Vintage Minnie Mouse collectie bij OPI

Na gister jullie het leuke nieuws te kunnen vertellen over de samenwerking tussen OPI en Sony Pictures "The Amazing Spider-Man" kunnen we jullie vandaag vertellen dat OPI nog een leuke samenwerking is aangegaan. Deze keer weer met Disney, "The Vintage Minnie Mouse Collection". OPI heeft 4 musthave lakjes ontworpen ter ere van Disney's populaire tekenfilmfiguur speciaal voor zomer met roze en roodtinten.

“OPI is er trots op weer met Disney te mogen samenwerken en inspiratie te halen uit een van ’s werelds meest geliefde tekenfilmfiguren”, aldus Suzi Weiss-Fischmann, OPI Executive VP & Artistic Director. “Deze collectie is een samensmelting van OPI’s expertise en de iconische stijl van Minnie Mouse. Zij inspireerde tot een kleurenpalet van levendige, vrouwelijke tinten voor zomerse nagels, die mooi zullen afsteken tegen een zongebruinde huid. De nagellakken zijn vol van kleurpigment, waardoor ze hun mannetje zullen staan naast de zomerse prints die we terugzien in de mode”.The Vintage Minnie Mouse collectie bestaat uit de volgende 4 kleuren:

Nothin Mousie bout it - Niet piepen – schreeuw het van de daken: dit sprankelend confetti-roze is hot! I’m All Ears - Vertel eens hoe geweldig je dit schitterende fuchsia vindt!
If You Moust You Moust - Het is een must om deze babyrozetint te dragen tijdens hete zomerdagen The Color of Minnie - … is natuurlijk ROOD! - met een vleugje girly roze


De Vintage Minnie Mouse Collection is verkrijgbaar vanaf medio juni 2012. De OPI producten zijn verkrijgbaar bij een selectie van gerenommeerde beautycentra, drogisten en parfumeriezaken. Verder zijn ze verkrijgbaar bij de betere nagel- en schoonheidssalons. Voor meer informatie over verkoopadressen: www.opi.nl

Adviesverkoopprijs OPI nagellak 15ml € 13,95 Adviesverkoopprijs OPI Mini Pack € 17,95