Doorgaan naar hoofdcontent

Preview H&M Fashion Against Aids 2012

Gister kon je op SWIL al lezen over de Fashion Against Aids (FAA) campange van H&M. Vandaag showen we jullie een kleine preview van de binnenkort verkrijgbare FAA collectie. Dit alweer de vijfde collectie voor FAA. 25 % van de opbrengt zal rechtstreeks gaan naar diversen internationale projecten voor hiv/aids onder jongeren.

De gehele collectie is vanaf 26 April wereldwijd verkrijgbaar in ongeveer 400 H&M winkels met een divided afdeling en online. Wij gaan zeker iets aanschaffen uit deze collectie want de items zijn deze keer helemaal geweldig. Wij hebben onze favorieten eruit gepakt en hieronder kun jij ze bewonderen. Welk item wil jij zeker weten aanschaffen?

Jurk € 19,95
Short € 19,95
Bustier € 19,95
Legging € 14,95


Short € 24,95

Jacket € 29,95


www.hm.com

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.