Kinderen stapelen met een stapelbed

Beeld: Instagram Ik krijg regelmatig de vraag als mama van vier kids of ze allemaal een eigen slaapkamer hebben. Nee, dat hebben ze niet. We hebben drie slaapkamers. Proppen for life huh. Het is soms behoorlijk lastig om een beetje orde in de chaos te scheppen met alle kids en hun slaapkamer. Hoe lossen we dit op?  De jongste, Quinn slaapt al bij ons vanaf de geboorte. Het voelde voor ons goed om dit zo te doen. En laten we eerlijk zijn; bij de laatste doe je het net allemaal even iets anders. Dat kan ik nu voor 100% beamen. De één na jongste slaapt af en toe met haar twee jaar oudere zus op de slaapkamer. Deze oudere zus is een vroege vogel en geen van de andere meiden kan dit handelen. 05:30 en mevrouw is klaarwakker en ready voor de dag terwijl haar zussen nog makkelijk tot 07:30 door zouden kunnen slapen. Dit brengt vooral veel chaos met zich mee. Dus eens in de zoveel tijd verbouwen wij de boel en wisselen we het af met slapen. De ene keer slaapt ze bij haar oudere zus en daarna w

Shop till you drop in the SWILshop

Op Facebook hebben we het er vaak over gehad, onze eigen shop. Door diversen winacties waarbij je ons eigen dream armbandje kon winnen kregen we erg veel reacties waar je de armbandjes kunt kopen. Dit heeft het SWIL team aan het denken gezet en we zijn hiermee aan de slag gegaan met als resultaat dé enige echt SWILshop!
In de webshop vind je de bekende Dream armband in Zwart en Grijs en hebben allemaal een lengte van 30cm. We zijn bezig met meerdere kleuren om het assortiment uit te breiden hierover houden wij jullie natuurlijk op de hoogte. De Dream armband draagt een boodschap met zich mee, If you can dream it...you can do it! En zo is het maar net als je maar in jezelf blijft geloven. 

We zijn achter de schermen al druk bezig met het maken van nieuwe en unieke armbandjes, wat we er over kunnen zeggen? Ze worden awesome! We rekenen voor iedere bestelling GEEN verzendkosten binnen Nederland. Woon je in België en wil je toch een Dream armbandje bestellen? Neem dan eerst even contact met ons op. 

Shop till you drop in de SWILshop!


Psssst, op onze Facebook pagina loopt momenteel nog een winactie waarbij wij 5 dames (of heren) blij zullen maken met een Dream armbandje. Doe jij al mee?