Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Sans is 25 jaar dat vieren ze met 25% korting op alles

Juist, dat lees je goed! Sans bestaat al 25 jaar en dat mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan en dus trakteert Sans maar liefst 25 dagen lang op 25% korting! De korting is geldig op alle items uit de shop. Heb jij nog niet geshopt voor de zomer? Sla dan nu je slag bij Sans! Deze actie is geldig t/m 12 April.

Weten jullie nog ons artikel over de Pieces leggings bij Sans? Deze kun je dus ook shoppen met 25% korting en aangezien vele dames met ons gek zijn op deze geweldige leggings komt dat natuurlijk helemaal mooi uit!

Happy shopping!