Doorgaan naar hoofdcontent

Sans is 25 jaar dat vieren ze met 25% korting op alles

Juist, dat lees je goed! Sans bestaat al 25 jaar en dat mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan en dus trakteert Sans maar liefst 25 dagen lang op 25% korting! De korting is geldig op alle items uit de shop. Heb jij nog niet geshopt voor de zomer? Sla dan nu je slag bij Sans! Deze actie is geldig t/m 12 April.

Weten jullie nog ons artikel over de Pieces leggings bij Sans? Deze kun je dus ook shoppen met 25% korting en aangezien vele dames met ons gek zijn op deze geweldige leggings komt dat natuurlijk helemaal mooi uit!

Happy shopping! 


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.