Doorgaan naar hoofdcontent

Win 40 paar schoenen

Shoes are a girls best friend! Dat geldt zeker voor alle shoe lovers en fashionistas van deze aarde. Cafe Moda, hèt schoenenparadijs van Nederland en TLC, dè vrouwenzender weten als geen ander What Women Want en hebben een actie opgezet waarbij iedere liefhebster van feed candy zich helemaal te buiten kan gaan.
Je droomt niet, dit is echt waar!!! Nu maak je namelijk kans op niet 1, niet 5, niet 10 maar wel 40 paar schoenen helemaal voor jou zelf alleen. Het enige dat jij  hiervoor moet doen, is naar deze link gaan en de rest wijst zich vanzelf. Als dat niet de moeite waard is om je gelukt te beproeven…. Wij zeggen; thanks Cafe Moda en TLC, we love you!


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.