Doorgaan naar hoofdcontent

Vintage Minnie Mouse collectie bij OPI

Na gister jullie het leuke nieuws te kunnen vertellen over de samenwerking tussen OPI en Sony Pictures "The Amazing Spider-Man" kunnen we jullie vandaag vertellen dat OPI nog een leuke samenwerking is aangegaan. Deze keer weer met Disney, "The Vintage Minnie Mouse Collection". OPI heeft 4 musthave lakjes ontworpen ter ere van Disney's populaire tekenfilmfiguur speciaal voor zomer met roze en roodtinten.

“OPI is er trots op weer met Disney te mogen samenwerken en inspiratie te halen uit een van ’s werelds meest geliefde tekenfilmfiguren”, aldus Suzi Weiss-Fischmann, OPI Executive VP & Artistic Director. “Deze collectie is een samensmelting van OPI’s expertise en de iconische stijl van Minnie Mouse. Zij inspireerde tot een kleurenpalet van levendige, vrouwelijke tinten voor zomerse nagels, die mooi zullen afsteken tegen een zongebruinde huid. De nagellakken zijn vol van kleurpigment, waardoor ze hun mannetje zullen staan naast de zomerse prints die we terugzien in de mode”.The Vintage Minnie Mouse collectie bestaat uit de volgende 4 kleuren:

Nothin Mousie bout it - Niet piepen – schreeuw het van de daken: dit sprankelend confetti-roze is hot! I’m All Ears - Vertel eens hoe geweldig je dit schitterende fuchsia vindt!
If You Moust You Moust - Het is een must om deze babyrozetint te dragen tijdens hete zomerdagen The Color of Minnie - … is natuurlijk ROOD! - met een vleugje girly roze


De Vintage Minnie Mouse Collection is verkrijgbaar vanaf medio juni 2012. De OPI producten zijn verkrijgbaar bij een selectie van gerenommeerde beautycentra, drogisten en parfumeriezaken. Verder zijn ze verkrijgbaar bij de betere nagel- en schoonheidssalons. Voor meer informatie over verkoopadressen: www.opi.nl

Adviesverkoopprijs OPI nagellak 15ml € 13,95 Adviesverkoopprijs OPI Mini Pack € 17,95

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.