Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Steun Fashion Against Aids met een kus

A KISS FOR A CAUSE! Een goed doel steunen door middel van een kus met je geliefde, zo wordt het steunen van goede doelen nog leuker. Kus je grote liefde en maak hiervan een foto. Upload vervolgens je foto via Fashionagainstaids. Iedere foto die geüpload is veranderd automatisch in een donatie. H&M doneert voor iedere kus namelijk $1 aan de hiv/aids preventieprojecten voor jongeren.
Deel je liefdevolle kus via de social media als Twitter en Facebbok om nog meer aandacht te vragen voor deze inzamelingsactie. Don't be shy, it's for a good cause!


 FASHION AGAINST AIDS COLLECTIE
H&M lanceert alweer haar vijfde Fashion Against Aids collectie. Deze keer hebben internationale artiesten en illustratoren speciale printjes ontworpen vol kleur en design. Zoals de voorgaande collecties gaat ook deze keer 25% van de opbrengst naar diversen internationale projecten. Deze collectie zal vanaf 26 April wereldwijd verkrijgbaar zijn in 400 H&M winkels met een Divided afdeling en online.

De donaties zullen worden gedoneerd aan:
Het Bevolkingsfonds van de Verenigde Naties, de StayingAlive Foundation, YouthAIDS en Designers Against Aidswww.hm.com