Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Shop till you drop in the SWILshop

Op Facebook hebben we het er vaak over gehad, onze eigen shop. Door diversen winacties waarbij je ons eigen dream armbandje kon winnen kregen we erg veel reacties waar je de armbandjes kunt kopen. Dit heeft het SWIL team aan het denken gezet en we zijn hiermee aan de slag gegaan met als resultaat dé enige echt SWILshop!
In de webshop vind je de bekende Dream armband in Zwart en Grijs en hebben allemaal een lengte van 30cm. We zijn bezig met meerdere kleuren om het assortiment uit te breiden hierover houden wij jullie natuurlijk op de hoogte. De Dream armband draagt een boodschap met zich mee, If you can dream it...you can do it! En zo is het maar net als je maar in jezelf blijft geloven. 

We zijn achter de schermen al druk bezig met het maken van nieuwe en unieke armbandjes, wat we er over kunnen zeggen? Ze worden awesome! We rekenen voor iedere bestelling GEEN verzendkosten binnen Nederland. Woon je in België en wil je toch een Dream armbandje bestellen? Neem dan eerst even contact met ons op. 

Shop till you drop in de SWILshop!


Psssst, op onze Facebook pagina loopt momenteel nog een winactie waarbij wij 5 dames (of heren) blij zullen maken met een Dream armbandje. Doe jij al mee?