Kinderen stapelen met een stapelbed

Beeld: Instagram Ik krijg regelmatig de vraag als mama van vier kids of ze allemaal een eigen slaapkamer hebben. Nee, dat hebben ze niet. We hebben drie slaapkamers. Proppen for life huh. Het is soms behoorlijk lastig om een beetje orde in de chaos te scheppen met alle kids en hun slaapkamer. Hoe lossen we dit op?  De jongste, Quinn slaapt al bij ons vanaf de geboorte. Het voelde voor ons goed om dit zo te doen. En laten we eerlijk zijn; bij de laatste doe je het net allemaal even iets anders. Dat kan ik nu voor 100% beamen. De één na jongste slaapt af en toe met haar twee jaar oudere zus op de slaapkamer. Deze oudere zus is een vroege vogel en geen van de andere meiden kan dit handelen. 05:30 en mevrouw is klaarwakker en ready voor de dag terwijl haar zussen nog makkelijk tot 07:30 door zouden kunnen slapen. Dit brengt vooral veel chaos met zich mee. Dus eens in de zoveel tijd verbouwen wij de boel en wisselen we het af met slapen. De ene keer slaapt ze bij haar oudere zus en daarna w

Nieuw tassenmerk: Amsterdam Bag Company

We zijn weer een nieuw tassenlabel rijker in Nederland, namelijk Amsterdam Bag Company (A.B.C). Dit nieuwe tassenlabel draagt het motto "Another animal saved". Zo heb je niet alleen een hippe tas maar draag je ook je steentje bij als fashionista aan de wereld.
Dit nieuwe tassenlabel komt uit hartje Amsterdam en bestormt hiermee een nieuwe markt.


De tassen worden ontworpen in onze hoofdstad en zijn met de handgemaakt in een kleine exclusieve oplage. “De tassen zijn van designerniveau qua ontwerp en kwaliteit, maar zijn qua prijzen een stuk aantrekkelijker” aldus oprichtsters Iris Maree en Nina Nettl.

Met het motto "Another animal saved" wil dit nieuwe label modeliefhebbers op het hart drukken dat niet alle luxe handtassen van leer hoeven te zijn. A.B.C kiest voor hun tassen voor leer vervangende materialen. met de beste kwaliteit. Een stuk beter voor de dieren en onze planeet. A.B.C zal per jaar 4 collecties lanceren, dus voor elk seizoen nieuwe modellen en het leukste van alles, je hebt een exclusieve designer tas voor een leuk prijsje.

De gehele collectie van Amsterdam Bag Company zijn nu online te bekijken en te bestellen op www.amsterdambagcompany.nl Wij hebben een paar tassen uit de collectie gehaald en deze voor je op een rijtje gezet. Wij zijn erg enthousiaste over dit nieuwe tassenlabel A.B.C. 
Jasmin Green € 80,00


Flora Grey € 85,00


Clover Red € 105,00


Olivia Black € 155,00


Ivy Red € 145,00
www.amsterdambagcompany.com