Kinderen stapelen met een stapelbed

Beeld: Instagram Ik krijg regelmatig de vraag als mama van vier kids of ze allemaal een eigen slaapkamer hebben. Nee, dat hebben ze niet. We hebben drie slaapkamers. Proppen for life huh. Het is soms behoorlijk lastig om een beetje orde in de chaos te scheppen met alle kids en hun slaapkamer. Hoe lossen we dit op?  De jongste, Quinn slaapt al bij ons vanaf de geboorte. Het voelde voor ons goed om dit zo te doen. En laten we eerlijk zijn; bij de laatste doe je het net allemaal even iets anders. Dat kan ik nu voor 100% beamen. De één na jongste slaapt af en toe met haar twee jaar oudere zus op de slaapkamer. Deze oudere zus is een vroege vogel en geen van de andere meiden kan dit handelen. 05:30 en mevrouw is klaarwakker en ready voor de dag terwijl haar zussen nog makkelijk tot 07:30 door zouden kunnen slapen. Dit brengt vooral veel chaos met zich mee. Dus eens in de zoveel tijd verbouwen wij de boel en wisselen we het af met slapen. De ene keer slaapt ze bij haar oudere zus en daarna w

Wannahave: My life story dagboek

Vroeger hadden we vast allemaal een dagboek of misschien wel meerdere. Je vertelde de meest leukste en verdrietigste momenten uit je leven in je eigen boekje die nooit iemand anders zou komen te lezen. Het is leuk om je oude dagboeken op een oudere leeftijd weer terug te lezen en je helemaal blauw lachen om de dingen die je toen hebt geschreven.

Ook op latere leeftijd kun je een dagboek bijhouden, leuk voor later als je achter de geraniums zit om nog is helemaal van het begin tot het einde je dagboeken te lezen, te delen met kinderen en kleinkinderen. Wat is leuker dan je huwelijk op te schrijven wat je bijvoorbeeld die dag hebt gedaan, wat had je aan? Dierbare herinneringen die nooit meer van je leven zult vergeten, vakanties, bijna alle gebeurtenissen in je leven zou je vast moeten leggen.

Wij vonden hiervoor het perfect dagboek "My life story". Een dagboek met maar liefst 1050 pagina's en is ingedeeld in verschillende hoofdstukken. Als je het ons vraagt hét meest leuke kado om te krijgen en te geven voor bijvoorbeeld een geboorte!

My life story is verkrijgbaar bij de Bijenkorf voor € 54,95. Klik hier om hem te bestellen.


www.bijenkorf.nl