Doorgaan naar hoofdcontent

Steun Fashion Against Aids met een kus

A KISS FOR A CAUSE! Een goed doel steunen door middel van een kus met je geliefde, zo wordt het steunen van goede doelen nog leuker. Kus je grote liefde en maak hiervan een foto. Upload vervolgens je foto via Fashionagainstaids. Iedere foto die geĆ¼pload is veranderd automatisch in een donatie. H&M doneert voor iedere kus namelijk $1 aan de hiv/aids preventieprojecten voor jongeren.
Deel je liefdevolle kus via de social media als Twitter en Facebbok om nog meer aandacht te vragen voor deze inzamelingsactie. Don't be shy, it's for a good cause!


 FASHION AGAINST AIDS COLLECTIE
H&M lanceert alweer haar vijfde Fashion Against Aids collectie. Deze keer hebben internationale artiesten en illustratoren speciale printjes ontworpen vol kleur en design. Zoals de voorgaande collecties gaat ook deze keer 25% van de opbrengst naar diversen internationale projecten. Deze collectie zal vanaf 26 April wereldwijd verkrijgbaar zijn in 400 H&M winkels met een Divided afdeling en online.

De donaties zullen worden gedoneerd aan:
Het Bevolkingsfonds van de Verenigde Naties, de StayingAlive Foundation, YouthAIDS en Designers Against Aidswww.hm.com

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.