige dat jij  hiervoor moet doen, is naar deze link gaan en de rest wijst zich vanzelf. Als dat niet de moeite waard is om je gelukt te beproeven…. Wij zeggen; thanks Cafe Moda en TLC, we love you!