Doorgaan naar hoofdcontent

Wannahave: My life story dagboek

Vroeger hadden we vast allemaal een dagboek of misschien wel meerdere. Je vertelde de meest leukste en verdrietigste momenten uit je leven in je eigen boekje die nooit iemand anders zou komen te lezen. Het is leuk om je oude dagboeken op een oudere leeftijd weer terug te lezen en je helemaal blauw lachen om de dingen die je toen hebt geschreven.

Ook op latere leeftijd kun je een dagboek bijhouden, leuk voor later als je achter de geraniums zit om nog is helemaal van het begin tot het einde je dagboeken te lezen, te delen met kinderen en kleinkinderen. Wat is leuker dan je huwelijk op te schrijven wat je bijvoorbeeld die dag hebt gedaan, wat had je aan? Dierbare herinneringen die nooit meer van je leven zult vergeten, vakanties, bijna alle gebeurtenissen in je leven zou je vast moeten leggen.

Wij vonden hiervoor het perfect dagboek "My life story". Een dagboek met maar liefst 1050 pagina's en is ingedeeld in verschillende hoofdstukken. Als je het ons vraagt hét meest leuke kado om te krijgen en te geven voor bijvoorbeeld een geboorte!

My life story is verkrijgbaar bij de Bijenkorf voor € 54,95. Klik hier om hem te bestellen.


www.bijenkorf.nl

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.