Doorgaan naar hoofdcontent

Trendtip: Sandalen

Gastblog door Sanne
De tijd dat sandalen alleen iets waren voor oudere vrouwen is helemaal voorbij, tegenwoordig zijn ze niet meer uit het zomerseizoen weg te denken. Ook dit jaar zagen we op de catwalk vele soorten damessandalen die natuurlijk al verkrijgbaar zijn in de meeste (online) schoenenwinkels.


Met warm weer heb je natuurlijk het liefst een leuk slippertje of sandaaltje aan je voeten, want dit is voor je voeten zowel comfortabel als luchtig en ziet er ook nog eens leuk uit. Gelukkig past er bij iedere outfit een mooie sandaal, van een stoer leren exemplaar tot een lieflijk model met lint.

Let op details Deze zomer zijn er behalve eenvoudige modellen ook vele sandalen met een leuk detail te koop. Denk aan een koord of een sjaaltje in plaats van bandjes, een dierenprint of zelfs studs op de sandaal. Voor iedere mood is er wel een passend exemplaar! Dus ga naar de winkel, kies je favoriete sandaaltjes, geef je teennagels een mooie kleur en je bent helemaal klaar voor de zomer!


(Door Sanne) 

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.