Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefenin…

Sans is 25 jaar dat vieren ze met 25% korting op alles

Juist, dat lees je goed! Sans bestaat al 25 jaar en dat mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan en dus trakteert Sans maar liefst 25 dagen lang op 25% korting! De korting is geldig op alle items uit de shop. Heb jij nog niet geshopt voor de zomer? Sla dan nu je slag bij Sans! Deze actie is geldig t/m 12 April.

Weten jullie nog ons artikel over de Pieces leggings bij Sans? Deze kun je dus ook shoppen met 25% korting en aangezien vele dames met ons gek zijn op deze geweldige leggings komt dat natuurlijk helemaal mooi uit!

Happy shopping!