Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Supertrash regenlaarsjes

Als je iedere dag vol spanning aan de buis gekluisterd zit te wachten op het weerbericht is het je vast niet ontgaan dat het de aankomende tijd flink gaat storten in Nederland! Helaas moeten we dus nog langer wachten tot we leuke nieuwe sandaaltjes uit de kast kunnen trekken. De regenlaarzen staan alweer paraat maar natuurlijk wil je er ook fashionable bij lopen in de regen.Wij hebben de meest geweldige regenlaarsjes voor je gespot bij Supertrash waar elk fashionista hartje sneller van zal gaan slaan. Ze kosten € 79,95, nu horen we je denken.. wat een hoop geld voor een paar regenlaarsjes maar zeg nou zelf, zijn ze geen plaatje? Hier willen wij wel mee gezien worden in de regen en dan vinden we het natuurlijk geen probleem dat het pijpenstelen regent in ons kikkerlandje!

De regenlaarsjes zijn verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk zwart en rood. Wij gaan voor de rode en jij?
Klik op de link onder de afbeelding om de regenlaarsjes direct te bestellen!