Kinderen stapelen met een stapelbed

Beeld: Instagram Ik krijg regelmatig de vraag als mama van vier kids of ze allemaal een eigen slaapkamer hebben. Nee, dat hebben ze niet. We hebben drie slaapkamers. Proppen for life huh. Het is soms behoorlijk lastig om een beetje orde in de chaos te scheppen met alle kids en hun slaapkamer. Hoe lossen we dit op?  De jongste, Quinn slaapt al bij ons vanaf de geboorte. Het voelde voor ons goed om dit zo te doen. En laten we eerlijk zijn; bij de laatste doe je het net allemaal even iets anders. Dat kan ik nu voor 100% beamen. De één na jongste slaapt af en toe met haar twee jaar oudere zus op de slaapkamer. Deze oudere zus is een vroege vogel en geen van de andere meiden kan dit handelen. 05:30 en mevrouw is klaarwakker en ready voor de dag terwijl haar zussen nog makkelijk tot 07:30 door zouden kunnen slapen. Dit brengt vooral veel chaos met zich mee. Dus eens in de zoveel tijd verbouwen wij de boel en wisselen we het af met slapen. De ene keer slaapt ze bij haar oudere zus en daarna w

Vriendschapsarmbandjes bij Asos.com

Vroeger zaten we uren achter elkaar met een paar stukjes touw vriendschapsarmbandjes te vlechten om aan je beste vriend of vriendin te geven. Ken je het nog? Nu zijn de vriendschapsarmbandjes weer hotter dan hot. Dankzij de blogger wereld zijn deze armbandjes weer helemaal terug van weggeweest. Niet alleen vrouwen lopen met een arm vol van deze armbandjes, maar ook mannen kunnen er wat van.

Vroeger waren het alleen maar gevlochten armbandjes en gevlochten met verschillende kleurtjes maar nu bestaan er ontelbaar veel varianten van de vriendschapsarmbandjes. Wij spotte via Asos.com een hele rits van deze armbandjes en hebben de leukste ertussenuit gepikt. Klik op de link onder de afbeelding om jou favoriet te bestellen.
Pom Pom Coil € 6,59

Three Skull € 10,55

Rainbow zig zag € 7,91

Fairdtrade Fortnight € 13,19

Orelia Star & Skull € 13,19

Orelia Shell € 15.82

Orelia bright € 15,82

Neon Curve € 7,91

Cross & Stripe € 7,91

French Connection € 15,82
French Connection € 19,78