Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Nieuw tassenmerk: Amsterdam Bag Company

We zijn weer een nieuw tassenlabel rijker in Nederland, namelijk Amsterdam Bag Company (A.B.C). Dit nieuwe tassenlabel draagt het motto "Another animal saved". Zo heb je niet alleen een hippe tas maar draag je ook je steentje bij als fashionista aan de wereld.
Dit nieuwe tassenlabel komt uit hartje Amsterdam en bestormt hiermee een nieuwe markt.


De tassen worden ontworpen in onze hoofdstad en zijn met de handgemaakt in een kleine exclusieve oplage. “De tassen zijn van designerniveau qua ontwerp en kwaliteit, maar zijn qua prijzen een stuk aantrekkelijker” aldus oprichtsters Iris Maree en Nina Nettl.

Met het motto "Another animal saved" wil dit nieuwe label modeliefhebbers op het hart drukken dat niet alle luxe handtassen van leer hoeven te zijn. A.B.C kiest voor hun tassen voor leer vervangende materialen. met de beste kwaliteit. Een stuk beter voor de dieren en onze planeet. A.B.C zal per jaar 4 collecties lanceren, dus voor elk seizoen nieuwe modellen en het leukste van alles, je hebt een exclusieve designer tas voor een leuk prijsje.

De gehele collectie van Amsterdam Bag Company zijn nu online te bekijken en te bestellen op www.amsterdambagcompany.nl Wij hebben een paar tassen uit de collectie gehaald en deze voor je op een rijtje gezet. Wij zijn erg enthousiaste over dit nieuwe tassenlabel A.B.C. 
Jasmin Green € 80,00


Flora Grey € 85,00


Clover Red € 105,00


Olivia Black € 155,00


Ivy Red € 145,00
www.amsterdambagcompany.com