Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Steun Fashion Against Aids met een kus

A KISS FOR A CAUSE! Een goed doel steunen door middel van een kus met je geliefde, zo wordt het steunen van goede doelen nog leuker. Kus je grote liefde en maak hiervan een foto. Upload vervolgens je foto via Fashionagainstaids. Iedere foto die geüpload is veranderd automatisch in een donatie. H&M doneert voor iedere kus namelijk $1 aan de hiv/aids preventieprojecten voor jongeren.
Deel je liefdevolle kus via de social media als Twitter en Facebbok om nog meer aandacht te vragen voor deze inzamelingsactie. Don't be shy, it's for a good cause!


 FASHION AGAINST AIDS COLLECTIE
H&M lanceert alweer haar vijfde Fashion Against Aids collectie. Deze keer hebben internationale artiesten en illustratoren speciale printjes ontworpen vol kleur en design. Zoals de voorgaande collecties gaat ook deze keer 25% van de opbrengst naar diversen internationale projecten. Deze collectie zal vanaf 26 April wereldwijd verkrijgbaar zijn in 400 H&M winkels met een Divided afdeling en online.

De donaties zullen worden gedoneerd aan:
Het Bevolkingsfonds van de Verenigde Naties, de StayingAlive Foundation, YouthAIDS en Designers Against Aidswww.hm.com