Nieuw tassenmerk: Amsterdam Bag Company

We zijn weer een nieuw tassenlabel rijker in Nederland, namelijk Amsterdam Bag Company (A.B.C). Dit nieuwe tassenlabel draagt het motto "Another animal saved". Zo heb je niet alleen een hippe tas maar draag je ook je steentje bij als fashionista aan de wereld.
Dit nieuwe tassenlabel komt uit hartje Amsterdam en bestormt hiermee een nieuwe markt.


De tassen worden ontworpen in onze hoofdstad en zijn met de handgemaakt in een kleine exclusieve oplage. “De tassen zijn van designerniveau qua ontwerp en kwaliteit, maar zijn qua prijzen een stuk aantrekkelijker” aldus oprichtsters Iris Maree en Nina Nettl.

Met het motto "Another animal saved" wil dit nieuwe label modeliefhebbers op het hart drukken dat niet alle luxe handtassen van leer hoeven te zijn. A.B.C kiest voor hun tassen voor leer vervangende materialen. met de beste kwaliteit. Een stuk beter voor de dieren en onze planeet. A.B.C zal per jaar 4 collecties lanceren, dus voor elk seizoen nieuwe modellen en het leukste van alles, je hebt een exclusieve designer tas voor een leuk prijsje.

De gehele collectie van Amsterdam Bag Company zijn nu online te bekijken en te bestellen op www.amsterdambagcompany.nl Wij hebben een paar tassen uit de collectie gehaald en deze voor je op een rijtje gezet. Wij zijn erg enthousiaste over dit nieuwe tassenlabel A.B.C. 
Jasmin Green € 80,00


Flora Grey € 85,00


Clover Red € 105,00


Olivia Black € 155,00


Ivy Red € 145,00
www.amsterdambagcompany.com