Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Trendtip: Sandalen

Gastblog door Sanne
De tijd dat sandalen alleen iets waren voor oudere vrouwen is helemaal voorbij, tegenwoordig zijn ze niet meer uit het zomerseizoen weg te denken. Ook dit jaar zagen we op de catwalk vele soorten damessandalen die natuurlijk al verkrijgbaar zijn in de meeste (online) schoenenwinkels.


Met warm weer heb je natuurlijk het liefst een leuk slippertje of sandaaltje aan je voeten, want dit is voor je voeten zowel comfortabel als luchtig en ziet er ook nog eens leuk uit. Gelukkig past er bij iedere outfit een mooie sandaal, van een stoer leren exemplaar tot een lieflijk model met lint.

Let op details Deze zomer zijn er behalve eenvoudige modellen ook vele sandalen met een leuk detail te koop. Denk aan een koord of een sjaaltje in plaats van bandjes, een dierenprint of zelfs studs op de sandaal. Voor iedere mood is er wel een passend exemplaar! Dus ga naar de winkel, kies je favoriete sandaaltjes, geef je teennagels een mooie kleur en je bent helemaal klaar voor de zomer!


(Door Sanne)