Doorgaan naar hoofdcontent

Vriendschapsarmbandjes bij Asos.com

Vroeger zaten we uren achter elkaar met een paar stukjes touw vriendschapsarmbandjes te vlechten om aan je beste vriend of vriendin te geven. Ken je het nog? Nu zijn de vriendschapsarmbandjes weer hotter dan hot. Dankzij de blogger wereld zijn deze armbandjes weer helemaal terug van weggeweest. Niet alleen vrouwen lopen met een arm vol van deze armbandjes, maar ook mannen kunnen er wat van.

Vroeger waren het alleen maar gevlochten armbandjes en gevlochten met verschillende kleurtjes maar nu bestaan er ontelbaar veel varianten van de vriendschapsarmbandjes. Wij spotte via Asos.com een hele rits van deze armbandjes en hebben de leukste ertussenuit gepikt. Klik op de link onder de afbeelding om jou favoriet te bestellen.
Pom Pom Coil € 6,59

Three Skull € 10,55

Rainbow zig zag € 7,91

Fairdtrade Fortnight € 13,19

Orelia Star & Skull € 13,19

Orelia Shell € 15.82

Orelia bright € 15,82

Neon Curve € 7,91

Cross & Stripe € 7,91

French Connection € 15,82
French Connection € 19,78

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.