Doorgaan naar hoofdcontent

Nieuw tassenmerk: Amsterdam Bag Company

We zijn weer een nieuw tassenlabel rijker in Nederland, namelijk Amsterdam Bag Company (A.B.C). Dit nieuwe tassenlabel draagt het motto "Another animal saved". Zo heb je niet alleen een hippe tas maar draag je ook je steentje bij als fashionista aan de wereld.
Dit nieuwe tassenlabel komt uit hartje Amsterdam en bestormt hiermee een nieuwe markt.


De tassen worden ontworpen in onze hoofdstad en zijn met de handgemaakt in een kleine exclusieve oplage. “De tassen zijn van designerniveau qua ontwerp en kwaliteit, maar zijn qua prijzen een stuk aantrekkelijker” aldus oprichtsters Iris Maree en Nina Nettl.

Met het motto "Another animal saved" wil dit nieuwe label modeliefhebbers op het hart drukken dat niet alle luxe handtassen van leer hoeven te zijn. A.B.C kiest voor hun tassen voor leer vervangende materialen. met de beste kwaliteit. Een stuk beter voor de dieren en onze planeet. A.B.C zal per jaar 4 collecties lanceren, dus voor elk seizoen nieuwe modellen en het leukste van alles, je hebt een exclusieve designer tas voor een leuk prijsje.

De gehele collectie van Amsterdam Bag Company zijn nu online te bekijken en te bestellen op www.amsterdambagcompany.nl Wij hebben een paar tassen uit de collectie gehaald en deze voor je op een rijtje gezet. Wij zijn erg enthousiaste over dit nieuwe tassenlabel A.B.C. 
Jasmin Green € 80,00


Flora Grey € 85,00


Clover Red € 105,00


Olivia Black € 155,00


Ivy Red € 145,00
www.amsterdambagcompany.com

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.