Doorgaan naar hoofdcontent

Supertrash regenlaarsjes

Als je iedere dag vol spanning aan de buis gekluisterd zit te wachten op het weerbericht is het je vast niet ontgaan dat het de aankomende tijd flink gaat storten in Nederland! Helaas moeten we dus nog langer wachten tot we leuke nieuwe sandaaltjes uit de kast kunnen trekken. De regenlaarzen staan alweer paraat maar natuurlijk wil je er ook fashionable bij lopen in de regen.Wij hebben de meest geweldige regenlaarsjes voor je gespot bij Supertrash waar elk fashionista hartje sneller van zal gaan slaan. Ze kosten € 79,95, nu horen we je denken.. wat een hoop geld voor een paar regenlaarsjes maar zeg nou zelf, zijn ze geen plaatje? Hier willen wij wel mee gezien worden in de regen en dan vinden we het natuurlijk geen probleem dat het pijpenstelen regent in ons kikkerlandje!

De regenlaarsjes zijn verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk zwart en rood. Wij gaan voor de rode en jij?
Klik op de link onder de afbeelding om de regenlaarsjes direct te bestellen! 
Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.