Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Supertrash regenlaarsjes

Als je iedere dag vol spanning aan de buis gekluisterd zit te wachten op het weerbericht is het je vast niet ontgaan dat het de aankomende tijd flink gaat storten in Nederland! Helaas moeten we dus nog langer wachten tot we leuke nieuwe sandaaltjes uit de kast kunnen trekken. De regenlaarzen staan alweer paraat maar natuurlijk wil je er ook fashionable bij lopen in de regen.Wij hebben de meest geweldige regenlaarsjes voor je gespot bij Supertrash waar elk fashionista hartje sneller van zal gaan slaan. Ze kosten € 79,95, nu horen we je denken.. wat een hoop geld voor een paar regenlaarsjes maar zeg nou zelf, zijn ze geen plaatje? Hier willen wij wel mee gezien worden in de regen en dan vinden we het natuurlijk geen probleem dat het pijpenstelen regent in ons kikkerlandje!

De regenlaarsjes zijn verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk zwart en rood. Wij gaan voor de rode en jij?
Klik op de link onder de afbeelding om de regenlaarsjes direct te bestellen!