Kinderen stapelen met een stapelbed

Beeld: Instagram Ik krijg regelmatig de vraag als mama van vier kids of ze allemaal een eigen slaapkamer hebben. Nee, dat hebben ze niet. We hebben drie slaapkamers. Proppen for life huh. Het is soms behoorlijk lastig om een beetje orde in de chaos te scheppen met alle kids en hun slaapkamer. Hoe lossen we dit op?  De jongste, Quinn slaapt al bij ons vanaf de geboorte. Het voelde voor ons goed om dit zo te doen. En laten we eerlijk zijn; bij de laatste doe je het net allemaal even iets anders. Dat kan ik nu voor 100% beamen. De één na jongste slaapt af en toe met haar twee jaar oudere zus op de slaapkamer. Deze oudere zus is een vroege vogel en geen van de andere meiden kan dit handelen. 05:30 en mevrouw is klaarwakker en ready voor de dag terwijl haar zussen nog makkelijk tot 07:30 door zouden kunnen slapen. Dit brengt vooral veel chaos met zich mee. Dus eens in de zoveel tijd verbouwen wij de boel en wisselen we het af met slapen. De ene keer slaapt ze bij haar oudere zus en daarna w

Sans is 25 jaar dat vieren ze met 25% korting op alles

Juist, dat lees je goed! Sans bestaat al 25 jaar en dat mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan en dus trakteert Sans maar liefst 25 dagen lang op 25% korting! De korting is geldig op alle items uit de shop. Heb jij nog niet geshopt voor de zomer? Sla dan nu je slag bij Sans! Deze actie is geldig t/m 12 April.

Weten jullie nog ons artikel over de Pieces leggings bij Sans? Deze kun je dus ook shoppen met 25% korting en aangezien vele dames met ons gek zijn op deze geweldige leggings komt dat natuurlijk helemaal mooi uit!

Happy shopping!