Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Trendtip: Sandalen

Gastblog door Sanne
De tijd dat sandalen alleen iets waren voor oudere vrouwen is helemaal voorbij, tegenwoordig zijn ze niet meer uit het zomerseizoen weg te denken. Ook dit jaar zagen we op de catwalk vele soorten damessandalen die natuurlijk al verkrijgbaar zijn in de meeste (online) schoenenwinkels.


Met warm weer heb je natuurlijk het liefst een leuk slippertje of sandaaltje aan je voeten, want dit is voor je voeten zowel comfortabel als luchtig en ziet er ook nog eens leuk uit. Gelukkig past er bij iedere outfit een mooie sandaal, van een stoer leren exemplaar tot een lieflijk model met lint.

Let op details Deze zomer zijn er behalve eenvoudige modellen ook vele sandalen met een leuk detail te koop. Denk aan een koord of een sjaaltje in plaats van bandjes, een dierenprint of zelfs studs op de sandaal. Voor iedere mood is er wel een passend exemplaar! Dus ga naar de winkel, kies je favoriete sandaaltjes, geef je teennagels een mooie kleur en je bent helemaal klaar voor de zomer!


(Door Sanne)