Wannahave: My life story dagboek

Vroeger hadden we vast allemaal een dagboek of misschien wel meerdere. Je vertelde de meest leukste en verdrietigste momenten uit je leven in je eigen boekje die nooit iemand anders zou komen te lezen. Het is leuk om je oude dagboeken op een oudere leeftijd weer terug te lezen en je helemaal blauw lachen om de dingen die je toen hebt geschreven.

Ook op latere leeftijd kun je een dagboek bijhouden, leuk voor later als je achter de geraniums zit om nog is helemaal van het begin tot het einde je dagboeken te lezen, te delen met kinderen en kleinkinderen. Wat is leuker dan je huwelijk op te schrijven wat je bijvoorbeeld die dag hebt gedaan, wat had je aan? Dierbare herinneringen die nooit meer van je leven zult vergeten, vakanties, bijna alle gebeurtenissen in je leven zou je vast moeten leggen.

Wij vonden hiervoor het perfect dagboek "My life story". Een dagboek met maar liefst 1050 pagina's en is ingedeeld in verschillende hoofdstukken. Als je het ons vraagt hét meest leuke kado om te krijgen en te geven voor bijvoorbeeld een geboorte!

My life story is verkrijgbaar bij de Bijenkorf voor € 54,95. Klik hier om hem te bestellen.


www.bijenkorf.nl