Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Shop till you drop in the SWILshop

Op Facebook hebben we het er vaak over gehad, onze eigen shop. Door diversen winacties waarbij je ons eigen dream armbandje kon winnen kregen we erg veel reacties waar je de armbandjes kunt kopen. Dit heeft het SWIL team aan het denken gezet en we zijn hiermee aan de slag gegaan met als resultaat dé enige echt SWILshop!
In de webshop vind je de bekende Dream armband in Zwart en Grijs en hebben allemaal een lengte van 30cm. We zijn bezig met meerdere kleuren om het assortiment uit te breiden hierover houden wij jullie natuurlijk op de hoogte. De Dream armband draagt een boodschap met zich mee, If you can dream it...you can do it! En zo is het maar net als je maar in jezelf blijft geloven. 

We zijn achter de schermen al druk bezig met het maken van nieuwe en unieke armbandjes, wat we er over kunnen zeggen? Ze worden awesome! We rekenen voor iedere bestelling GEEN verzendkosten binnen Nederland. Woon je in België en wil je toch een Dream armbandje bestellen? Neem dan eerst even contact met ons op. 

Shop till you drop in de SWILshop!


Psssst, op onze Facebook pagina loopt momenteel nog een winactie waarbij wij 5 dames (of heren) blij zullen maken met een Dream armbandje. Doe jij al mee?