Doorgaan naar hoofdcontent

Shop till you drop in the SWILshop

Op Facebook hebben we het er vaak over gehad, onze eigen shop. Door diversen winacties waarbij je ons eigen dream armbandje kon winnen kregen we erg veel reacties waar je de armbandjes kunt kopen. Dit heeft het SWIL team aan het denken gezet en we zijn hiermee aan de slag gegaan met als resultaat dé enige echt SWILshop!
In de webshop vind je de bekende Dream armband in Zwart en Grijs en hebben allemaal een lengte van 30cm. We zijn bezig met meerdere kleuren om het assortiment uit te breiden hierover houden wij jullie natuurlijk op de hoogte. De Dream armband draagt een boodschap met zich mee, If you can dream it...you can do it! En zo is het maar net als je maar in jezelf blijft geloven. 

We zijn achter de schermen al druk bezig met het maken van nieuwe en unieke armbandjes, wat we er over kunnen zeggen? Ze worden awesome! We rekenen voor iedere bestelling GEEN verzendkosten binnen Nederland. Woon je in België en wil je toch een Dream armbandje bestellen? Neem dan eerst even contact met ons op. 

Shop till you drop in de SWILshop!


Psssst, op onze Facebook pagina loopt momenteel nog een winactie waarbij wij 5 dames (of heren) blij zullen maken met een Dream armbandje. Doe jij al mee? 

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.