Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Wannahave: My life story dagboek

Vroeger hadden we vast allemaal een dagboek of misschien wel meerdere. Je vertelde de meest leukste en verdrietigste momenten uit je leven in je eigen boekje die nooit iemand anders zou komen te lezen. Het is leuk om je oude dagboeken op een oudere leeftijd weer terug te lezen en je helemaal blauw lachen om de dingen die je toen hebt geschreven.

Ook op latere leeftijd kun je een dagboek bijhouden, leuk voor later als je achter de geraniums zit om nog is helemaal van het begin tot het einde je dagboeken te lezen, te delen met kinderen en kleinkinderen. Wat is leuker dan je huwelijk op te schrijven wat je bijvoorbeeld die dag hebt gedaan, wat had je aan? Dierbare herinneringen die nooit meer van je leven zult vergeten, vakanties, bijna alle gebeurtenissen in je leven zou je vast moeten leggen.

Wij vonden hiervoor het perfect dagboek "My life story". Een dagboek met maar liefst 1050 pagina's en is ingedeeld in verschillende hoofdstukken. Als je het ons vraagt hét meest leuke kado om te krijgen en te geven voor bijvoorbeeld een geboorte!

My life story is verkrijgbaar bij de Bijenkorf voor € 54,95. Klik hier om hem te bestellen.


www.bijenkorf.nl