Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Vriendschapsarmbandjes bij Asos.com

Vroeger zaten we uren achter elkaar met een paar stukjes touw vriendschapsarmbandjes te vlechten om aan je beste vriend of vriendin te geven. Ken je het nog? Nu zijn de vriendschapsarmbandjes weer hotter dan hot. Dankzij de blogger wereld zijn deze armbandjes weer helemaal terug van weggeweest. Niet alleen vrouwen lopen met een arm vol van deze armbandjes, maar ook mannen kunnen er wat van.

Vroeger waren het alleen maar gevlochten armbandjes en gevlochten met verschillende kleurtjes maar nu bestaan er ontelbaar veel varianten van de vriendschapsarmbandjes. Wij spotte via Asos.com een hele rits van deze armbandjes en hebben de leukste ertussenuit gepikt. Klik op de link onder de afbeelding om jou favoriet te bestellen.
Pom Pom Coil € 6,59

Three Skull € 10,55

Rainbow zig zag € 7,91

Fairdtrade Fortnight € 13,19

Orelia Star & Skull € 13,19

Orelia Shell € 15.82

Orelia bright € 15,82

Neon Curve € 7,91

Cross & Stripe € 7,91

French Connection € 15,82
French Connection € 19,78