Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Preview H&M Fashion Against Aids 2012

Gister kon je op SWIL al lezen over de Fashion Against Aids (FAA) campange van H&M. Vandaag showen we jullie een kleine preview van de binnenkort verkrijgbare FAA collectie. Dit alweer de vijfde collectie voor FAA. 25 % van de opbrengt zal rechtstreeks gaan naar diversen internationale projecten voor hiv/aids onder jongeren.

De gehele collectie is vanaf 26 April wereldwijd verkrijgbaar in ongeveer 400 H&M winkels met een divided afdeling en online. Wij gaan zeker iets aanschaffen uit deze collectie want de items zijn deze keer helemaal geweldig. Wij hebben onze favorieten eruit gepakt en hieronder kun jij ze bewonderen. Welk item wil jij zeker weten aanschaffen?

Jurk € 19,95
Short € 19,95
Bustier € 19,95
Legging € 14,95


Short € 24,95

Jacket € 29,95


www.hm.com