Kinderen stapelen met een stapelbed

Beeld: Instagram Ik krijg regelmatig de vraag als mama van vier kids of ze allemaal een eigen slaapkamer hebben. Nee, dat hebben ze niet. We hebben drie slaapkamers. Proppen for life huh. Het is soms behoorlijk lastig om een beetje orde in de chaos te scheppen met alle kids en hun slaapkamer. Hoe lossen we dit op?  De jongste, Quinn slaapt al bij ons vanaf de geboorte. Het voelde voor ons goed om dit zo te doen. En laten we eerlijk zijn; bij de laatste doe je het net allemaal even iets anders. Dat kan ik nu voor 100% beamen. De één na jongste slaapt af en toe met haar twee jaar oudere zus op de slaapkamer. Deze oudere zus is een vroege vogel en geen van de andere meiden kan dit handelen. 05:30 en mevrouw is klaarwakker en ready voor de dag terwijl haar zussen nog makkelijk tot 07:30 door zouden kunnen slapen. Dit brengt vooral veel chaos met zich mee. Dus eens in de zoveel tijd verbouwen wij de boel en wisselen we het af met slapen. De ene keer slaapt ze bij haar oudere zus en daarna w

Trendtip: Sandalen

Gastblog door Sanne
De tijd dat sandalen alleen iets waren voor oudere vrouwen is helemaal voorbij, tegenwoordig zijn ze niet meer uit het zomerseizoen weg te denken. Ook dit jaar zagen we op de catwalk vele soorten damessandalen die natuurlijk al verkrijgbaar zijn in de meeste (online) schoenenwinkels.


Met warm weer heb je natuurlijk het liefst een leuk slippertje of sandaaltje aan je voeten, want dit is voor je voeten zowel comfortabel als luchtig en ziet er ook nog eens leuk uit. Gelukkig past er bij iedere outfit een mooie sandaal, van een stoer leren exemplaar tot een lieflijk model met lint.

Let op details Deze zomer zijn er behalve eenvoudige modellen ook vele sandalen met een leuk detail te koop. Denk aan een koord of een sjaaltje in plaats van bandjes, een dierenprint of zelfs studs op de sandaal. Voor iedere mood is er wel een passend exemplaar! Dus ga naar de winkel, kies je favoriete sandaaltjes, geef je teennagels een mooie kleur en je bent helemaal klaar voor de zomer!


(Door Sanne)