Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Vriendschapsarmbandjes bij Asos.com

Vroeger zaten we uren achter elkaar met een paar stukjes touw vriendschapsarmbandjes te vlechten om aan je beste vriend of vriendin te geven. Ken je het nog? Nu zijn de vriendschapsarmbandjes weer hotter dan hot. Dankzij de blogger wereld zijn deze armbandjes weer helemaal terug van weggeweest. Niet alleen vrouwen lopen met een arm vol van deze armbandjes, maar ook mannen kunnen er wat van.

Vroeger waren het alleen maar gevlochten armbandjes en gevlochten met verschillende kleurtjes maar nu bestaan er ontelbaar veel varianten van de vriendschapsarmbandjes. Wij spotte via Asos.com een hele rits van deze armbandjes en hebben de leukste ertussenuit gepikt. Klik op de link onder de afbeelding om jou favoriet te bestellen.
Pom Pom Coil € 6,59

Three Skull € 10,55

Rainbow zig zag € 7,91

Fairdtrade Fortnight € 13,19

Orelia Star & Skull € 13,19

Orelia Shell € 15.82

Orelia bright € 15,82

Neon Curve € 7,91

Cross & Stripe € 7,91

French Connection € 15,82
French Connection € 19,78