Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Preview H&M Fashion Against Aids 2012

Gister kon je op SWIL al lezen over de Fashion Against Aids (FAA) campange van H&M. Vandaag showen we jullie een kleine preview van de binnenkort verkrijgbare FAA collectie. Dit alweer de vijfde collectie voor FAA. 25 % van de opbrengt zal rechtstreeks gaan naar diversen internationale projecten voor hiv/aids onder jongeren.

De gehele collectie is vanaf 26 April wereldwijd verkrijgbaar in ongeveer 400 H&M winkels met een divided afdeling en online. Wij gaan zeker iets aanschaffen uit deze collectie want de items zijn deze keer helemaal geweldig. Wij hebben onze favorieten eruit gepakt en hieronder kun jij ze bewonderen. Welk item wil jij zeker weten aanschaffen?

Jurk € 19,95
Short € 19,95
Bustier € 19,95
Legging € 14,95


Short € 24,95

Jacket € 29,95


www.hm.com